- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
hoş geldin ezgimmmiyi ki de geldin
hoş geldin ezgimmmiyi ki de geldin
kare sevmediğimi daha önce de söylemiştim ben; ama bunların içinde ben en çok bunu beğendim yavrum :26: markanın önemi belki porselenin ve baskının kalitesinde etkili olabilir. daha önce kullanan varsa bir soruver. ya da netten yorumlara bak...
Sana da ayrı bi maşallahhhNe güzel bayramda ailenle olacaksın çok iyi gelir, bende yakın arkadaşımı uğurladım bugün Antalyaya
İyiyim çok şükür, evet Hesnam gelecekler ailecek, misafirleri olduğu için son gün gelecekler ama olsun Kasımın 2. haftası da biz gideceğiz İstanbula bu 2 ayıda böyle yiyip bitiricez..
Ha tabi ne güzel şey düğün tarihim belli olacak
canım fiyatları nasıl takımların???
bakıyorum netten canım bende karede kararsız kaldım o yuzden fikire ihtiyacım var kullanımı falan zor olur diye korkuyorum
Teşekkür ederim tatlım sağolasın... Valla öyle ilaç gibi gelecek bir hafta da öyle geçer biraz da böyle yeriz şafağı... Sonra kasım geliyor kasımın geçmesi biraz zor olacak gibi koca bir ay ama sonra aralıkta bir daha gideceğim İstanbulaBiliyorum düğün tarihinizin kesinleşeceğini o yüzden aklımda kaldı zaten gelecekleri İnşallah her şey hayırlısıyla hallolur canım hem sevdiğini de görmüş olursun
terto yuvarlak takımların uygunda kare olan takım pahalı yeni geldi bizede 990tl mi ne öyle bişey ama ben tam takım alcam kahvaltı tencere düdüklü fln patron tamam ayarlarız dedi ama borç borçtur işte
fiyatı ne kadarmış canım? kullanımının zor olacağını sanmıyorum. bir de bunu günlük kullanmayacaksın sonuçta. ne kadar zorluk çıkarabilir ki :44: günlük kullanıma daha kullanışlı bir şey alırsın :106:
Kış geliyor artık hava erkenden kararacak günler kısalacak inşallah daha kolay olacak diğer güne geçiş yapmak..
Bu kış kimseyi üzmez umarım..
canım başka markalarada baksan aslında bilinen güvenilir markalar fiyatlar hemen hemen aynı.
birde günlükmü alıcaksın bunu misafirlik mi???
ya ben çalıştıgım yerden alıcam canım uygun olsun hem bana daha uyguna vericek noble life çok iyi bi marka ondan istiyorum karaca falanda yok bizde hem misafirlik düşünüyorum canımm
Kış geliyor artık hava erkenden kararacak günler kısalacak inşallah daha kolay olacak diğer güne geçiş yapmak..
misafirlikse aslında karede alınabilir nasılsa çok fazla kullanılmıcak makineye daha dikkatli dizersin olur biter. içine hangisi siniyosa onu al canım benimm
haklısın tertom yaa zaten ben ilk onu begenmiştim diğerleri sonra çıktı meydanao daha asil duruyo dimi
canım günler kısalıcak diyodum bende ama sanki böyle hava erkenden kararınca bana hiç geçmiyo zaman. 27 ekimde saatlerde alıncak daha erken kararcak hava. korkuyorum aslında bennn :18::18::18:
Evet öyle çabucak geçer günler inşallah bir de kış deyince eşim geliyor hep aklıma... Yani şimdi ankara da kışın karda soğukta yalnız kalmak hiç çekilmez
Öyle görünüyor ama değil kuzum ya kış güzeldir bunaltmaz..
Tahmin ettim aslında böyle diyeceğini ama üzüldüm bak şimdi öyle bakmayalım benim dediğim gibi bakalım olaya..
Bidahaki kışın canına okursun olmaz mı
Ben çıkıyorum kızlar siziii çoook öpüyorum, geleceğim yine görüşmek üzeree..
kızlar ben çıkıyorummm öpüyorum hepiniziiii iyi gecelerrr
kızlar ben çıkıyorummm öpüyorum hepiniziiii iyi gecelerrr
haklısın tertom yaa zaten ben ilk onu begenmiştim diğerleri sonra çıktı meydanao daha asil duruyo dimi
ya makineye atıp yıkamak falan onun için diyorum canım
Hoşbulduk nilüm nasılsın biraz sorunların vardı sanırım takip ediyordum son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?