Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh o gün bi gelsinde bak nasıl koyuyom tekmeyi sanagörcez inş kuzu ya ne kaldı ki baksanaa
evet güneş bize dogacak birgünn inş
tamam işte askerlik derdi de bitti sorun çözülecek bu sefer kendini ait hissedersin bir yerlere düzenini kurarsın en büyük engel yakında silinecek hayatınızdan biraz daha sabretmek gerekiyor...

agzından bal damlıyo canım benim sagol...

Kalp kalbe karşı derler şimdi tam ben de duyguya niye yazmıyorsun nasılsın diye laf atacaktım.. duyguuuuu canım nasılsın niye yazmazsın küsmüsün bize :26:

hee evet kalp kalbe karşıymışş kuzummmdemek ismi duygu bizim kızınnkıssss duygucukk bogazımız kurudu sna seslenirkee

GÜNEŞ YİNE DOĞACAK SABAHIN SEHERİNDE
BAHAR YİNE GELECEK SEVDAMIN DORUĞUNDA
AMA İNAN Kİ Bİ'TANEM
BENİM DE BU SEVDAMDA
GÜLE DURACAK UMUT....

VARSIN FIRTINA KOPSUN, YÜREĞİNE AL BENİ
ALMIŞIM EMELİMİ, HEP YANINDA BİL BENİ
AMA İNAN Kİ Bİ'TANEM
BENİM DE BU SEVDAMDA
GÜLE DURACAK UMUT....

:119::119::119::119::119::119::119:

Şafak 272

:119::119::119::119::119::119::119:​

ahh o gün bi gelsinde bak nasıl koyuyom tekmeyi sanagörcez inş kuzu ya ne kaldı ki baksanaa
Evet güneş bize dogacak birgünn inş

agzından bal damlıyo canım benim sagol...

doğacak doğacak hangi günün gecesinde doğmamış ki...

hee evet kalp kalbe karşıymışş kuzummmdemek ismi duygu bizim kızınnkıssss duygucukk bogazımız kurudu sna seslenirkee

kalbimiz temizmiş

99 a düşmeyi dört gözle bekleyen yarenler vardı haydi gözünüz aydın olsun......

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bunuda gördüm ya çok şükür rabbime

kızlar bitiyo dimi gerçektenn az kaldı çok az kaldı

HESNA'MMMMMMM ELLERİNE SAĞLIKK CANIM BENİMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH

bitiyooo bitiyooo kuzuuuucummmmm hadi gözünaydınnnn inşşş

Evet yaa sizin 100ler bana bile çok uzun geldi, ben kendiminkini beklerken nasıl gelecek Allah bilir..... Neyse 100lere bir geçelim de beklemesi kalsın değil mi İşimiz gücümüz beklemek zaten...

Kocaman bir Amin ve kocaman bir Maşallah canım....

sağoll canım benimm çok sağoll

keşke 100leri atlayabilseniz. 200den direk 99a geçilse ne güzel olur dimi

kıslarr izninizle ben çıkıyorum..uyku bastı yawww gözlerim kapanır vallahadi ikinizide çok öptüm iyi gecelerrr tatlı rüyalar

kıslarr izninizle ben çıkıyorum..uyku bastı yawww gözlerim kapanır vallahadi ikinizide çok öptüm iyi gecelerrr tatlı rüyalar

İyi geceler canım benim hadi git eşinin yanına, olmuyor böyle ayrı gayrı

[video=youtube;N-bj9HpGTOA]http://www.youtube.com/watch?v=N-bj9HpGTOA&feature=related[/video]

Sizin özlemlerinizi tarif etmek çok zordur şimdi. O yüzden benden gelsin size

denemek lazımmm

Değil mi belki olur

[video=youtube;N-bj9HpGTOA]http://www.youtube.com/watch?v=N-bj9HpGTOA&feature=related[/video]

Sizin özlemlerinizi tarif etmek çok zordur şimdi. O yüzden benden gelsin size

Teşekkür ederiz canım.... Özlemi anlatmak çok zor... Dile dökmek, paylaşmak çok zor... Yaşanılmadan öğrenilmiyor....

Geçer geçer buda geçer. Uzaktan ötmesi kolay tabi ama başka verecek gazım yok :)

Beklemek zor. Ne biliyim yıllar geçiyor ama bazen günler geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…