Kötü gibi durmuyor boşver aldırma, bu konuyu da yani, merak etme önemli bir şey yoktur... Biraz psikolojik gibi de geldi bana kafanda çok sorun ettiysen tabii girer rüyanaama diğer belirtiler mevsim değişikliği ya da üşüttüğünden olabilir tatlım...
hoşgeldin canımmm
Huu huuu ben geldimmm
ben düşündükçe de belirtiler artıyo sanki yaa. kız geçen akşam abimlerdeyim erken yattım akşam 8 falandı. uyudum nasıl baklavalar gördüm ama rüyamda. sonra kapı çaldı abim açtı birinde bişey aldı para falan verdi baklava olduğunu düşünüyorum uyku arasında eve baklava servisi falan varmı onları düşnüüyorum ama kalkamadım tabi uykudan. sonra tekrar uyudum yine baklavalar falan yemekler. en sonunda kalktım baklava nerde diye sordum ama baklava falan yokmuş. meğersem ben uyurken sucu gelmiş bnde o rüyanın üstüne uyku arasında neler kurmuşum
Hoşbuldum canımcım nasılsın?
konunu okudum büyük bir ihtimalle psikolojik
öyle tabi canım 2 haftada 1.5 kilo aldım ya varmı böyle bişeyyHahahaha çok komiksin olur canım insan beyni nelere kadir, her şey kurabilirsin yani, bilinç altı işte her şeyi düşündürüyor...
Hoş geldin canım....
iyiyim canımm sağoll
öyle gibi sanırım psikolajik ama diğer ihtimalde aklımdan çıkmıyo. hassasım bu konularda biraz. anlatılanlara inanmam gülerim geçerim ama daha sonra başıma benzeri bi olay gelince acaba şöylemi acaba böylemi diye düşünüp dururumm
daha öncede bana ağdanın kızlık zarını bozduğu söyledi birisi inanmadım yok canım önceden herkes ağda yapıyomuş falan dedim. sonra ağda yaparken bi kan geldi başladım ağlamaya ben inanmadım ama başıma geldi diyee hemen gittim hastaneyee
kızlar sizce hangi yemek tk bi türlü karar veremedim
noble lifeın 2 modeli var
Eki Görüntüle 537592
Eki Görüntüle 537593 Eki Görüntüle 537594
bide miras diye bi markanın modeli var marka önemlimi bilemedim model hoşuma gitti fikirlerinize ihtiyacım varrr
Eki Görüntüle 537596 Eki Görüntüle 537597 Eki Görüntüle 537598
konu açtımm bide
Valla keşke benimki de öyle arayabilse gece mece demem uyanırım, kalkarım konuşurum offf ama maalesef benimki nöbet de tutmuyor... O yüzden konuşamıyoruz... Gerçi bak nöbette konuşmak da risklidir, onu göze alabildiğine göre demek ki o da senin için bir şey yapıyor demektir...
Yok be tebrik ve taktir edecek birileri gelmiyor ki eve, kayınvalidem bile boş ver kendini yorma sonra çok ararsın bu günlerini dinlenmek istediğinde dinlen kalsın iş güç ne olacak der, hatta yemeği bile geçiştir erkeklere yaranamazsın diyor da gülerim dalga geçerimCanavarusum ben
insanlar ne kadar tuhaf yaaa
Var bazı uyuz tipler, hemen atlayıp konuyu saptırıp farklı şeyler anlatırlar, bir de o kadar haklılardır ki anlatamazsın derdini, özellikle derdim var bölümünü okusan var ya sinir krizi geçirirsin, ben okurum arada bir ama cevap yazmam çünkü biri manyakça bişey dese terslerim kesin
aynen ben de hesnanın dediği gibi okuyorum ama yazmıyorum cevap. bir de bekara karı boşamak kolay geliyor. yaşamadığım şey hakkında yorum yapmaktan korkar oldum artık
Eki Görüntüle 537592
bide miras diye bi markanın modeli var marka önemlimi bilemedim model hoşuma gitti fikirlerinize ihtiyacım varrr
konu açtımm bide
Yok canım benim ya çok çok zayıf ihtimaldir bunlar yani bilimsel olarak açıklayamayacağım ama hiç sanmıyorum..
Oy kıyamam sapasağlamdır inşallah hiçbirşey olmaz
öyle tabi canım 2 haftada 1.5 kilo aldım ya varmı böyle bişeyy
Eki Görüntüle 537592
konu açtımm bide
Hoşbuldum Hesnam, nasılsın nasıl gidiyor? Şafağın ne alemde?
Yok canım benim ya çok çok zayıf ihtimaldir bunlar yani bilimsel olarak açıklayamayacağım ama hiç sanmıyorum..
Oy kıyamam sapasağlamdır inşallah hiçbirşey olmaz
aynen ben de hesnanın dediği gibi okuyorum ama yazmıyorum cevap. bir de bekara karı boşamak kolay geliyor. yaşamadığım şey hakkında yorum yapmaktan korkar oldum artık
Hahaha canım senin iştahın kabarmış belli ki, ona bahane arıyorsunGetirme aklına kötü bir şey merak etme salı günü iyi sonuçlarla döneceksin
sağlam tabi kızımmmgittim doktora kontrol ettirdimmm
Sağol kuzum 200 lere geldik şafakta, 280 lere düşeceğim inşallah bir gün sonraBen de iyiyim işte ne olsun salı akşamı memlekete gidiyorum antalya ya şu iki gün çabuk geçsin diye dua ediyorum yani Sen nasılsın? Gelecekti sanırım nişanlın bayramda öyle biliyorum
Huu huuu ben geldimmm
kızlar sizce hangi yemek tk bi türlü karar veremedim noble lifeın 2 modeli var Eki Görüntüle 537592
ay karar veremedim bi türlü kızlar yaaailk fiyat olarakta pahalıı ay ne yapcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?