Ayy Çok kötü oldum ya kıyamam
Oyy yeşimimm hoşbulduk bende özledim sizleriçok.Ne yapayım canım benım ya sınavlarla uğraş dur başka yaptığım birşey yok haberler sizde asıl sen nasılsın nasıl geçti günler görüşmeyeli
Selam HabibeccikkSelam kızçeler
Sağol canım iyiyim bende.Valla hiçbi değişiklik yok tatlım tüm monotonluğuyla şafak sayıyoruz hala100'den düşücez yakında
Canım askerin nasıl ay askerin diyorum yaaaSevgilin manita napıyo işe falan başladı mı, birde kaza olmuştu gözü ne durumda?
Selam Habibeccikk
Bi aksilik olmasında canım.100 lere düşüyorsunuz ha sizde plakalara geldiniz ne güzel pınar ceyda felan nerdeler
Askerlikmi kaldı bacım yaama sanki hiç olmamış gibi o günleri saymamışız gibi
Sınavlarla uğraşıyor oda benim gibi şimdilik geçici bir işte
Ha geldik ha gelcezValla canım Pınar bayağıdır kayıp hiç görmüyorum.Eylülde askeri izne gelcekti nişan falan yapıcaklardı ama hiç bilmiyorum valla.
Ceydoş da iş kadını olduğu için arada bi uğrayıp gidiyor akşamları.Eskisi gibi sabahlayamıyoruz anlıyacağıın
Ayy bizde unuturuz inşallah bir gün o günlerii
Allah yardımcınız olsun canıım.
Bende ziraatin sınavına hazırlanıyorum:44:
zeyneppp hoşgeldinnn canımmmmmmm
Hoşbuldukk.Yaseminn kuzum sen nikinimi değiştirdin :26:
evet canım maleseff değiştirmek zorunda kaldımm.nasılsınn tatlım nerelerdesinn özlettin kendinii
İyiyim canım sağolasın bende özledim sizlerinerelerdeyim benim bir iki ay önce pcm bozuldu tamami ile öldü hatta sınavlar geçsin alırım dedim ancak aldım işte bugüne kadar uzak kaldım.
sizin şafaklar maaşalah bitmiş azı kalmış
iyiki geldin canım.
şafaklarda çok şükür azaldı. seninle en son konuştuğumzda kmbilir kaçtı şafağım bugün 110 çok şükürrr
Az çok yanılmıyorsam 200 kusurlerdeydi ne kadar zaman geçmişBitince hele hiç gitmemiş gibi nasılda geçmiş diyor insan çok kısa bir zaman sanki
Artık kimse uğramaz olmuş buralara :26:
bigün inşallah bnde öyle derim. 100ler bitmedi gitti canım. çok zorlandım bu 100lerde.
canımm bayram tatilinden dönemedi heralde bizim kızlarrher zman böyle boş değil burası. tabi ilk başlardaki gibi kalabalıkta değil. ben buraya ilk geldiğim zamanlar çok güzeldi. mesajlara zor yetiştiğim günleri hatırlıyorum. ben bir mesaj yazana kadar sayfa atlardı kalmadı o kalabalık
İnş canım zaten o günlerde çok uzak değil
Galiba belkide bayram tatili sebeb.Hakikaten ne günlerdi ya
sizin askerlik biteli ne kadar oldu canım :44::44:
Ramazan bayramında bitti kuzum
ne güzell canımm. rabbim kavuşturdu yine sizi darısı benim başıma.
canım ben çıkıyorum sonra yine görüşelim mutlaka çok çok öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?