dimi kuzum ya aynen öyle gecen sene bu zamanlar asker bekliyordukk ne zor günlerdi geride kaldı şükür.
şimdi özgeyle msn den konusuyorduk fotografları gösteriyordum inanamıyorum sen nişanlısın artık diyorben bile inanamıyorum
22 agustosta bitmişti askerliğimiz
Yasemin ve Zeynep, selamlarrrr
Tatlım allaha şükür konuşuyoruz ama sadece nasıl bir yer yapan biri varsa daha önceden ustalardan bilgi alırım diye sordum canım
anladım canım muş'ta öğretmenlik yapan arkadaşım çok ama askerlik yapan kimsem yok :107:
o 460 günü dolu dolu yaşadıktan sonra bi tuhaflık oluyor
Selam bacım.Selamı verdin kaçtınmı kuzum
hesna'm başın sağolsun canım, orda anne ve babasına şefaatçi olacak, cennetin bir kapısında annesini bekleyecek, bunu düşün ve üzme canını. kayınvaliden de inşallah toparlayabilir kendini. bu sıkıntılı günler geçecek Allah'ın izniylemehmet'in de ailesinin durumu çok kötü şu an. benim ailemin çok şükür çok iyi ben çalışıp onlara bile yardım etmek istiyorum. sen gelini olarak kayınvalidenin yanında olmak istiyorsun. insan öyle çok şey yapmak istiyor ki maddiyat izin vermiyor işte.
babam dün bana dersaneye gitmeyi düşünmüyor musun diye sordu. ben de gidecek param yok ki dedim. o da sen ders çalışacaksan ayarlarız artık dedi. çok mutlu oldum. hiç beklemiyordum açıkçası :26:
Hesnacım gönlünü ferah tut.Hepsi yola girecek merak etme.
ŞU an eminim hepsi üst üste geldiği için neden ben diye soruyorsun.
Bu büyük bi sınav.Hepimiz için öyle.
Ama üstesinden gelicez.
K.validene acil şifalar.Umarım çabucak toparlar ve hayatını yola koyabileceği bir iş bulur.
İyi geceler kızlar.
Şafaktan :120: geldi artık.
Gözümü kapatsam, bir açsam ki eşim yanımda
Çok mu hayalperestim neyim
Teşekkür ederim Yeşimcim... Öyle tabii hiç bir acı baki değil, geçecek hepsi ama insan etkileniyor ister istemez... Umarım hepimiz için, her şey yoluna girer, yoksa bu asker yolu çoook uzun sürer.....
Ben her gece aynı hayalle uyuyorum, bu normal yaniEvli olmanın vermiş olduğu bir şey Bana bile :120: geldi, siz daha eskiden beri sayıyorsunuz bıkmanız normal...
Etkileniyoruz maalesef ama herşey bizler için bu dünyada.
Umarım canım resmen kendi kendimize duacıyız ne komikAllah gönlümüze göre versin diyim bari
Asker yolu muÇevremdeki askerlik engelini aşmamış çiftlere ayrılmalarını askerden sonra barışmalarını tavsiye eder oldum
Çok şey istiyoruz demek ki Hesnacım
Evet tatlım 19 gün sonra 1 yıl olacak
Öyle dua etmekten başka elden gelen bir şey yok zatenAyrılmasınlar kıss Daha çok üzülürler hem manevi hem de maddi ayrılık daha beterdir herhalde :26:
Çok şey istemiyoruz aslında, evimizin erkeğini yanımızda görmek istiyoruz, ailemizi devam ettirmek istiyoruz bu mu çok
Offf böyle bir yıl deyince ne de çok olmuş yaaaBizim 6 ay oldu... Kısa dönem yapmış olsaydı geliyordu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?