çokk kötüyüm canım ömer le her allahın günü kavga eder olduk onu tanıyamaz oldum ve çok yoruldum bu durumdan düzeltemiyorum birşeyleri
Canım telefon konuşmalarını uzatmayın sizde.Eminim konuşcak bişey bulamadığınızdan saçmalıyosunuz.
Hatta 2 günde bir arasın beyefendi.Üzülme sakın gelip geçici şeyler bunlar.Zor bir süreçten geçiyor ilişkiniz.
Hahahha dimi ama ya ben niye ağlıyoruuumm
Esraaa ve tertiplerii ağlayıın
Allahıım ne kadan da döneğiim
Off offf o yollardan en cok ben gectim sanırım.Ne desem boş,inan cok degısıyorlar.Bizleri de cok yoruyorlar üzüyorlar
Herşeyi yanlış anlıyor odunlar
bence de çok döneksin canım sattın beni (
diyorum canım haftada bir konuşalım diyorum iki güne bi ara diyorum o zamanda kızıyor tamam esra göstereceğim sana bu lafı hiç aramayacağım diyo hemen ):
adama diyomki sen odunsun diyorum ben böyleyim odunum işine gelirse diyo yaa (
adama diyomki sen odunsun diyorum ben böyleyim odunum işine gelirse diyo yaa (
Haftada bir de uzun bir süre canım.Her gün konuşup,sesini duymak istiyo demek ki.O zaman sizde nasılsın-iyi misin?günün nasıldı? muhabbetlerini yapıp kapatın.Uzadıkça başka yerlere kayabiliyor konuşma
ama o zamanda ben kapatamam canım sesine doyamıyorum ki kal biraz daha diyip dururum ne ol cak (
Canım geçmiş olsun. Nereye gidiyor orayı tam anlayamadım. Eğer çok ağrısı varsa olsun hem 3 ayınız kalmış belki hava değişimi 1 2 ay verirler gittiğinde de 1 ayı falan kalmış olur.
Kızlar bana müsaade.Erken kalkıcam yarın.İyi gecelerrr
Yavrum sana özel bişey değil tatil modundan çıkamadım ben uğrayıp çıkıyorum genelde
Hayırdır yırtık nasıl oluşmuş?Hava değişimi verdiler mi?
Aynn canim bnde tatil modundan cikamadm yaaa hic ise gidesim gelmio gunler gcmio artk uyumak istyrmm yaa askermi evde bklmk istyrm vlla
Yirtik onceden vardi futboldan dolyi olmstu smdi agrsi artms olmyi dsunuo bklm ne olacak
Okyanus gecmiş olsun datlım
Okyanus gecmiş olsun datlım
Hesnacıık hoşgeldiin
kızlarr günaydınn askerim 12:30 da yolcu.Dizinde problem çıkmış yırtk varmış amelyat olsammı diye dşünüyo ağrı çok varmş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?