Esraaaaa ellerine saglık canım hepsi harikaaaaa
ayy şimdi bende görmüyom yeni çizelgemiiiii
canımmm harikaa hepsiikurabiyeleride mi sen yaptın yoksammm
Esraaaaa ellerine saglık canım hepsi harikaaaaa
ayy şimdi bende görmüyom yeni çizelgemiiiii
İnşallah canımHerkes doğruyor canım demek bizde doğurabiliriz
Ol canım ihmal etme kendini
Aranız düne göre daha iyimi yarinle
Tatlım ya çok üzüldüm hayırlısı olsun canım benim üzme kendini lütfen inşallah seneye kazanırsınn3 puanla kaldıgım bu sınavın sistemine ben .......
Amin canım saolevet üstüne gitme bakalım dedign gibi.Allah hayırlısını versin gülümAllahAllah ya niçin görünmüyo bende anlamadımm.:26:
benimde solda var canım..koray izine gelmeden önce gitmiştim doktora o zaman ögrendim..ilaç kullandım.duruma göre ameliyat dedi ama gitmedim korkumdan((
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin. Allahım tez vakitte kavuştursunSelam kızlar biter mi bilmiyorum ama şafak :455 aranıza yeni katıldım bende ..
yok canım onları yaptrdım ama diğer hepsi bana ait (
merhaba kızlar biz aşkımla 3 yaşına giriyoruz bakın ona yaptığım hediyeler(Eki Görüntüle 560211
İnşallah canım
Çok şükür bugün daha iyiyiz bebeğim barıştık heralde bilemiyorumkiii hala ama Maşallah iyiydik bugün
Tatlım ya çok üzüldüm hayırlısı olsun canım benim üzme kendini lütfen inşallah seneye kazanırsınn
Amin canım saol
Benimki ilaçlık değilmiş tatlık direk ameliyat hemde erteleme şansımda yokmuş zaten kendimde biliyorumda nefes almakta zorlanıyorum sağda eğrilik solda et büyüyor canım iki taraftanda muzdaribim
Hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin. Allahım tez vakitte kavuştursun
Nerede askerin canım?
şimdide kısaldı tickerrr boyut olarakk ve 1 gün artmışşşşşşşşşşşşşdeli olcammmm.
benimde hediye hazırlamam lazım ama üşeniyorum yaa
haha üşengeç seni
ocak ayında benim dogum günüm o düşünsün hediyesini benim sıkıntım yok ama bu kurabiyeler çoookk tatlı
şafak 459..nasıl geçer ki..
şafak 459..nasıl geçer ki..
Canım yaaa kıyamam( geçecek Allahın izniylee..bizede geçme gibi geliyordu,burda herkes bana da aynı şeyi diyordu..ve hala bitmiş degil tabiki ama büyük bir bölümünü atlattık çok şükür...içini ferah tut...Allah kavustursun.
kızlarrr düzelttim çizelgemiii..ama pamukum hala görmüyon sanırım:)
kızlarrr düzelttim çizelgemiii..ama pamukum hala görmüyon sanırım:)
yok canımm göremiyorummmmneyse artık ben şafağını sorarım sana sen bana özel olarak söylersinn
100 lere inesiye ben naparım bilmiyorum ilk gün çok zorlu geçti çünküü.. ama burda sizlerde oldukça içim biraz olsun rahatları saolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?