Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tubikim sınavın sonucununa çok üzüldüm inşallah marttaki sınavda iyi olacak sonuç. o kadar da dua ettik ya la kabul olmamış mı şaka tabii canım bu Allah hayırlısını nasip etsin

ebrucum aranız daha iyiymiş... ameliyatını çok geciktirme olur mu :26: bana kızıyorsun sen kendinle ilgilenmiyorsun

esraaa hediyelerin çok tatlı görünüyor, kutunuz da pek şıkmış

raziş tekrar çok teşekkürler

gülşen ve yasemin sizlere de selamlar kuzularım

yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler, sefa getirmişler. askerleriniz sağ salim bitirir gelirler inşallah

veee hesna sultan öğretmenler günün kutlu olsun canım benim öğrencilerin çok şanslı olmalı senin gibi bir öğretmenleri olduğu için bari bugün dövmeseydin çocukları :76:

hepicinizi öpüyorum, iyi geceler :80:

Selam nilücüm
Selam Kızlar
Raziş şimdi görüyorum tickerını

nilüm yaa vallahi şaka gibi sınavdan kaldımmm ya hadi sınavdan kaldım, süper loto oynadım tutmadı, sayısal loto oynadım tutmadı, bu ne şanssız bi haftam yaaa

ne gülüyon delüüüüüüüüüüüüüüüü

Gülşenimm evet hallettim canımmmmm

ayy valla benim yüzümdenmiş ya laaaa ben tickerin url yi çizelgede sanıyomm aklıma gelmiyo imzada oldugunda öyle olacagııııııneyseki hallettim..eski imzamıda koydum alta ohhhhh

ben burdayım canım diğerlerını bilemıcem Hesnada yok şafak atmıyo eylenmeye gitmiş şekercim fb den takıpteyım sen desemm basında kavak yelleri ohh ne gusel maşallah mehtap 1 :)

evet cnm cok saol, yatcas kalkcas yatcas kalkcas nişanlım yanımda olcak..... tabi yatabilirsemmm

ne güzel gelmesini bekliyosun sevdiceğinin.. bana hiç vakit geçmiyor. dün teslim oldu daha.. off off.. allahım sabır versin hepimize..
aşkım ısparta da olmasa belki bu kadar kederli olmuycam. doğuya atıcak diye çok mutsuzum.. ;(

:119::119::119::119::119:şafak 51:119::119::119::119::119::119:

:98::123:az kaldı aşkıma kavuşmaya :123::98:

razişiiimmmm tıckerını görüyorummmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
5 ay 3 hafta 5 gün

hey maşşallah

atarsa

________________72_______________

________b a t m a n ____________

selam olsun....

dayan gönlüm bitiyorrrrrrr

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

görüyorummmm görüyorummmmmmmmmm

yaşasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…