Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokk kötüyüm canım ömer le her allahın günü kavga eder olduk onu tanıyamaz oldum ve çok yoruldum bu durumdan düzeltemiyorum birşeyleri

Off offf o yollardan en cok ben gectim sanırım.Ne desem boş,inan cok degısıyorlar.Bizleri de cok yoruyorlar üzüyorlar

bence de çok döneksin canım sattın beni (

diyorum canım haftada bir konuşalım diyorum iki güne bi ara diyorum o zamanda kızıyor tamam esra göstereceğim sana bu lafı hiç aramayacağım diyo hemen ):

Off offf o yollardan en cok ben gectim sanırım.Ne desem boş,inan cok degısıyorlar.Bizleri de cok yoruyorlar üzüyorlar

ne yapacağımı şaşırdım kaldım canım birdaha beni üzersen beni birdaha da göremezsin diyorum hemen inada bağlıyo diyo işte tamam sen bilirsin asıl sen beni göremeyeceksin diyo

bence de çok döneksin canım sattın beni (

diyorum canım haftada bir konuşalım diyorum iki güne bi ara diyorum o zamanda kızıyor tamam esra göstereceğim sana bu lafı hiç aramayacağım diyo hemen ):

Haftada bir de uzun bir süre canım.Her gün konuşup,sesini duymak istiyo demek ki.O zaman sizde nasılsın-iyi misin?günün nasıldı? muhabbetlerini yapıp kapatın.Uzadıkça başka yerlere kayabiliyor konuşma

Haftada bir de uzun bir süre canım.Her gün konuşup,sesini duymak istiyo demek ki.O zaman sizde nasılsın-iyi misin?günün nasıldı? muhabbetlerini yapıp kapatın.Uzadıkça başka yerlere kayabiliyor konuşma

ama o zamanda ben kapatamam canım sesine doyamıyorum ki kal biraz daha diyip dururum ne ol cak (

Canım geçmiş olsun. Nereye gidiyor orayı tam anlayamadım. Eğer çok ağrısı varsa olsun hem 3 ayınız kalmış belki hava değişimi 1 2 ay verirler gittiğinde de 1 ayı falan kalmış olur.

Izne geldi cnmm 10 gn gitti bugn. Oda ock gbi olyimda drek gelm diye dusunuyo bklm kismet artik

Yavrum sana özel bişey değil tatil modundan çıkamadım ben uğrayıp çıkıyorum genelde

Hayırdır yırtık nasıl oluşmuş?Hava değişimi verdiler mi?

Aynn canim bnde tatil modundan cikamadm yaaa hic ise gidesim gelmio gunler gcmio artk uyumak istyrmm yaa askermi evde bklmk istyrm vlla
Yirtik onceden vardi futboldan dolyi olmstu smdi agrsi artms olmyi dsunuo bklm ne olacak

Aynn canim bnde tatil modundan cikamadm yaaa hic ise gidesim gelmio gunler gcmio artk uyumak istyrmm yaa askermi evde bklmk istyrm vlla
Yirtik onceden vardi futboldan dolyi olmstu smdi agrsi artms olmyi dsunuo bklm ne olacak

Evde geçmez ki canım zaman işte oyalanıyosundur en azından.
Anladım canım çok geçmiş olsun.Esranın da dediği gibi son ay olsa hava değişimi de alır 1 ay erken döner

kızlarr günaydınn askerim 12:30 da yolcu.Dizinde problem çıkmış yırtk varmış amelyat olsammı diye dşünüyo ağrı çok varmş...

merhaba canım. ne yırtığı menisküs mü? benim askerimde de var aynı problem asker hastanesinde mi verildi bu karar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…