Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo şubatım sen hala buralardasın senın güneşini doğurmadıkmı biz askerin geldimi

Günaydın canım yok valla kasiyeri değil kendimi baya bi yadırgadım

Kuzum erken açtık depük topiğimi bugün Doğan Güneşi bekliyoruz yarın sabah 7de askeriyeden çıkıyor.. Akşam iş çıkışında buluşup görüşüyoruz tahminen elini tutup sarılmaya 29 saat kaldı

amanınnnnnn neee kalmışşşşşbenii bilemm heyecann bastıı

çok güzl bi duygu yaaaaa ağlıcam şimdi vallaaa heeee biri kavuşuo biri yeni gönderioo nasıl dimi cnm yaaa herşey sırayla ne güzel sen gülüon kavuşcan sevdiğinee bn ağlcaam banada nasip etsn gnler allahmmm

muhasebe mezunuyum cnm malesef başka bulamadım keşke kamu yönetimi falan seçseydm diorum ama napalım atık girdik biyola bitircezz allahın izniylee

hee sen muhasebe mezunusun yani 2 yıllık muhasebe felanmı okudun yoksa liseden muhasebe bölümü çıkışlısın.

Ay benım ne işim var bu işletmede o zaman bildiğin düz liseyim ben neyse başladık bitircez

liseden muhasebe çıkışlıyım cnm ben okuma frsatm olmadığı için mecburen açköğretim seçtim biterse bitircez bakalım

liseden muhasebe çıkışlıyım cnm ben okuma frsatm olmadığı için mecburen açköğretim seçtim biterse bitircez bakalım

Biter canım biter valla benım gibi muhasebeden iktisatdan çakmayan adam geçtiyse sen haylı geçersin ben arkadam genel mat ı bıraktım ama hiç çalışmamıştım keşke çalışsaydım belki verirdim

evet cnm çalışsaydm bnde geçerdim ama çalışmadım test olduğu için kolay o yzdn çalışn geçer ehehehh ama sevdiceğime söz verdim çalışıp geççem yoksaa

Kimler geldi kimler gitti buradan canım, sende gidiceksin merak etme, Hayat bu birde şöyle düşün bebekler doğuyor yaşlılar ölüyor.. Doğanın dengesi bu sanırım Birileri gülerken birilerinin içi kan ağlıyor..

eveett hiç çalışmadımm ama bu sene çalışcam kitaplar aldııımmmm

Tatlım Murat Eğitim kurumlarının kitaplarını şiddetle tavsiye ederim son 6 yılın çıkmış soruları kitapçığını al ve ezberle hiç yoksa 7 dersten 4'ünü yüksek ihtimalle geçersin..

çok doğru sölüosun cnm denge böle napalım elmizden bişi gelmio her gün ömrümüzden bi gün daha gidio ama 460 gün geçti diede sevinioz işte ne tuhaf

evet cnm çalışsaydm bnde geçerdim ama çalışmadım test olduğu için kolay o yzdn çalışn geçer ehehehh ama sevdiceğime söz verdim çalışıp geççem yoksaa

Çalış canım demen gibi test olunca kolay.yaparsın zaten senın bölümüm ağırlık:129:

bişicik kalmadı tatlım ama karşımda görene kadar bu gerçeğe inanamıycam galiba

E oda var ama göreceksin işte neydi 29 saat sonra yaniii şafakk ne 390 ne 290 ne 190 ne 90 ne 9 sadece 29 saatt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…