Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bakıyorum netten canım bende karede kararsız kaldım o yuzden fikire ihtiyacım var kullanımı falan zor olur diye korkuyorum

Teşekkür ederim tatlım sağolasın... Valla öyle ilaç gibi gelecek bir hafta da öyle geçer biraz da böyle yeriz şafağı... Sonra kasım geliyor kasımın geçmesi biraz zor olacak gibi koca bir ay ama sonra aralıkta bir daha gideceğim İstanbula Biliyorum düğün tarihinizin kesinleşeceğini o yüzden aklımda kaldı zaten gelecekleri İnşallah her şey hayırlısıyla hallolur canım hem sevdiğini de görmüş olursun

canım fiyatları nasıl takımların???

terto yuvarlak takımların uygunda kare olan takım pahalı yeni geldi bizede 990tl mi ne öyle bişey ama ben tam takım alcam kahvaltı tencere düdüklü fln patron tamam ayarlarız dedi ama borç borçtur işte

bakıyorum netten canım bende karede kararsız kaldım o yuzden fikire ihtiyacım var kullanımı falan zor olur diye korkuyorum

fiyatı ne kadarmış canım? kullanımının zor olacağını sanmıyorum. bir de bunu günlük kullanmayacaksın sonuçta. ne kadar zorluk çıkarabilir ki :44: günlük kullanıma daha kullanışlı bir şey alırsın :106:

Kış geliyor artık hava erkenden kararacak günler kısalacak inşallah daha kolay olacak diğer güne geçiş yapmak..
Bu kış kimseyi üzmez umarım..

terto yuvarlak takımların uygunda kare olan takım pahalı yeni geldi bizede 990tl mi ne öyle bişey ama ben tam takım alcam kahvaltı tencere düdüklü fln patron tamam ayarlarız dedi ama borç borçtur işte

canım başka markalarada baksan aslında bilinen güvenilir markalar fiyatlar hemen hemen aynı.

birde günlükmü alıcaksın bunu misafirlik mi???

ya makineye atıp yıkamak falan onun için diyorum canım

Kış geliyor artık hava erkenden kararacak günler kısalacak inşallah daha kolay olacak diğer güne geçiş yapmak..

canım günler kısalıcak diyodum bende ama sanki böyle hava erkenden kararınca bana hiç geçmiyo zaman. 27 ekimde saatlerde alıncak daha erken kararcak hava. korkuyorum aslında bennn :18::18::18:

canım başka markalarada baksan aslında bilinen güvenilir markalar fiyatlar hemen hemen aynı.

birde günlükmü alıcaksın bunu misafirlik mi???

ya ben çalıştıgım yerden alıcam canım uygun olsun hem bana daha uyguna vericek noble life çok iyi bi marka ondan istiyorum karaca falanda yok bizde hem misafirlik düşünüyorum canımm

ya ben çalıştıgım yerden alıcam canım uygun olsun hem bana daha uyguna vericek noble life çok iyi bi marka ondan istiyorum karaca falanda yok bizde hem misafirlik düşünüyorum canımm

misafirlikse aslında karede alınabilir nasılsa çok fazla kullanılmıcak makineye daha dikkatli dizersin olur biter. içine hangisi siniyosa onu al canım benimm

Evet öyle çabucak geçer günler inşallah bir de kış deyince eşim geliyor hep aklıma... Yani şimdi ankara da kışın karda soğukta yalnız kalmak hiç çekilmez

misafirlikse aslında karede alınabilir nasılsa çok fazla kullanılmıcak makineye daha dikkatli dizersin olur biter. içine hangisi siniyosa onu al canım benimm

haklısın tertom yaa zaten ben ilk onu begenmiştim diğerleri sonra çıktı meydana o daha asil duruyo dimi

canım günler kısalıcak diyodum bende ama sanki böyle hava erkenden kararınca bana hiç geçmiyo zaman. 27 ekimde saatlerde alıncak daha erken kararcak hava. korkuyorum aslında bennn :18::18::18:

Öyle görünüyor ama değil kuzum ya kış güzeldir bunaltmaz..

Evet öyle çabucak geçer günler inşallah bir de kış deyince eşim geliyor hep aklıma... Yani şimdi ankara da kışın karda soğukta yalnız kalmak hiç çekilmez

Tahmin ettim aslında böyle diyeceğini ama üzüldüm bak şimdi öyle bakmayalım benim dediğim gibi bakalım olaya..
Bidahaki kışın canına okursun olmaz mı

Ben çıkıyorum kızlar siziii çoook öpüyorum, geleceğim yine görüşmek üzeree..

kızlarr konu çeyizden açılmışken bnde birşey sormak istiyorum. şimdi hem misafir için hem günlük yemek takımımız olucak ama bana şu çorba için olan tencereleri günlük için çok gereksiz geliyor. boşuna yer kaplıcak alırsam. diyorumki misafir için öyle tam takım alsamda. günlük için 6 kişilik takımlar var schaferda falan. takımda sadece servis tabağı, yemek tabağı, çorba kasesi bide tatlı tabaklar var. acaba ondan 2 tane alsamda onumu kullansam günlüğe. :44::44::44:

Son düzenleme:

Öyle ama napalım ben burayı sevmiyorum eşim olmadan ankara nın tadı yok ama gelecek seneye saklayacağız güzel günleri

İyi geceler canım görüşürüz yine

kızlar ben çıkıyorummm öpüyorum hepiniziiii iyi gecelerrr

dur daha şafak attıracaktık yahu nereye gidiyorsun

haklısın tertom yaa zaten ben ilk onu begenmiştim diğerleri sonra çıktı meydana o daha asil duruyo dimi

diğerleri çok banal

ya makineye atıp yıkamak falan onun için diyorum canım

haftada bir gelse misafirin daha dikkatli dizersin makineye falan olur biter. aklın kalacağına al kullan canım

Hoşbulduk nilüm nasılsın biraz sorunların vardı sanırım takip ediyordum son durum nedir?

bugün daha iyiyiz kuzum, aramasını bekliyorum şimdi :26: utanıyorum artık valla sorunlu sorunlu, bunalım bunalım geziyorum ortalıkta. ilgin için sağ ol

geçen kızlardan biri bir şarkı sözü paylaşmıştı; bu kışı geçirsek söz daha güzeliz baharda diye. inşallah hepimiz öyle oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…