Offf cok ruhum daraldi bugun yaaSize bi bakayim dedim ama herkes misafir agirliyor sanirim Yarin olsa da yeni guzel bir gune baslasak
dakikalar sonra plakalardayım düzce diyicem çok mutluyum, bayram da evciydi her dakka mesajlaşak konuşmak güzeldi şimdi birliğinde ama çarşı izinleri yokmuş cumartesi pazar, hattaha çok sıkı bakalım kimbilir ne zaman çarşıya çıkıcak
herkese iyi bayramlar arkadaşlar şafaklarınız su gibi akıp geçsin inşallah
81 düzceye selam yola devam çok şükür plakalara geldim doğan güneş diyeceğim vakitlere az kaldı az
kimseler uğramıyorr buraya bu araa
hesnamız şafk attırmıyorrr
"... 16 BURSA ..."
Bayramın 3. günü; Bursa'dayız....
Yeşil Bursaya selamlar :)
Eki Görüntüle 540266
gizoşş hayırlı olsun plakalarrr, zaman su gidi akıp geçsin ve güneş sizin için doğsunnnn
kuzum bayram bayram eşin yanında olmadığı içindir büyük ihtimalleyarın da eşin çarşıya çıkacak bu yüzden sabah olsun istiyorsun sanırım
Kızlarr selamlarrrKURBAN BAYRAMINIZ mübarek olsun hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm nice güzel bayramlara inş sevdiklerinizle askerciklerinizle birlikteee... benim için bayrama 1 hafta kala ve bayram ile birlikte yorucu bir süreç oldu.bayrama 5 gün kala çalıştık eşimle eski işyerimizde yardım amaçlı...bayramda da dinlenemedik hiç..2.günü köye gittik bu akşam döndük.yollarda mahvoldum tabii yine otobüs her zaman tutar da ama hala şaşırdıgım birşey var..eşim ankaradayken yanına evci gittigimde 6 saatlik yolda hiçbişy olmadıydı...anammm 2 saatlik yolda komalık oluyorum herseferinde...bi çok kez istifra ettim ama hala tam iyileşmiş degilim..başım çatlıyor.uykum yok bi bkaınayım dedim size..hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun
Aman da aman funda plakalara başlamışşş
FundaaamPlakalara gelmişsiin Allah tez zamanda "şafak doğan güneş"demeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?