hemen atla boynuna doya doya sarılöpp 460 günün acısnı çıkartın
Tatlım Murat Eğitim kurumlarının kitaplarını şiddetle tavsiye ederim son 6 yılın çıkmış soruları kitapçığını al ve ezberle hiç yoksa 7 dersten 4'ünü yüksek ihtimalle geçersin..
çok doğru sölüosun cnm denge böle napalım elmizden bişi gelmio her gün ömrümüzden bi gün daha gidio ama 460 gün geçti diede sevinioz işte ne tuhaf
Çalış canım demen gibi test olunca kolay.yaparsın zaten senın bölümüm ağırlık:129:
E oda var ama göreceksin işte neydi 29 saat sonra yaniii şafakk ne 390 ne 290 ne 190 ne 90 ne 9 sadece 29 saatt
"İnsanoğlu ömründen gün geçti diye seviniyosa ya mahkum ya da askerdir" boşuna söylememişler demek..
En son 6 Mayıs 2011 de elini tutup sarıldım kokusunu doya doya içime çektim.. Bak bugün 9 Şubat 2012İzin kullanmamakla çok iyi yapmışız 25 gün erken geliyor
evet evet cnm öle yaptım murat yayınlarının ktpların aldım bakalım çalışcam azda internttn soru çözdümmü tmmdır bu iş
evet azimli ve kararlı olursan başarırsın hiç tereddüt etme emeğinin karşılığını alırsın
21.11.2011 tarihinde sevk başlangıç tarihi olan bir Asker en geç 24.11.2011'de acemi birliğine teslim olduğuna göre bu arkadaş hangi tarihte terhis olacaktır?
Çözüm: Askerlik süresinin 15 olduğunu ve sevk başlangıç tarihinde başladığını yazmıştık. Dolayısıyla bu arkadaş, ""21.02.2013'da terhis olacaktır.
...
Sürenin gün olarak hesabına gelince
Öncelikle küsüratlı ayları dikkate almayız. Askerin geçirmesi gereken aylar
Aralık (31 gün),
Ocak (31 gün),
Şubat (29 gün),
Mart (31 gün),
Nisan (30 gün),
Mayıs (31 gün),
Haziran (30 gün),
Temmuz (31 gün),
Ağustos (31 gün),
Eylül (30 gün),
Ekim (31 gün),
Kasım (30 gün),
Aralık (31 gün),
Ocak (31 gün). Tam aylar toplamı 428'dir.
---------- Bu rakamın üzerine """"21 Kasımdan 30 Kasım'a"" kadar geçecek --9-- günü ve 21 Şubata kadar geçecek ""21 günü de eklersek
428+9+21=458 gün - Yani TOPLAM 458 gün askerlik yapacaktr..
BURADAN ANLADIĞIMIZ GİBİ ASKERLİK TAM 460 GÜN DEĞİLDİR.. 458-455 GİBİ FARKLI SAYILARDA BAŞLAR. BUDA AYLARIN 28-29-31 FALAN ÇEKMESİNDEN KAYNAKLANIR..
vauuuvv cnm nasılll dayandıınnnnnnnn 6mayıstaann bu zamana kadaaarrrr
Evet tatlım doğru mesela bizim ki toplam da 457 gündü.. 20 gün izin kullanmadık, 2 gün yol izni, 3 gün de erken terhis ödülü ile toplamda 25 gün önce geliyor olacak
457 - 25 = 432 gün askerlik yaptık
Dayanmama gibi bir ihtimal yok canım,
Diyarbakır da olması sebebiyle de benim gitme imkanım olmadı
onun da gelmesini istemedim çünkü her gidişi beni benden aldığı için dayanmak zor olurdu..
Alışmışken ayrılığa tamamen bitsin istedik işte kurtulduk..
düzenli çalışmam lazm cnm bakalım gnderelimde askerimi o zaman başlıcam şimdi bu zamanlar onunla vakit geçiriyouz fazla vaktim olmuo gidince derslerime vermeye çalışırım kendimi belki zamanda ölee geçer gideerr
Mantıklı ama kendini kandırma, fırsatın varken aç 1 - 2 test çöz aklında kalır..
Şuanını değerlendirmekle başlayabilirsin :1:
ooohh ama izinsiz zor olmuştur cnm yaaa telefonla rahat görüşebiliomuydunuz
bizimkide öle dio cnm yaa bnde öle düşünüorum her gidişi dahada zor olur çnkü bi dağıtımda mayısta gelcek bide abisinin eylülde düğünü var 2 gün o zaman gelcek kısmetse bşka izin kullanmıcak zor olur ççnküü dediğin gibi
Zor oldu ama olduİstedikten sonra oluyo bir şekilde..
Tatlım 8 ay boyunca günde 2 dk - 3 dk bazen hiç konuşamadık ama 8 aydan sonra her akşam 1 saat konuşarak geçirdik, Halen de öyle akşamları 1 saat konuşabiliyoruz..
Duruma göre karar verirsiniz artık canım..
biliomusun hiç içimden gelmio cnm yaaa ama mecburum söz verdm kendimede sevdiceğime geçmem lazm off offf fena sıkıo şu konu bni yaww zor gelioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?