ahh o gün bi gelsinde bak nasıl koyuyom tekmeyi sanaAyyyy canımmm benim inşallah birbirimizi iyice depükleriz de bir daha kocişlerimizin yanından ayrılmayız, bırakmayız onları... Zaten daha bebiş yapacağızBırakırsak olmaz...
Güneş bir gün bizim için doğacak, işte o zaman asıl bizim bayramımız olacak....
tamam işte askerlik derdi de bitti sorun çözülecek bu sefer kendini ait hissedersin bir yerlere düzenini kurarsın en büyük engel yakında silinecek hayatınızdan biraz daha sabretmek gerekiyor...
Kalp kalbe karşı derler şimdi tam ben de duyguya niye yazmıyorsun nasılsın diye laf atacaktım.. duyguuuuu canım nasılsın niye yazmazsın küsmüsün bize :26:
ahh o gün bi gelsinde bak nasıl koyuyom tekmeyi sanagörcez inş kuzu ya ne kaldı ki baksanaa
Evet güneş bize dogacak birgünn inş
agzından bal damlıyo canım benim sagol...
hee evet kalp kalbe karşıymışş kuzummmdemek ismi duygu bizim kızınn kıssss duygucukk bogazımız kurudu sna seslenirkee
99 a düşmeyi dört gözle bekleyen yarenler vardı haydi gözünüz aydın olsun......
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bunuda gördüm ya çok şükür rabbime
kızlar bitiyo dimi gerçektenn az kaldı çok az kaldı
HESNA'MMMMMMM ELLERİNE SAĞLIKK CANIM BENİMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bunuda gördüm ya çok şükür rabbime
kızlar bitiyo dimi gerçektenn az kaldı çok az kaldı
HESNA'MMMMMMM ELLERİNE SAĞLIKK CANIM BENİMMMMMMM DARISI SİZİN BAŞINIZA İNŞALLAH
bitiyooo bitiyooo kuzuuuucummmmm hadi gözünaydınnnn inşşş
sağoll canım benimm çok sağollEvet yaa sizin 100ler bana bile çok uzun geldi, ben kendiminkini beklerken nasıl gelecek Allah bilir..... Neyse 100lere bir geçelim de beklemesi kalsın değil miİşimiz gücümüz beklemek zaten...
Kocaman bir Amin ve kocaman bir Maşallah canım....
sağoll canım benimm çok sağoll
keşke 100leri atlayabilseniz. 200den direk 99a geçilse ne güzel olur dimi
kıslarr izninizle ben çıkıyorum..uyku bastı yawww gözlerim kapanır vallahadi ikinizide çok öptüm iyi gecelerrr tatlı rüyalar
kıslarr izninizle ben çıkıyorum..uyku bastı yawww gözlerim kapanır vallahadi ikinizide çok öptüm iyi gecelerrr tatlı rüyalar
Heee sınavla mınavla üst kura geçsek olmuyor mu
denemek lazımmm
[video=youtube;N-bj9HpGTOA]http://www.youtube.com/watch?v=N-bj9HpGTOA&feature=related[/video]
Sizin özlemlerinizi tarif etmek çok zordur şimdi. O yüzden benden gelsin size
Nereye dağıldnız çil yavrusu gibi :44:
[video=youtube;N-bj9HpGTOA]http://www.youtube.com/watch?v=N-bj9HpGTOA&feature=related[/video]
Sizin özlemlerinizi tarif etmek çok zordur şimdi. O yüzden benden gelsin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?