3 puanla kaldıgım bu sınavın sistemine ben .......
Canım çok üzüldüm
Demek nasip değilmiş bazn bizim kötü gibi gördüğümüz şeyler iyi olabiliyor.
saol cnm ama malesef hiç iyi olmadı bu.. bütün planlarımı bu sınava bağlamıştım. Mart'a kadar birçok şeyimi ertelemk zorunda kalıcam... Tabi o sınava kadar yine harcayacağım masrafı, emeklerim, zamanım da cabası
Üzüldüm canım
Ama bak yarin geliyor az kaldı gül bakıyım
çifte bayram yapacağımı düşünmüştüm ama olmadı başaramadım
ricaa ederimmm tatlımmmmsağ ol caaanııııımçok teşekkür ederim günümü kutladığın için de duan için de
evet üstüne gitme bakalım dedign gibi.Allah hayırlısını versin gülümEvet canım kalbini kırdım ama oda benimkini kırdı ayrılalım dedi ve geçmiş olaylardan da patladım napim nese yarın birlikte fetihpaşa korusuna gidip güzel bir kahvaltı yapıcaz başbaşa bakalım sonunda ne olucak
İnşallah tatlım benim saol.
Sende sıkma canını bebeğim inşallah en kısa zamanda düzeliceksinn moralini yüksek tut
Bende burnumdan ameliyat olucam yarın yapıcaklardı ama ben korkuyorum haftaya erteledim ama belki yine ertelerimm
Aynen öyle tatlım bende öyle yapıcam zamana bırakıcam pek üstünede gitmek istemiyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun razişim
Razişim bende göremiyorum yaa :44:
sende mi brütüssssssCanım ben aranızı düzeltecğinizi düşünüyorum.:26:
Hayırdır burnunda ne sorun var canım?
Raziş bende göremiyorum
benimde solda var canım..koray izine gelmeden önce gitmiştim doktora o zaman ögrendim..ilaç kullandım.duruma göre ameliyat dedi ama gitmedim korkumdan
İnşallah canım hayırlısı
Tatlım sağ tarafta kemik eğriliği var baya solda da et büyüyor nefes almakta çok zorlanıyorum ondan ameliyat olmam lazım
Şafak karanlıkk,459
kıyamam yaaa sinir oldum gene bak niçin görünmüyo sende amaaaa
ya şu geçen gün burada da yayınladığım askerin yaralanma haberi de halaa canımı sıkıooo, çocuk 5 gündür halaa komadafacede dua edilmesi için falan sayfa kurdular... Allah sevenlerine, ailesine bağışlasın
aminn. Rabbim ailesine sevenlerine bağışlasın. bende görüyorumm çok üzüldümm
Şafak İnşallah 273 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?