Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tabi cnm orası öyle üniversite diplomam olcak sonuçta onun içn çalışmam lazım başlıcam başlcam çalışmaya şimdik hrslandımm

Aynen cnm evdeki hesap çarşıya uymaz derler ya doğru biz burda ne planlasak oraya uymayabilir o yüzden gitsinde zaman ne göstercek görcez

evet canım öyle..

telefon sokabilirse içeri bzde konuşuruzda içeri alabilcekmi o var işte

Sokar canım merak etme, herkez sokuyor yada içerden teskere alanlardan satın alıyor falan merak etme yani..

Tabi cnm orası öyle üniversite diplomam olcak sonuçta onun içn çalışmam lazım başlıcam başlcam çalışmaya şimdik hrslandımm

çalışmak istediğin de hep karşına çıkıcak bu durum.. daha iyi mevkiilerde çalışabilmek adına üniversites mezunu olmak şart. ne yap ne et o hırısını hiç kaybetme emi

evet canım öyle..

Sokar canım merak etme, herkez sokuyor yada içerden teskere alanlardan satın alıyor falan merak etme yani..

Sanada soraym cnm internnettn baktım ama herkes çeşit çeşit şeyler yazmış snn askerin neler götürdü yanında giderken

benim artık işlere dönmem gerek kızlar, görüşmek üzere iyi bakın kendinize

Sanada soraym cnm internnettn baktım ama herkes çeşit çeşit şeyler yazmış snn askerin neler götürdü yanında giderken

canım çok extra birşey götürmedi netteki listelerde fazla fazla yazıyor ihtiyacı olacağı şeyler; çalınma ihtimaline karşılık çok fazla şey götürmesin..

.......................55..........................

.........................samsun........................

:):)

kızlar yardımınıza ihtiyacım var biri bana yardım etsin((((((((

Son düzenleme:
nerden ekliyceğmi bilmiyorum sitede çok yeniyim acemiyim biraz:)) sen nasıl ekledin o msjın altındaki resimi?

bende yeni öğrendim cnm banada anlattılar sağ olsunlar internete google daisypath yaz ilk çkana tıkla orda weding (düğün) var ona tıkla istediğin şekli seç 3 etap var ilerle 3. etapta en üstte askerinin terhis olacağı tarihi gir. yine tarihi girdiğin yerin altında istediğin notu yazabilirisn onunda altında renk şeması var istediğin çerçeve rengi yapabilirsin bu işlemlerde bittikten sonra sonkez ileri diyorsun tickerin son hali çıkıyor altta RESİM URL yazar ona tıkla ordan çıkar url adresini koyala kadınlar kulubunde profiline tıkla ordan profilini düzenleye gir kişisel bilgiler alanının altındaki çizelge kısmına bu url yi yapıştır ve kaydet de o kdr

düğüne tıkladıında iki tne şey var biri kısa biri uzun uzun seçersen daha ii olur cnm ona next de ztn devamını yaparsn istedğin zamanda değiştirebilirsin

sanki ben yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…