Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür 79 diyoruz Kilise selam olsun zaman sen bana göre hep hızlı geçtin hadi be gelsin 17 ocak gelsin kavuşmalarımız olsun şu kk da

Bugün şafak Allahıma çok şükür 299 ...

Bugün bizim nişan yıldönümümüz ve nişanlım perşembe gününe kadar İnşallah izinde ...
Malesef ben bugun calışıyorum

askerimn son izin günü Allahım şu 3 ayı su gibi geçir

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:110

Plakalara gelme şafağı:29

Çift Hanelere gelme şafağı :11

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Çabucak geçti yeşimtoş hiç bişey anlamadım bir tek bugün dinlenebildim

Senin nasıl geçti?

Benimde öyle canım çok yorucuydu. Sıcak bir banyo yapıp biraz kestirmeyi düşünüyorum.Yarın da kursta sınavımız var akşamda ona çalışıcam.Kasımın 23ünde de önemli bi sınavım var artık ona da çalışmaları hızlandırayım diyorum.Pek fazla uğrayamazsam şaşmayın buralara

Vay be ne zamanım geçti şu topikte,şimdi herşey geride kaldı geçmez gitmez derken..

Selam kızlar bu ara eskilerden kimler var

yalnız bı yanım buruk ve özlem doluydu yesımcıgım senın nasıldı
Aynen tatlım benim de öyleydi.Ama hep kendimi ayrı geçirdiğimiz son bayram diye avuttum.Onun dışında güzeldi.Bu bayramın hayatımda başka bir önemi daha oldu.Kırgın olduğum çok sevdiğim biriyle aramız düzeldi gibi.
Vay be ne zamanım geçti şu topikte,şimdi herşey geride kaldı geçmez gitmez derken..

Selam kızlar bu ara eskilerden kimler var

Ben varııımm
Zeynooom hoşgeldin yaa
Çok özlemişim canım seniii.Vallahi yokluğun çok fena hissediliyor.Nasılsın, neler yapıyosun?

Oyy yeşimimm hoşbulduk bende özledim sizleri çok.Ne yapayım canım benım ya sınavlarla uğraş dur başka yaptığım birşey yok haberler sizde asıl sen nasılsın nasıl geçti günler görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…