Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes doğruyor canım demek bizde doğurabiliriz
Ol canım ihmal etme kendini
Aranız düne göre daha iyimi yarinle
İnşallah canım
Çok şükür bugün daha iyiyiz bebeğim barıştık heralde bilemiyorumkiii hala ama Maşallah iyiydik bugün
3 puanla kaldıgım bu sınavın sistemine ben .......
Tatlım ya çok üzüldüm hayırlısı olsun canım benim üzme kendini lütfen inşallah seneye kazanırsınn
Amin canım saol
Benimki ilaçlık değilmiş tatlık direk ameliyat hemde erteleme şansımda yokmuş zaten kendimde biliyorumda nefes almakta zorlanıyorum sağda eğrilik solda et büyüyor canım iki taraftanda muzdaribim
Selam kızlar biter mi bilmiyorum ama şafak :455 aranıza yeni katıldım bende ..
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin. Allahım tez vakitte kavuştursun
Nerede askerin canım?

Amin cnımm hoşbulduk.izmir foça da jandarma/ komando

şafak 459.. nasıl geçer ki..

Canım yaaa kıyamam ( geçecek Allahın izniylee..bizede geçme gibi geliyordu,burda herkes bana da aynı şeyi diyordu..ve hala bitmiş degil tabiki ama büyük bir bölümünü atlattık çok şükür...içini ferah tut...Allah kavustursun.

kızlarrr düzelttim çizelgemiii..ama pamukum hala görmüyon sanırım:)

Bendede gözükmüyor

yok canımm göremiyorummmm neyse artık ben şafağını sorarım sana sen bana özel olarak söylersinn

Raziş ben tickerimi sana nasıl yaptımı sana özel mesajla atıcam belkide o linki yanlış yere yapıştırıyorsundur bir bakarsın istersen canım.Ama canım atamıyorum.Özel kutun dolmuş.

Ben bu şekilde yaptım dilersen canım bakarsın
canım bak bu siteden http ://daisypath.com/Anniversary_and_Friendship.php

home bas daha sonra weedingi seç Full size ticker seç ordan kendi begendiklerini seçersin askerinin geleceği tarihe giriceksin tickerini yaptıktsn sonra For Websitesi seçip Image URL başıp aşaığıdaki linkli kopyalıycaksın daha sonra kullanıcı kontrol paneline girip profilimi düzenleye basıcaksın çizelge yazan kısma kopyaladın linki yapıştırcaksın canım bu kadar

Son düzenleme:
100 lere inesiye ben naparım bilmiyorum ilk gün çok zorlu geçti çünküü.. ama burda sizlerde oldukça içim biraz olsun rahatları saolun kızlar

100 lere inesiye ben naparım bilmiyorum ilk gün çok zorlu geçti çünküü.. ama burda sizlerde oldukça içim biraz olsun rahatları saolun kızlar

ilk günler çok zor geçer canım. hep böyle sürcek zannetme ama alışıyo insan yani alışmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…