uzaktan foto aldatır insanı canım bak avatarımdaki yeni fotom
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...199 holofira...
plakaları saymayı bekleyen yarenlerimiz diyor yaaaböyle deyince az gibi oluyor; ama daha 199 :18:
bu arada kızlar bugün uçak biletlerimiz alındı Allah izin verirse 27 Aralık günü, saat 16.30'da mehmet'imle izmir yolcusuyumaz önce annesi aradı, biletleriniz alındı kızım dedi 5 gün boyunca aşkımla olcam, şimdiden çok mutlu ve heyecanlıyım.
yaniiiiii mehtap 57:81::111:
nasıl yani nereye gidiyorsunr kız ,nasıl gidiyorsun ?
canımmm mehmet 10 günlük izin kullanacak yılbaşında birlikte izmir'e memleketine gitcez
ee harika.peki ya ailen ? nerede kalacaksınız ,ay çok heyecanlı
mehmetlere gideceğimi ablam biliyor canım sadece. izmirde bir arkadaşım var ona gideceğim diye biliyor annemler de :18:mehmetlerde kalcam; ama arkadışıma da gideceğim bir günlüğüne
plakaları saymayı bekleyen yarenlerimiz diyor yaaaböyle deyince az gibi oluyor; ama daha 199 :18:
bu arada kızlar bugün uçak biletlerimiz alındı Allah izin verirse 27 Aralık günü, saat 16.30'da mehmet'imle izmir yolcusuyumaz önce annesi aradı, biletleriniz alındı kızım dedi 5 gün boyunca aşkımla olcam, şimdiden çok mutlu ve heyecanlıyım.
vay vayyyy süperr hadii gözün aydın
Ayy tatlımm ne kadar güzel bir haber böylee ayy çok sevindim senin adınaa
İnşallah çok güzel vakit geçirirsinizzz yavrummm
benim için değişen pek bir şey olmadı canım aynıydı evde oturdum her zamanki gibi2 gün mehmet'le görüştüm o da bölük pörçük :26: bi gün dışarı çıktım sadece o kadar. eşin şimdi nasıl, neye sıkılıyor canı?
yok yok bebiş yok canım ya keşke olsabenim çogunlukla tutar midem yollarda...cnm özledim kıs seni
ceydoşşş sanada alıntı yaptım ama çıkmamış nedense:26:canım gerçekten yaa MAŞAALLAHH şafakınaaaa dün gibi dimi ben geldigimde 380lerdeydin kızzz
Bacımm şafağa bak ben en son gördüğümde 200 deydin
Hoşbulduk canım öyle oldu hakikaten.Sen Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?