Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cigara....

[video=youtube;esz5lKfEoxY]http://www.youtube.com/watch?v=esz5lKfEoxY[/video]

Heee o ve aşkın çok oldu çıkalı....

ya ben hep kaçırıyorum ki yaaa.sonlara dogru rastlıyom...yada baştan izliyom sonun getiremiyom işim çıkıyo fln bi tam izleyemedim caaanım diziyidur sigara içim bu arada sıkı bi sigara düşmanıyımdır ama bende çok seviyom bu smileyi yaawww

doğru canım ben de tam izleyemiyorum internetten takip etmesem izleyemezdiö hiç bir diziyi, gerçi izlediğim pek bir dizi de yok, sevmiyorum tvye bağlı kalmayı... İç canım iç sanal sigara zararsız o

işte bu begenilir arkadasssssscanım benim.geçecek bu günler hesnamm güzel arkadasımm herşey kaldıgı yerden dahada güzel devam edeek Alahın iznniyle

Öyle canım öyle geçecek inşallah... Böyle kendimizi avutarak yaşıyoruz aslında tükenmişliğin demindeyim ya geçecek işte....

doğru canım ben de tam izleyemiyorum internetten takip etmesem izleyemezdiö hiç bir diziyi, gerçi izlediğim pek bir dizi de yok, sevmiyorum tvye bağlı kalmayı... İç canım iç sanal sigara zararsız o

ivett bak dumansız hemide ohhhhmanyadık ay içimden geldi biri senin biri benim olsun bunların

ivett bak dumansız hemide ohhhhmanyadık ay içimden geldi biri senin biri benim olsun bunların

Ahhhahaha bu bebişleri görünce aklıma bugün eşimle konuştuğumuz bir şey geldi, eşim kantinde çalışmaktan bıkmış artık çok yorucu düşün beşinci kata mal taşıyor sürekli satış yap malları say falan, diyor ki gelince hiç bir iş yapmayacağım, ben de yoooo dedim daha bebiş bakacaksın Haaa ona ve sana bakarım sorun değil diyor eşşek...

Son düzenleme:
Öyle canım öyle geçecek inşallah... Böyle kendimizi avutarak yaşıyoruz aslında tükenmişliğin demindeyim ya geçecek işte....

öyle ama kuzum.ben 100lü rakamlara geçebildigimize hala inanamıyorum.yanımda olmasada öyle böyle geçmişti işte...asıl bu yılı bitirelim bak nasıl geçiyo kuzum...ocakta bizim durum nolcak onuda çok merak ediyoz zaten..böyle çok iyi yanımda ama bak çalışamıyor şuan...bi dahaki kontrolde hava degişim derse istemicem diyo eşim...ne uzatacam diyo haklı da..ben küçük degilim evliyim karım bekliyo borç harç bekliyo dicem diyo..böyle el kol baglı...bugün asker parası için tekrar gitti halletti şükür..15 gün içinde yatacakmış hesaba..o biraz sevindiriyor.idare eder işte gidene kdr.

Bu ayda 3000 aldığı vardı o para mı canım? Yatar bir an evvel inşallah... Canım ama diğer sefere zaten üçüncü hava değişimi olmuyor mu üçüncüyü verdiklerinde gönderiyorlar teskereyi de veriyorlar diye biliyorum yanlış mıyım???:44:

ayy gerçekten ne zor iş yaaa..Allahım kolaylık versin kocişine canım

ahhh ahhhh görcezmi kız o günleriii...inş görücez beeebak 3.sigarayıda yaktırdın banabakar tabiii kızzz ne güzelllllll

evet hesnoş o para canım...aynen bende öyle biliyorum,3.de gönderiliyor diye ama nolcak bakalım iyi mi görcekler testleri yoksa yeterli düşüş olmayacakmı meraktayız iştehayırlısı nasılsa öyle olsun...

99 a düşmeyi dört gözle bekleyen yarenler vardı haydi gözünüz aydın olsun......

ayy gerçekten ne zor iş yaaa..Allahım kolaylık versin kocişine canım

ahhh ahhhh görcezmi kız o günleriii...inş görücez beeebak 3.sigarayıda yaktırdın banabakar tabiii kızzz ne güzelllllll

Hayırlısı olsun canım inşallah gönderirler bir daha gitmez siz de düzeninizi kurarsınız...

Bebiş olsun da o bakmaya dünden razı, ondan ala baba olmaz zaten

tatlı arkadasımm inşaAllah bana nasip olur sana o jesti yapmakk hatta depük geceni düzenlemekkkkk

GELECEK DE BİRGÜN GELECEK VE BİZ DE HERKES GİBİ 01 DİYECEGİZZZ.

Hayırlısı olsun canım inşallah gönderirler bir daha gitmez siz de düzeninizi kurarsınız...

Bebiş olsun da o bakmaya dünden razı, ondan ala baba olmaz zaten

AMİNNN AMİNNN canım benim inş yaa...bari bi iyilik yaptılar tam olsun diiimiaynen dedigin gibi o düzenime o kadar hasretimki ev düzenine yani.buralarda kalakaldıkkendi evim düzenim olsun istiyorum artık..yıllardır bu askerlik yüzünde,nereye taşınsak kendimi oraya ait hissedemedim..hep askerlik kafamaızdaydı..off offff.

tatlı arkadasımm inşaAllah bana nasip olur sana o jesti yapmakk hatta depük geceni düzenlemekkkkk

GELECEK DE BİRGÜN GELECEK VE BİZ DE HERKES GİBİ 01 DİYECEGİZZZ.

Ayyyy canımmm benim inşallah birbirimizi iyice depükleriz de bir daha kocişlerimizin yanından ayrılmayız, bırakmayız onları... Zaten daha bebiş yapacağız Bırakırsak olmaz...

Güneş bir gün bizim için doğacak, işte o zaman asıl bizim bayramımız olacak....

tamam işte askerlik derdi de bitti sorun çözülecek bu sefer kendini ait hissedersin bir yerlere düzenini kurarsın en büyük engel yakında silinecek hayatınızdan biraz daha sabretmek gerekiyor...

KELEBEKK cnm neden yazmıyorsun hiçbayadır altta görüyorum..çıktıktan sonra bi süre burada gösteriyo ya online gibi öyle sandım ama burdasın bakıyomda niçin yazmazsın:26:

KELEBEKK cnm neden yazmıyorsun hiçbayadır altta görüyorum..çıktıktan sonra bi süre burada gösteriyo ya online gibi öyle sandım ama burdasın bakıyomda niçin yazmazsın:26:

Kalp kalbe karşı derler şimdi tam ben de duyguya niye yazmıyorsun nasılsın diye laf atacaktım.. duyguuuuu canım nasılsın niye yazmazsın küsmüsün bize :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…