hadi ben kaçar öptüümm giripte bunu okuyan herkesii
hoşgeldinizzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrr.
ay ben hediyemi yollamıcam biriktiricem gelince vericem..benim alcaklarım askeriyeye gitmez
hahahaa delii bizz burdaydıkk asıl sen hoşgeldinnn
Sormaaaa kısss 99 diceksinnnnnnnn 99 vayttttt bende heyecann yaptım ağa
ne aldınki sen oyleebende yollamayabilirim b planımda bu gelince yığarım onune bu doğum gunu bun sevgililer bu tanışma
hoşbuldum cnmm ama ayn zamandada güle gle
aslında toplu daha güzeel heee ohooo bir sürü hediye aç aç bitmez hehehe
neyseeeeee size doyum olmaz ben kaçtımm yoksa akşama aç kalcaz
ya aklımda yapılcak şeyler var..ama gelmesine yakında hepsini yapabilirim..
görüşürüz cnm..
Benn herşeyi gelişine saklamak istiyorum ama bide düşünüyorum oraya yollasam çok mutlu olur
Daha öncede hiç yollamadım eline geçene kadar ne olur bilmiyorum aman bitmedi gitti şu askerlik
ben ailesiyle beraber doğumgünü hediyesi yollamıştım..ama şimdi ne biliyim topluca vermek istiorum..öle tek yollamak istemiorum bide kıyafet olsa yollanırda başka şeyler yollanmaz gibi..
bende ondan çekiniyorum kıyafet olsa yollarsın ama daha güzel şeyler olsun istiyorum ama onuda yollayamam gelsşnde bakalım ya aman ofşimdi aradıda sıkıldım askerlikten ben diyorum artık gel
en iisi gelince verme ksanırım..
valla bende çok sıkıldım askerimde çok sıkıldı..
şu askerliği Allahın izniyle bi bitirelim bi süre duymak istemiorum askerlik,şafak,mehtap,torun,altdevre,yeşil rengi,460,plaka,
Benim yeşil renkle bi sıkıntım yok biz mavi olunca güzelim mavıden soğuttular
Hoşbulduk canım napıosunnn ?hoşgeldin cnm..
ayrılıkk sonrasu ne koyuyor adama yaabi daha gelmesin ben beklerim ayrılıklar olmasın yeterki
Selam kızlarrrr
Yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun
Topiğin ilk gününde şafağım 114 veeee mehtap 0
Teskeremizi almak bu topikten olacakmış demek..
Diğer topiğin anlamı çok derindi benim için.. hepinizi orada tanıdım, hatta kk ya o topik için üye oldum, çok güzel arkadaşlıklar edindim...
Askerliğin en zor günlerinde o topiğe yazdım bütün dertlerimi..
Şİmdi artık önümüzde güzel günler var, teskere var, şafak doğan güneş diyeceğimiz günler var...
o yüzden bu topik de ayrı bir özel olacak hepimiz için..
BU topiğe yeni gelen arkadaşlar olacaktır.. önce bu ilk sayfaları okuyacaklar, o yüzden yazdıklarımızı okuyup moral bulsunlar..
Hepimiz 460 die başladık bu yola, bir sürü arkadaşımız teskeresini aldı gitti, bana hayal gibi gelirdi 300ler 200ler bile, ama plakalara yaklaşıyorum artık...
Düğün hazırlıklarına bile başladık..
O yüzden sakın geçer mi nasıl geçecek fln die dert etmeyin.. inanın öyle bir geçiyor ki.. 1 yıl bana su gibi geçti gitti, iyisiyle kötüsüyle...
Herkese hayırlı teskereler olsun yol arkadaşlarım...
ayrılıkk sonrasu ne koyuyor adama yaabi daha gelmesin ben beklerim ayrılıklar olmasın yeterki
Hoşbulduk canım napıosunnn ?
Ahh evet her seferinde yeniden göndermek çok daha zor canım haklısın
yazdıklarınız içime su serpti gerçekten.benm şafağım daha 382 inş. sizinki gbi geçer bi an önce.bu arada hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin.. :)
cnm başta böle oluo ama yinede çok ii moral oluo..
ii cnm napıyım oyalanmaya çalışıorum sen napıosun
amin tatlım..
hoşgeldin cnm..yenisin sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?