Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçer geçer buda geçer. Uzaktan ötmesi kolay tabi ama başka verecek gazım yok :)

Beklemek zor. Ne biliyim yıllar geçiyor ama bazen günler geçmiyor.

Öyle canım... Yıllarımız geçti, aylarımız geçti, geçiyor da ama dediğin gibi bazen günler de geçiyor da bakmışız dakikalarla boğuşuyoruz....

Tek önerim elinizi oyalayacak birşeyler olur. Evde oturmak kadar lanet birşey yok yahu. Okul bitti atama bekliorum zaman geçmiyor. işe de giremiyorum atamalar belli olsun diye.
Valla etamin felan iişleyecem az kaldı satsam parada kazanırım

kızlarr bnde çıkıyorum iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr

hesna'mm tekrar teşekkür ederim canımcımmmmmm

şaka bi yana keşke öyle bi imkan olsa zor kurtuldum 100lerdenn

Öyle imkan olsa iki yüzlerden ve yüzlerden top yekün kurtulurdum....

Sizin şafaklar kaç

Öyle boş durunca geçmiyor canım günler... Ben çalışıyorum zaten bir şekilde geçiyor ama akşamları geçmiyor işte eşim yanımda olsun istiyorum...

Daha şafak 272

kızlarr bnde çıkıyorum iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr

hesna'mm tekrar teşekkür ederim canımcımmmmmm

İyi geceler canım görüşürüz sonra....

adamcağızımın 100den düştüğünden haberi bile yok ben söyledimde hııı öylemiydi falan yaptı.

sıkıldı artık iyice 100den düşmek bile fayda etmiyo herife

Sizin az kalmış maaşallah. Bundan sonrası daha zor geçer ama :))) Sıkılınmaz mı ya. hergün bot bağla traş ol yatak düzelt aynı saatte kalk yat. uufff

Ule kış vakti 100 den düşülür mü. Donmuştur adamcağızın :))))

adamcağızımın 100den düştüğünden haberi bile yok ben söyledimde hııı öylemiydi falan yaptı.

sıkıldı artık iyice 100den düşmek bile fayda etmiyo herife

Üşütmülerdir merak etme onun haberi yoksa bile tertipleri unutmaz

His geçmez tabi zaman

Sahayı kapattın 460 gün

Hee valla öyle oldu

Sizin az kalmış maaşallah. Bundan sonrası daha zor geçer ama :))) Sıkılınmaz mı ya. hergün bot bağla traş ol yatak düzelt aynı saatte kalk yat. uufff
düşündükçe ben sıkılıyorum valla yazık onlara ama neyseki az kaldı artıkk
Üşütmülerdir merak etme onun haberi yoksa bile tertipleri unutmaz

bilmiyorum canım dur sorcam şimdi mesajdaa

kızlar neyse bu sefer kesin çıkıyorum iyi geceler. ıslanıp ıslanamdığını yarın söylerimm cevap bekliyorum bendee iyi gecelerrr

Az kalmış seninde yarılamana. Aman ben napacam acaba 6 ay gidecek ama hiç uzakta olmayınca şimdiden daralıyorum düşününce

Öyle inşallah seninki 6 ay yapar, uzun da çıkabilir biz ne umduk ne bulduk Biz de ne olacak yapar gelir kısa dönem yapar bir şey olmaz dedik, evlenince öyle olmuyormuş gidince önümüze gelince dank etti...

düşündükçe ben sıkılıyorum valla yazık onlara ama neyseki az kaldı artıkk

bilmiyorum canım dur sorcam şimdi mesajdaa

Sor baken kaçırmazlar böyle muhabbetleri yaa onlar orada tek eğlenceleri

Neyse ben de yatsam iyi olacak saatin farkında değilim,geç olmuş, Allahtan yarın boş günüm, okulda dersim yok, ama banka işlerim var... Offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…