Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offf cok ruhum daraldi bugun yaa Size bi bakayim dedim ama herkes misafir agirliyor sanirim Yarin olsa da yeni guzel bir gune baslasak

Son düzenleme:
dakikalar sonra plakalardayım düzce diyicem çok mutluyum, bayram da evciydi her dakka mesajlaşak konuşmak güzeldi şimdi birliğinde ama çarşı izinleri yokmuş cumartesi pazar, hattaha çok sıkı bakalım kimbilir ne zaman çarşıya çıkıcak

herkese iyi bayramlar arkadaşlar şafaklarınız su gibi akıp geçsin inşallah

Offf cok ruhum daraldi bugun yaa Size bi bakayim dedim ama herkes misafir agirliyor sanirim Yarin olsa da yeni guzel bir gune baslasak

kuzum bayram bayram eşin yanında olmadığı içindir büyük ihtimalle yarın da eşin çarşıya çıkacak bu yüzden sabah olsun istiyorsun sanırım

bu bayram bizim kızların çoğuna yaradı hayırlı olsun şimdiden canım plakaların sana da iyi bayramlar

81 düzceye selam yola devam çok şükür plakalara geldim doğan güneş diyeceğim vakitlere az kaldı az

kimseler uğramıyorr buraya bu araa

hesnamız şafk attırmıyorrr

ben geliyorum canım akşamları yarın da tüm gün burdayım kahve'm 9-5 çarşıya çıkacak inşallah hesna'mız da antalya'da canım, gelince toplu attıracak ben düşmüyorum 6 gün birden düşecek diye

Son düzenleme:
Kızlarr selamlarrrKURBAN BAYRAMINIZ mübarek olsun hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm nice güzel bayramlara inş sevdiklerinizle askerciklerinizle birlikteee...benim için bayrama 1 hafta kala ve bayram ile birlikte yorucu bir süreç oldu.bayrama 5 gün kala çalıştık eşimle eski işyerimizde yardım amaçlı...bayramda da dinlenemedik hiç..2.günü köye gittik bu akşam döndük.yollarda mahvoldum tabii yineotobüs her zaman tutar daama hala şaşırdıgım birşey var..eşim ankaradayken yanına evci gittigimde 6 saatlik yolda hiçbişy olmadıydı...anammm 2 saatlik yolda komalık oluyorum herseferinde...bi çok kez istifra ettim ama hala tam iyileşmiş degilim..başım çatlıyor.uykum yok bi bkaınayım dedim size..hepinizi çok öpüyorum Allaha emanet olun

kuzum bayram bayram eşin yanında olmadığı içindir büyük ihtimalle yarın da eşin çarşıya çıkacak bu yüzden sabah olsun istiyorsun sanırım

Yok kuzum yaaa bu sabah cikacak esim carsi iznine, sorun su ki esim pek keyifsiz kac gundur, bu ayri gecirdigimiz ikinci bayram, herkes izin almis tatile falan gitmis ailesinin yanina, o da kendini pek bi kotu hissediyordu keske iznimizi simdi kullanaydik yanyana olaydik diye, onun keyifsizligi bana da yansidi, carsi izinlerimizin de tadi tuzu yok, neyse keyifsiziz anlayacagin....

kimseler uğramıyorr buraya bu araa

hesnamız şafk attırmıyorrr

Antalyadayim kuzum sadece telden girebiliyorum, telden safak attiramiyorum detaylariyla ugrasmak zor oluyor, inan kendi safagimi da bilmiyorum, bugun esim sordu da bilmiyorum dedim ilk defa, oooo sen beni unutmusun diyor

Canim benim iyi bayramlar, yollarin durumundan da kaynaklanabilir mide bulantisi hem belki bebis geliyordur

Gec yattim ama sabahin besinde gozlerim bule oldu Hayirdir insallah

o zaman dört gözle hesnaa bekleniyorr

bende şafak attırmıycam o gelene kadar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…