Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldinizzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrr.

ay ben hediyemi yollamıcam biriktiricem gelince vericem..benim alcaklarım askeriyeye gitmez

hoşbuldum cnmm ama ayn zamandada güle gle

aslında toplu daha güzeel heee ohooo bir sürü hediye aç aç bitmez hehehe

neyseeeeee size doyum olmaz ben kaçtımm yoksa akşama aç kalcaz

ya aklımda yapılcak şeyler var..ama gelmesine yakında hepsini yapabilirim..

hoşbuldum cnmm ama ayn zamandada güle gle

aslında toplu daha güzeel heee ohooo bir sürü hediye aç aç bitmez hehehe

neyseeeeee size doyum olmaz ben kaçtımm yoksa akşama aç kalcaz

görüşürüz cnm..

ya aklımda yapılcak şeyler var..ama gelmesine yakında hepsini yapabilirim..

görüşürüz cnm..

Benn herşeyi gelişine saklamak istiyorum ama bide düşünüyorum oraya yollasam çok mutlu olur

Daha öncede hiç yollamadım eline geçene kadar ne olur bilmiyorum aman bitmedi gitti şu askerlik

Benn herşeyi gelişine saklamak istiyorum ama bide düşünüyorum oraya yollasam çok mutlu olur

Daha öncede hiç yollamadım eline geçene kadar ne olur bilmiyorum aman bitmedi gitti şu askerlik

ben ailesiyle beraber doğumgünü hediyesi yollamıştım..ama şimdi ne biliyim topluca vermek istiorum..öle tek yollamak istemiorum bide kıyafet olsa yollanırda başka şeyler yollanmaz gibi..

ben ailesiyle beraber doğumgünü hediyesi yollamıştım..ama şimdi ne biliyim topluca vermek istiorum..öle tek yollamak istemiorum bide kıyafet olsa yollanırda başka şeyler yollanmaz gibi..

bende ondan çekiniyorum kıyafet olsa yollarsın ama daha güzel şeyler olsun istiyorum ama onuda yollayamam gelsşnde bakalım ya aman of şimdi aradıda sıkıldım askerlikten ben diyorum artık gel

bende ondan çekiniyorum kıyafet olsa yollarsın ama daha güzel şeyler olsun istiyorum ama onuda yollayamam gelsşnde bakalım ya aman of şimdi aradıda sıkıldım askerlikten ben diyorum artık gel

en iisi gelince vermek sanırım..

valla bende çok sıkıldım askerimde çok sıkıldı..

şu askerliği Allahın izniyle bi bitirelim bi süre duymak istemiorum askerlik,şafak,mehtap,torun,altdevre,yeşil rengi,460,plaka,

Son düzenleme:

Benim yeşil renkle bi sıkıntım yok biz mavi olunca güzelim mavıden soğuttular

merhaba kızlar benim şafağım daha 382.dağıtıma geldi sevgilim yarın gidiyo çok çok üzgünüm.geldiğinin tadını bile çıkaramadım geldiği günden beri ağlıyorum.

ayrılıkk sonrasu ne koyuyor adama yaa bi daha gelmesin ben beklerim ayrılıklar olmasın yeterki

yazdıklarınız içime su serpti gerçekten.benm şafağım daha 382 inş. sizinki gbi geçer bi an önce.bu arada hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin.. :)

ayrılıkk sonrasu ne koyuyor adama yaa bi daha gelmesin ben beklerim ayrılıklar olmasın yeterki

cnm başta böle oluo ama yinede çok ii moral oluo..

Hoşbulduk canım napıosunnn ?

Ahh evet her seferinde yeniden göndermek çok daha zor canım haklısın

ii cnm napıyım oyalanmaya çalışıorum sen napıosun

Ecem nasılsın canım, zannediyorum bu aksam sen askerinin yanına gidecektin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…