Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkıma aldığım hediyelerin bir kısmının fotosunu çektim nasıl sence??

Eki Görüntüle 343010

cnm gerçekten çok qüzellermiş yaa bende pembeye bayıldıımmm gömlekte çok güzel siyahta çok güzeell :) ay hepsi birbirinden güzl sevdiceğinde beğenirr inşallaaahh gerçi beğenir tabi özenerek almışsın o kadar :) giymesini nasip etsn inşallah allahım bir ömür ayrılmayın darısıda bizlerin başnaa

Ay çok uyudum bugun ben ya kalkmışım 12.30 da

Çayımı yaptım kahvaltı hazırlıyorum salamlan kaşar bitmiş dedim markete gidip alayım

Markete gittim aldım kasadayken kahve tanıtımı yapıyorlar kız dedi işte kahve içermisiniz

Ay yok dedim

Kasiyer adam da için bi tadına bakın neden içmiyorsunuz dedi

Bende hala yarı uykulu sabahın köründe kahvemi içilir ya diyorum

Bunlar hönk oldu

EHEH tabi saat 1 di bildiğin öğlen

Sırıta sırıta kaçtım

Amin canım inşallah iyi günlerde kullanır.. Hepsini beğenerek aldım ona yakışacağını düşünerek muhtemelen beğenir beğenmek zorun(!) Hatunu ne alırsa giysin

Darısı başınıza..

qüneşlere bayıldım yaaa bnde kaydetcem sra bana gelnce bende koycam böleeee müsadenle çalıyorum güneşlerini

Gönül rahatlığıyla kullan arkadaşım sevinç gösterisi yaparken

aman aman sık dişini biraz daha
slm canım, kaydet de, 101 gün sonra benim için koyarsın

:18: sıktım dişimii

alemsn kız allah iiliğini versin emii

Günaydın demek ne kadar doğru olur bilemedim ama Günaydın tatlım
Ben 06:00 da kalktığım için, baya bir öğlen geldi bana da yadırgamamak lazım kasiyeri..

Demi beğenmek zorndaa hele bi beğenmesin hehehhehe

amiiiiiiiinn cnm amiiinnn hepimizin başınaaa

Günaydın demek ne kadar doğru olur bilemedim ama Günaydın tatlım
Ben 06:00 da kalktığım için, baya bir öğlen geldi bana da yadırgamamak lazım kasiyeri..

oo şubatım sen hala buralardasın senın güneşini doğurmadıkmı biz askerin geldimi

Günaydın canım yok valla kasiyeri değil kendimi baya bi yadırgadım

aslında 12.30 da geç deil tam uyanma vakti cnm yaaa bu soğuk havada scacık yataakkk ohhh keyiff

Valla yaa amannn napcam kalkıpta uyuyorum ama benım kpss çalışmam lazım böyle uyu uyu uyu anca uyurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…