Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben düşündükçe de belirtiler artıyo sanki yaa. kız geçen akşam abimlerdeyim erken yattım akşam 8 falandı. uyudum nasıl baklavalar gördüm ama rüyamda. sonra kapı çaldı abim açtı birinde bişey aldı para falan verdi baklava olduğunu düşünüyorum uyku arasında eve baklava servisi falan varmı onları düşnüüyorum ama kalkamadım tabi uykudan. sonra tekrar uyudum yine baklavalar falan yemekler. en sonunda kalktım baklava nerde diye sordum ama baklava falan yokmuş. meğersem ben uyurken sucu gelmiş bnde o rüyanın üstüne uyku arasında neler kurmuşum

Huu huuu ben geldimmm

Hoş geldin canım....

Hahahaha çok komiksin olur canım insan beyni nelere kadir, her şey kurabilirsin yani, bilinç altı işte her şeyi düşündürüyor...

Hoşbuldum canımcım nasılsın?
konunu okudum büyük bir ihtimalle psikolojik

iyiyim canımm sağoll

öyle gibi sanırım psikolajik ama diğer ihtimalde aklımdan çıkmıyo. hassasım bu konularda biraz. anlatılanlara inanmam gülerim geçerim ama daha sonra başıma benzeri bi olay gelince acaba şöylemi acaba böylemi diye düşünüp dururumm
daha öncede bana ağdanın kızlık zarını bozduğu söyledi birisi inanmadım yok canım önceden herkes ağda yapıyomuş falan dedim. sonra ağda yaparken bi kan geldi başladım ağlamaya ben inanmadım ama başıma geldi diyee hemen gittim hastaneyee

kızlar sizce hangi yemek tk bi türlü karar veremedim

noble lifeın 2 modeli var

bide miras diye bi markanın modeli var marka önemlimi bilemedim model hoşuma gitti fikirlerinize ihtiyacım varrr

konu açtımm bide

Hoş geldin canım....

Hoşbuldum Hesnam, nasılsın nasıl gidiyor? Şafağın ne alemde?

Yok canım benim ya çok çok zayıf ihtimaldir bunlar yani bilimsel olarak açıklayamayacağım ama hiç sanmıyorum..
Oy kıyamam sapasağlamdır inşallah hiçbirşey olmaz

ya ne yapıyor ne yapıyor vakit çabuk geçsin diye konuşuyor belli ki :26: tabii nilüferden başka kimse o saatte totosunu kaldırıp konuşmaz onunla. bir ben işte akıllı...

ben de onu diyorum işte beğendirecek birileri olmayınca insan iyice salıyor. kayınvalidecin de çoook haklı. her şeyin tadını çıkar şimdi. yalnızlığın bile...

insanlar ne kadar tuhaf yaaa

öyle tabi canım 2 haftada 1.5 kilo aldım ya varmı böyle bişeyy

Hahaha canım senin iştahın kabarmış belli ki, ona bahane arıyorsun Getirme aklına kötü bir şey merak etme salı günü iyi sonuçlarla döneceksin

İlki çok güzel, Ezgiye katılıyorum

Sağol kuzum 200 lere geldik şafakta, 280 lere düşeceğim inşallah bir gün sonra Ben de iyiyim işte ne olsun salı akşamı memlekete gidiyorum antalya ya şu iki gün çabuk geçsin diye dua ediyorum yani Sen nasılsın? Gelecekti sanırım nişanlın bayramda öyle biliyorum

aynen ben de hesnanın dediği gibi okuyorum ama yazmıyorum cevap. bir de bekara karı boşamak kolay geliyor. yaşamadığım şey hakkında yorum yapmaktan korkar oldum artık

öyle canımm çok kolay yorum yapmak. ama bunu ben yanlış anladım sanırım. alınganlıkk yaptımmm :44::44::44:

ayrıcaa alın sizee bi belirti daha alınganlık, hassasiyett çok alınganım bu aralarrr tövbe yarabbim yaaa

Son düzenleme:
sağlam tabi kızımmm gittim doktora kontrol ettirdimmm

Maşallah

Sana da ayrı bi maşallahhh Ne güzel bayramda ailenle olacaksın çok iyi gelir, bende yakın arkadaşımı uğurladım bugün Antalyaya
İyiyim çok şükür, evet Hesnam gelecekler ailecek, misafirleri olduğu için son gün gelecekler ama olsun Kasımın 2. haftası da biz gideceğiz İstanbula bu 2 ayıda böyle yiyip bitiricez..
Ha tabi ne güzel şey düğün tarihim belli olacak

Huu huuu ben geldimmm

hoş geldin ezgimmm iyi ki de geldin

kızlar sizce hangi yemek tk bi türlü karar veremedim noble lifeın 2 modeli var Eki Görüntüle 537592

kare sevmediğimi daha önce de söylemiştim ben; ama bunların içinde ben en çok bunu beğendim yavrum :26: markanın önemi belki porselenin ve baskının kalitesinde etkili olabilir. daha önce kullanan varsa bir soruver. ya da netten yorumlara bak...

ay karar veremedim bi türlü kızlar yaaa ilk fiyat olarakta pahalıı ay ne yapcam ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…