Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrılsınlar yaa

Ay bide geçen gün bi arkadaşım demez mi .Ay bende yaşamak istiyorum o duyguları, asker yolu beklemek istiyorum.diye.Çatlak yaa.

Aman yaşasın da görsün o zaman erkenden saçlarda beyazlama nasıl olurmuş, kimse o arkadaş

Şartlara tüküreyim yaa :120: Offf şimdiden bunaldım.... Bir yılın sonun da ben ne halde olurum Allah bilir

Yeşimcim görmemişim selamını
Merhaba cnm

Bana yok mu selam

Nasılsın kuzum 1 yıl olacakmış yakındaa kalıyor 3 ay hayırlısıyla

İyi demek adetten oldu canım

Evet canım 3 ay kalıcak Allahın izniyle ama kimbilir o 3 ay neler götürücek bizden

Sen bırak beni.SEn nasılsın asıl?Nasıl gidiyor nişanlılık?Tadını çıkarıyor musunuz?

Bende aynen öyle çok meraklıysan yaşa da gör dedim.
Sizin 1 yıl dolduğunda biz kavuşmuş olacağızz.Artık gelip özendiririm seniii:13:

Zor canım ya ne diyeyim ki tesellisi bile yok ama çoğununda çoğu gitmiş yani koca 1 yıl 3 ay geçer hemencik,, gelince o günler hatırlanmayacak bile.
İyiyim şükür canım nişanlıyım huzurluyum mutluyum, güzel gidiyor çıkarabildiğimiz kadar çıkarıyoruz şükürler olsun nişandan sonra geldi bi kaç kere Mehmet şimd 16 kasımda ben gtcem kalcam bir kaç gün bakalım öyle nişanlılık geçicek artık

Selam Hesnacım

Son düzenleme:
Bende aynen öyle çok meraklıysan yaşa da gör dedim.
Sizin 1 yıl dolduğunda biz kavuşmuş olacağızz.Artık gelip özendiririm seniii:13:

Nispet yaparım diyorsun yani, bir de bebek yaparsın tam olur Gıcık Neyse siz kavuşun da bize de sıra gelsin, racon öyle

Sonradan selam verdiririm işte Nişanlılık uzadıkça kötü oluyor hemen evlenin kuzum

kızlaaaaaaaaaar öncelikle herkese slm, biliosunuz ki son zamanlarda sınavım olduğu için buradan uzak kalmıştım. Sınavım dün oldu..

valla günlerdir bittim mahvoldum... O kadar yoğun tempo çalışmanın ve stres heyecanın ustune sınavın ortasında nerdeyse kalp krizi geçirecektim. Bugün dershanelerden biri soruları açıklamış, hatırladığım kadarıyla netlerime baktım. Eğer baraj yükselmezse hesaplarıma göre tam sınırda geçiyorum gibi görünüyor. Off yaa daha açıklanmasına 20 gün falan var kafayı yicem bi açıklansın da, inş emeklerimin karşılığını alabilirim. İnş kazanmışımdır... Sınav bitti ama stresim halaa bitmedi :18:

Dualarınızı eksik etmeyin

Hatırlamak bile istemiyorumm zateenn

Allah bozmasın canım
Ne güzel özlem giderirsiniz, bol bol da gezersiniz.

Sonradan selam verdiririm işte Nişanlılık uzadıkça kötü oluyor hemen evlenin kuzum

Yok canım zaten uzatma niyetinde değiliz,,, hazırlıklar bitince evlencez,, ev alıp yapma süreci var..
Kış çıkmalı tabi aradan

Hadi bakalım, çabucak geçsin 20 gün de stresten kurtul canım... Hayırlı olur inşallah... en önemli adımı atmışsın gerisi geçer...

Yok canım zaten uzatma niyetinde değiliz,,, hazırlıklar bitince evlencez,, ev alıp yapma süreci var..
Kış çıkmalı tabi aradan

Öyle... Uzaktan nişanlılık da zordur bilirim, en kısa yoldan evlenmek en güzeli... Hayırlısı olsun...

Çok zor ya daha bi baska özlüyomus insan cok baska bu nişanlılık bi evlensek

Yok bebek falan yapaamaam
Tabi canım sırayla bu işler.Bebekte de ben sıramı savdım.Razişle sende sıraa

Tabi canım sırada razişimle ben varım ama biz birinciyi yaparken sen ikinciyi yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…