Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o 460 günü dolu dolu yaşadıktan sonra bi tuhaflık oluyor
Yasemin ve Zeynep, selamlarrrr

Selam bacım.Selamı verdin kaçtınmı kuzum

Teşekkür ederim tatlım... Elden gelen bir şey yok, allah öyle uygun görmüş demek ki... Yaşasaydı da kör ve sağır olarak engelli bir hayat sürecekti, Allahım acılarını dindirmek istedi sanırım....:26:

Ne berbat bir gündü, eşim izindeydi bugün akşamın dördüne kadar ne bir aramak sormak, dün akşam da arayacağım demişti aramamıştı, ben aramaya çalışıyorum düşmüyor hat falan sinir oldum evde, meğer benim telefonda bir sıkıntı varmış sonradan fark ettim, dün geceden beri deli olmuş araya araya eşim, milleti ayaklandırmış ulaşamıyorum diye sonradan fark ettim eski telefona taktım hattımı da öyle konuşabildik...

Adetim ya o yüzden çok gergin ve huzursuzum sanırım ben, eşim diyor ki sesini duydum ya o bana yeter konuşamamış olsak da çok merak ettim aklıma bin bir türlü şey geldi diyor, ben de diyorum ki sen benimle konuşmak istemiyorsun sesimi duysan yetermiş sana diye alınganlık yapıyorum... Sonradan kayınvalidemle de konuştum, sesimden anladı moralimin bozuk olduğunu, kadın hastalanmış işten ayrılmak durumunda kalmış, benim ona moral vermem gerekiyorken o bana moral veriyor... Kayınvalidemin ikizinin oğlu da asker, Şırnak Cizrede komandoydu, Uludereye göndermişler operasyona, kardeşim nasıl üzgün bak biz yine iyi durumdayız kızım, aklımız kalmıyor ya doğuda olsaydı ne yapardık, sabredelim birazcık dedi, hastane işlerim bitince yine iş arayacağım sorun etme beni dedi kadıncağız bir de beni düşünüyor

Neyse berbat bir pazar daha geçti bitti....

Hesnacım gönlünü ferah tut.Hepsi yola girecek merak etme.
ŞU an eminim hepsi üst üste geldiği için neden ben diye soruyorsun.
Bu büyük bi sınav.Hepimiz için öyle.
Ama üstesinden gelicez.
K.validene acil şifalar.Umarım çabucak toparlar ve hayatını yola koyabileceği bir iş bulur.

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar.
Şafaktan
:120: geldi artık.
Gözümü kapatsam, bir açsam ki eşim yanımda

Çok mu hayalperestim neyim

Teşekkür ederim Yeşimcim... Öyle tabii hiç bir acı baki değil, geçecek hepsi ama insan etkileniyor ister istemez... Umarım hepimiz için, her şey yoluna girer, yoksa bu asker yolu çoook uzun sürer.....

İyi geceler kızlar.
Şafaktan
:120: geldi artık.
Gözümü kapatsam, bir açsam ki eşim yanımda

Çok mu hayalperestim neyim

Ben her gece aynı hayalle uyuyorum, bu normal yani Evli olmanın vermiş olduğu bir şey Bana bile :120: geldi, siz daha eskiden beri sayıyorsunuz bıkmanız normal...

Teşekkür ederim Yeşimcim... Öyle tabii hiç bir acı baki değil, geçecek hepsi ama insan etkileniyor ister istemez... Umarım hepimiz için, her şey yoluna girer, yoksa bu asker yolu çoook uzun sürer.....

Etkileniyoruz maalesef ama herşey bizler için bu dünyada.
Umarım canım resmen kendi kendimize duacıyız ne komik
Allah gönlümüze göre versin diyim bari
Asker yolu muÇevremdeki askerlik engelini aşmamış çiftlere ayrılmalarını askerden sonra barışmalarını tavsiye eder oldum

Ben her gece aynı hayalle uyuyorum, bu normal yani Evli olmanın vermiş olduğu bir şey Bana bile :120: geldi, siz daha eskiden beri sayıyorsunuz bıkmanız normal...

Çok şey istiyoruz demek ki Hesnacım
Evet tatlım 19 gün sonra 1 yıl olacak

Öyle dua etmekten başka elden gelen bir şey yok zaten Ayrılmasınlar kıss Daha çok üzülürler hem manevi hem de maddi ayrılık daha beterdir herhalde :26:

Çok şey istiyoruz demek ki Hesnacım
Evet tatlım 19 gün sonra 1 yıl olacak

Çok şey istemiyoruz aslında, evimizin erkeğini yanımızda görmek istiyoruz, ailemizi devam ettirmek istiyoruz bu mu çok

Offf böyle bir yıl deyince ne de çok olmuş yaaa Bizim 6 ay oldu... Kısa dönem yapmış olsaydı geliyordu şimdi

Son düzenleme:
Öyle dua etmekten başka elden gelen bir şey yok zaten Ayrılmasınlar kıss Daha çok üzülürler hem manevi hem de maddi ayrılık daha beterdir herhalde :26:

Ayrılsınlar yaa

Ay bide geçen gün bi arkadaşım demez mi .Ay bende yaşamak istiyorum o duyguları, asker yolu beklemek istiyorum.diye.Çatlak yaa.

Yeşimcim görmemişim selamını
Merhaba cnm

Bize göre en tabii hakkımız ama maalesef şartlar canım

.Koskoca 1 yıl.Onsuz geçen, yalnız geçen.Ama benim ömrümden 10 yıla tekabül ediyor sanırım.Kesinlikle bunu hissedebiliyorum.Dışarıda gören insanlar evli olduğuma,çocuğumun olduğuna inanamaz, şaşırırken.Artık kimse şaşırmıyor ben bile gözlerimde o ağırlığı görebiliyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…