Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar espirisine söylenmez mi böyle? :44:
anlamadım ciddiye alındı herhalde?

yoo aksinee canımmm bendee espri yapıyoprum kim ciddiyee aldıki yoo kimse almadı

valla burda espriler ciddiye alınsaydı en çok espiri yapan olarak benı burdan içeri sokmazlardı

kızlar ben yemeğe gidiom..yine gelirim..

Tmamam yawru afiyet olsun benıde çağarmadın ama neyse hani kankaydık kankanı açmı bırakacan

Ben Sivas'a gidiyo diye üzülmüyorum o konuda rahatım inş. iyi askerlik yapcak şubeye düştü zaten.İzni bitti yarın gidiyo ona üzülüyrum canım.

Anladım cnım ayrılıklar zor aynı ayrılık sahnesının tekrarlanmasıda zor

Ama gitmese bitiremez gitsinki bitirsin

Acemiliğini nerde yapmıştı

Evet tam ayrılığı alışmışken geldi ve yine gidiyo.Samsunda yaptı canm.senn askern nerde?

ben Samsun'dayımda askerim acemiliğini Kütahyada yaptı Ustalığınıda Kütahyada devam ediyor yerimiz değişmedi.

sen geldinmi Samsun'a yemin törenine

mayıss yaa yawrucukk ikimizdee mayısııı bekliyoruzz

Hhahaha benn susutururumm yawruu onuu sennn bana bıraaakk

hızınıı alamıyooo onada derdi tamam yaa herkess onun torunu oke yok sorun no problem

afiyet olsunn cnm.

saolun kızlar geldim..

kanka ben seni yemeğe gittin sandım ya..

saolun kızlar geldim..

kanka ben seni yemeğe gittin sandım ya..

Yok annemgil gelecekte işten salatayı felan yaptım işte sofrayı kurdum onlar geldi şimdi.

Neyse benım zaten açlığım yok geç yemiştim

slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım benımde kardesim asker..hakkari..semdınlıde aynı yerde askerı olan varmı..

slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım benımde kardesim asker..hakkari..semdınlıde aynı yerde askerı olan varmı..
hoşgeldin cnm..hakkaride olan yok sanırım..

Allah kavuştursun..

Askerin nereliydi.Bu taraflara düşmüş.

hehe kilo aldım ben askerimi yolladıktan sonra çok yiyorum

ama huyum kurusun ben çok sık acıkıp az yerim

en güzeli cnm..ay ümranın askeri neredeydi hakkaridemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…