Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çok üzüldüm
Demek nasip değilmiş bazn bizim kötü gibi gördüğümüz şeyler iyi olabiliyor.

saol cnm ama malesef hiç iyi olmadı bu.. bütün planlarımı bu sınava bağlamıştım. Mart'a kadar birçok şeyimi ertelemk zorunda kalıcam... Tabi o sınava kadar yine harcayacağım masrafı, emeklerim, zamanım da cabası

Üzüldüm canım
Ama bak yarin geliyor az kaldı gül bakıyım

Son düzenleme:
sağ ol caaanııııım çok teşekkür ederim günümü kutladığın için de duan için de
ricaa ederimmm tatlımmmm
evet üstüne gitme bakalım dedign gibi.Allah hayırlısını versin gülümAllahAllah ya niçin görünmüyo bende anlamadımm.:26:
Canım ben aranızı düzeltecğinizi düşünüyorum.:26:
Hayırdır burnunda ne sorun var canım?
Raziş bende göremiyorum
sende mi brütüssssss:26:

İnşallah canım hayırlısı

Tatlım sağ tarafta kemik eğriliği var baya solda da et büyüyor nefes almakta çok zorlanıyorum ondan ameliyat olmam lazım
benimde solda var canım..koray izine gelmeden önce gitmiştim doktora o zaman ögrendim..ilaç kullandım.duruma göre ameliyat dedi ama gitmedim korkumdan ((
3 puanla kaldıgım bu sınavın sistemine ben .......

ah cnm benim yaaaa...kuzum üzülmekte evet haklısın ama çok fazlada takma böyle konusması kolay diye düşünme sakın kuzum anlıyorum seni,ne umutlarla çalıştın hayaller kurdun ama oluyo işte hayatta böyle şeyler..saglık olsun de geçççç.bak askerinde gelecekkk ohhh missss hadi bakimmm üzülme artık Gülşenin dedigi gibi,bazen kötü oldugunu düşündügümüz şeyler aslında bizim hayrımızadır biliyosun bunu zaten.

ya şu geçen gün burada da yayınladığım askerin yaralanma haberi de halaa canımı sıkıooo, çocuk 5 gündür halaa komada facede dua edilmesi için falan sayfa kurdular... Allah sevenlerine, ailesine bağışlasın

aminn. Rabbim ailesine sevenlerine bağışlasın. bende görüyorumm çok üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…