Gülşenim saogl cnm açıklama için...ama benim ticker bayadır var kuzum,ben bazılarınızda görünmüyo diye kurcalıyım dedim ama önceden nasıl yaptıgımı unutmuştum..girince aklıma geldi iyice yaptım yine ve şuan var...herkeste görünmüyo ama nedenini bilmiyorum...görenlerde var görmeyenlerde...
Selam nilücümtubikim sınavın sonucununa çok üzüldüminşallah marttaki sınavda iyi olacak sonuç. o kadar da dua ettik ya la kabul olmamış mı şaka tabii canım bu Allah hayırlısını nasip etsin
ebrucum aranız daha iyiymiş...ameliyatını çok geciktirme olur mu :26: bana kızıyorsun sen kendinle ilgilenmiyorsun
esraaa hediyelerin çok tatlı görünüyor, kutunuz da pek şıkmış
raziş tekrar çok teşekkürler
gülşen ve yasemin sizlere de selamlar kuzularım
yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler, sefa getirmişler. askerleriniz sağ salim bitirir gelirler inşallah
veee hesna sultan öğretmenler günün kutlu olsun canım benimöğrencilerin çok şanslı olmalı senin gibi bir öğretmenleri olduğu için bari bugün dövmeseydin çocukları :76:
hepicinizi öpüyorum, iyi geceler :80:
tubikim sınavın sonucununa çok üzüldüminşallah marttaki sınavda iyi olacak sonuç. o kadar da dua ettik ya la kabul olmamış mı şaka tabii canım bu Allah hayırlısını nasip etsin
ebrucum aranız daha iyiymiş...ameliyatını çok geciktirme olur mu :26: bana kızıyorsun sen kendinle ilgilenmiyorsun
esraaa hediyelerin çok tatlı görünüyor, kutunuz da pek şıkmış
raziş tekrar çok teşekkürler
gülşen ve yasemin sizlere de selamlar kuzularım
yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler, sefa getirmişler. askerleriniz sağ salim bitirir gelirler inşallah
veee hesna sultan öğretmenler günün kutlu olsun canım benimöğrencilerin çok şanslı olmalı senin gibi bir öğretmenleri olduğu için bari bugün dövmeseydin çocukları :76:
hepicinizi öpüyorum, iyi geceler :80:
hep eksik diyorum ya o bile az
[video=youtube;Ry1U2Py8oqQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ry1U2Py8oqQ[/video]
Geliyor canım seninki pazartesi öyle değilmiydi ha gayret
nerde bu milletttt
ben burdayım canım diğerlerını bilemıcem Hesnada yok şafak atmıyo eylenmeye gitmiş şekercim fb den takıpteyım sen desemm basında kavak yelleri ohh ne gusel maşallah mehtap 1 :)
Canım yaaa kıyamam( geçecek Allahın izniylee..bizede geçme gibi geliyordu,burda herkes bana da aynı şeyi diyordu..ve hala bitmiş degil tabiki ama büyük bir bölümünü atlattık çok şükür...içini ferah tut...Allah kavustursun.
kızlarrr düzelttim çizelgemiii..ama pamukum hala görmüyon sanırım:)
ne gülüyon delüüüüüüüüüüüüüüüü
Gülşenimm evet hallettim canımmmmm
ayy valla benim yüzümdenmiş ya laaaaben tickerin url yi çizelgede sanıyomm aklıma gelmiyo imzada oldugunda öyle olacagıııııı neyseki hallettim..eski imzamıda koydum alta ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?