Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tatlım arkadaşının başı sağolsunCanım kayınvaldenin evi ve emekli maaşı falan yok mu?Hepsine nasıl yetişebilecek misin?Haklısın ne diyebilirim ki evli olunca insanın sorumlulukları artıyor.Ama canım iyi düşün 9 ay sonra eşin gelecek ve herşey düzelecek

Teşekkür ederim canım, çok acı bir durum onlar için zaten bir yıldır acısını çekiyorlardı... Kayınvalidem eşinden ayrı canım, hiç bir güvencesi yok ancak çalışarak hayatını idame ettirmesi gerekiyor Bilmiyorum nasıl yetişeceğim... Allah bana sabır versin... Zaten eşim de daha hala aramadı buyur burdan yak....

Neyse ben gideyim kendimi temizliğe vereyim.... Kafamı dağıtmam lazım...

hu huuuu yarenlerrr tanıdıgım tanımadıgım herkese selammmmmmmmmm

3 ay 4 günümüz kaldı

sabır allahım bitmiyor geçmiyor diye diye bugünlere geldik inşallah bundan sonra da sağ salim devam eder gelir kucuma bebeğim kokusunu çok özledim de

selam canım nişanlılık nasıl gidiyor

Çok güzel gidiyor canım ama daha fazla özlüyorsun fazlasınında fazlası çılgın birşey bu.
Biliyorsun ki önünde tek aşama düğün kaldı sabırsızlanıyorsun

Sizin nasıl gidiyor

Çok güzel gidiyor canım ama daha fazla özlüyorsun fazlasınında fazlası çılgın birşey bu.
Biliyorsun ki önünde tek aşama düğün kaldı sabırsızlanıyorsun

Sizin nasıl gidiyor

biz de nişan taktık biliyorsun canım ama ben pek bir şey anlamıyorum açıkcası sevdiğim yanımda değil çünkü şubatta bitecek inşallah çeyiz hazırlığı da olmasa iyiden unutcaz nişanlılığı onun dısında gercekten insanın sevdiğiyle nişanlı sözlü evli vs.. olması süper bir duygu mükemmel yani

Yasemin kuzumay senin yazdığını okuyunca bi tuhaf oldum daha dün sayılardan dert yanarken şimdi evlilik,nişanlılık zaman geçiyor anacım

Evet canım harika bi duygu,, isteyen herkese nasip olsun.

Yasemin kuzumay senin yazdığını okuyunca bi tuhaf oldum daha dün sayılardan dert yanarken şimdi evlilik,nişanlılık zaman geçiyor anacım

dimi kuzum ya aynen öyle gecen sene bu zamanlar asker bekliyordukk ne zor günlerdi geride kaldı şükür.
şimdi özgeyle msn den konusuyorduk fotografları gösteriyordum inanamıyorum sen nişanlısın artık diyor ben bile inanamıyorum
22 agustosta bitmişti askerliğimiz

hesna'm başın sağolsun canım, orda anne ve babasına şefaatçi olacak, cennetin bir kapısında annesini bekleyecek, bunu düşün ve üzme canını. kayınvaliden de inşallah toparlayabilir kendini. bu sıkıntılı günler geçecek Allah'ın izniyle mehmet'in de ailesinin durumu çok kötü şu an. benim ailemin çok şükür çok iyi ben çalışıp onlara bile yardım etmek istiyorum. sen gelini olarak kayınvalidenin yanında olmak istiyorsun. insan öyle çok şey yapmak istiyor ki maddiyat izin vermiyor işte.

babam dün bana dersaneye gitmeyi düşünmüyor musun diye sordu. ben de gidecek param yok ki dedim. o da sen ders çalışacaksan ayarlarız artık dedi. çok mutlu oldum. hiç beklemiyordum açıkçası :26:

bugün tubik kızın sınavı vardı n'aptı, nasıl geçti acaba :44:

gülşen sen muş'ta askeri olan birini n'apcan kuzum, ulaşamıyor musun askerine :26:

Tatlım allaha şükür konuşuyoruz ama sadece nasıl bir yer yapan biri varsa daha önceden ustalardan bilgi alırım diye sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…