Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol canım iyiyim bende.Valla hiçbi değişiklik yok tatlım tüm monotonluğuyla şafak sayıyoruz hala
100'den düşücez yakında
Canım askerin nasıl ay askerin diyorum yaaaSevgilin manitanapıyo işe falan başladı mı, birde kaza olmuştu gözü ne durumda?
Selam kızçeler
Selam Habibeccikk

Allahımmmmmmmm, haftaya pazartesi değil sonraki pazartesi aşkım yanımdaaaaaaaaaa...

Askerlik diye birşey kalmıyorrr... İnanamıyorummmmm.

Hiç bitmeyecekmiş gibiydi.

Bi aksilik olmasında canım.100 lere düşüyorsunuz ha sizde plakalara geldiniz ne güzel pınar ceyda felan nerdeler

Askerlikmi kaldı bacım ya ama sanki hiç olmamış gibi o günleri saymamışız gibi

Sınavlarla uğraşıyor oda benim gibi şimdilik geçici bir işte

Ha geldik ha gelcezValla canım Pınar bayağıdır kayıp hiç görmüyorum.Eylülde askeri izne gelcekti nişan falan yapıcaklardı ama hiç bilmiyorum valla.
Ceydoş da iş kadını olduğu için arada bi uğrayıp gidiyor akşamları.Eskisi gibi sabahlayamıyoruz anlıyacağıın

Ayy bizde unuturuz inşallah bir gün o günlerii

Allah yardımcınız olsun canıım.
Bende ziraatin sınavına hazırlanıyorum
:44:

Ceyda ile bi ara msjlaştık o kadar çalışıyordu.Hey gidi az sabahlamazdık buralarda

Ziraate bende hazırlanıyorum.Sen kpss ye girmişmiydin bacım

evet canım maleseff değiştirmek zorunda kaldımm. nasılsınn tatlım nerelerdesinn özlettin kendinii

İyiyim canım sağolasın bende özledim sizleri nerelerdeyim benim bir iki ay önce pcm bozuldu tamami ile öldü hatta sınavlar geçsin alırım dedim ancak aldım işte bugüne kadar uzak kaldım.

sizin şafaklar maaşalah bitmiş azı kalmış

iyiki geldin canım.

şafaklarda çok şükür azaldı. seninle en son konuştuğumzda kmbilir kaçtı şafağım bugün 110 çok şükürrr

iyiki geldin canım.

şafaklarda çok şükür azaldı. seninle en son konuştuğumzda kmbilir kaçtı şafağım bugün 110 çok şükürrr

Az çok yanılmıyorsam 200 kusurlerdeydi ne kadar zaman geçmiş Bitince hele hiç gitmemiş gibi nasılda geçmiş diyor insan çok kısa bir zaman sanki

Artık kimse uğramaz olmuş buralara :26:

Az çok yanılmıyorsam 200 kusurlerdeydi ne kadar zaman geçmiş Bitince hele hiç gitmemiş gibi nasılda geçmiş diyor insan çok kısa bir zaman sanki

Artık kimse uğramaz olmuş buralara :26:

bigün inşallah bnde öyle derim. 100ler bitmedi gitti canım. çok zorlandım bu 100lerde.

canımm bayram tatilinden dönemedi heralde bizim kızlarr her zman böyle boş değil burası. tabi ilk başlardaki gibi kalabalıkta değil. ben buraya ilk geldiğim zamanlar çok güzeldi. mesajlara zor yetiştiğim günleri hatırlıyorum. ben bir mesaj yazana kadar sayfa atlardı kalmadı o kalabalık

İnş canım zaten o günlerde çok uzak değil

Galiba belkide bayram tatili sebeb.Hakikaten ne günlerdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…