Yok canım gelmedim
Başka yerlerdeydim yazılı hazırlıyordum buraya endeksli kalmış hesap
endeksli hoş geldin diyelim o zamannasıl geçti tatilin kuzum?
Hiç bir şey anlamadım kuzum yaa bir de eşimin keyfi yoktu o yansıdı biraz bana... Aslında neşesiz bir bayramdı...Sen ne yaptın?
Izne geldi cnmm 10 gn gitti bugn. Oda ock gbi olyimda drek gelm diye dusunuyo bklm kismet artik
yok yok bebiş yok canım ya keşke olsaYok kuzum yaaa bu sabah cikacak esim carsi iznine, sorun su ki esim pek keyifsiz kac gundur, bu ayri gecirdigimiz ikinci bayram, herkes izin almis tatile falan gitmis ailesinin yanina, o da kendini pek bi kotu hissediyordu keske iznimizi simdi kullanaydik yanyana olaydik diye, onun keyifsizligi bana da yansidi, carsi izinlerimizin de tadi tuzu yok, neyse keyifsiziz anlayacagin....
Antalyadayim kuzum sadece telden girebiliyorum, telden safak attiramiyorum detaylariyla ugrasmak zor oluyor, inan kendi safagimi da bilmiyorum, bugun esim sordu da bilmiyorum dedim ilk defa, oooo sen beni unutmusun diyor
Canim benim iyi bayramlar, yollarin durumundan da kaynaklanabilir mide bulantisi hem belki bebis geliyordur
Gec yattim ama sabahin besinde gozlerim bule olduHayirdir insallah
hoşgelmişsin cnm nerelerdesin dicektim pc nin azizligine ugramışsın olsun...seni gördügüme sevindimAz çok yanılmıyorsam 200 kusurlerdeydi ne kadar zaman geçmişBitince hele hiç gitmemiş gibi nasılda geçmiş diyor insan çok kısa bir zaman sanki
Artık kimse uğramaz olmuş buralara :26:
Izne geldi cnmm 10 gn gitti bugn. Oda ock gbi olyimda drek gelm diye dusunuyo bklm kismet artik
şafak 108'i gösteriyor
.
yok yok bebiş yok canım ya keşke olsabenim çogunlukla tutar midem yollarda...cnm özledim kıs seni
hoşgelmişsin cnm nerelerdesin dicektim pc nin azizligine ugramışsın olsun...seni gördügüme sevindim
çok çok geçmiş olsun tatlım ya...umarım şuan iyidir askerin?
Bacımm şafağa bak ben en son gördüğümde 200 deydin
Hoşbulduk canım öyle oldu hakikaten.Sen Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?