Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gördümm gördümmmm birrr Buseee gördümm kankaaa neree kaçtınn yaa

Belki

ayy ne dicem sana kusura bakma ama bende isim tutma problemi varda unutuyorum sürekli isim Büşra idi değilmi

evet evet büşra cnmm önemli deil o bendede vaar çok çabk unuturum isimlerii :) snn zeynepmiydi yanlış hatırlamıosam yanlşsa sende kusura bakma cnm yaa ?

evet evet büşra cnmm önemli deil o bendede vaar çok çabk unuturum isimlerii :) snn zeynepmiydi yanlış hatırlamıosam yanlşsa sende kusura bakma cnm yaa ?

evett büşş unutmamm senii evet zeynep ben

burdayım kızlarrrrrrrrrr geçmişiiiiii okuodummmmmmm

eeee ne varmışşş geçmişteee yawruuuuu seniii 100 nımaraaaa

ben çıkıom sz geliosunuz yaww ters oluo bende gece giremiom neyse artık hedye düşünmem lazım ne hedyee alcaam bennn daha bulamadımmm

,

iki tane kız kardeşim var cnm bnm gündz okuldlar gece onlar oturuo bilgisayara 6 dan sonrası onların yanii anlıcağınn

5 gün kaldııı ama ne alcam yaa offf :18:

Abowwww o kadarrr azzzmıı kaldııııben dahaa dışarıı çıkcammdaaaa hediyee beğencemdee kargoyaa vercemdeee ohooo

aynen cnm yaaa 5 güncük ztn 14 şubatı saymazsak 4 gün bende daha düşüncem çkcam bakcamm ohoooooooooo :44::44:

Ya zaten ben gun takıntısı olan bi insan değilim 14 şubat değil benıum günüm hergun bana diyerekten kendimi avutuyorumm

vee belki hediyem geç gitsede uzulmeyeceğimm

bnde sevdiceğimle konuştuum şimdik geldiimm

ama çıkmam lazım yemk yapcam yineeeee

hoşgeldinizzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrr..

ay 100 dedin son kez 3 basamaklı bi sayıııııııı..

ay ben hediyemi yollamıcam biriktiricem gelince vericem..benim alcaklarım askeriyeye gitmez

bnde sevdiceğimle konuştuum şimdik geldiimm

ama çıkmam lazım yemk yapcam yineeeee

ay ben hediyemi yollamıcam biriktiricem gelince vericem..benim alcaklarım askeriyeye gitmez

hahahaa delii bizz burdaydıkk asıl sen hoşgeldinnn

Sormaaaa kısss 99 diceksinnnnnnnn 99 vayttttt bende heyecann yaptım ağa

ne aldınki sen oylee bende yollamayabilirim b planımda bu gelince yığarım onune bu doğum gunu bun sevgililer bu tanışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…