Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Atarsa 3 canlar

bugün hakkariye yine baskın yapmışlar aşkımda çatışmaya girmiş son
3 gün kala olcak işmi yaa Allah aşkına diyin banaa bir şehit var 6 yaralı görmüş her yerleri kandı diyor bana çok etkilenmişşş birtanemmm moralim çok bozukkk yapmadığım şaklabanlık kalmadıııı bunada şükür canı sağ yaa

Baya bitmiş senin şafağın ya hadi gözün aydın cnm az kalmış

sağol canım bitti işte biten sayılar değilde kalan sayılar derdimiz şu 188 ide bitirseydik

eski üyelerdenim uzun zamandır giremiyordum sanırım 91/3 Rabbim tüm askerlerimzi sahiplerine kavuşturur insallah
amin inş canım

bugün yeni yeni yarenler gelio hepiniz hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr

He yaa kankaa yeni yeni yarenler gelirr

Bugün face yazanın aynısı değilmi ümranım başka bi olay yok ?

Allah sabırlar versin oradakii askerlerimizede can sağlıklarıı versin Rabbim korusun onları

Dularımızı eksik hiç etmeyelim zor

1 Tanede şehit var hangi ocak yandı kimbili sabır versin allahım zor

Son düzenleme:

evet zeynomm ya sorma daha başka vukuat istemiyorum zaten yüreğim dayanmazz bu iki oldu bizimm biliyorsunuzz Allah korusunn bir daha olmasınn inşallahhh..

evet ya şehit olan çocugun kafa tası patlamışş

yeni yarenler hoşgeldinizzzzzz

ah cnm bende bilirim o halleri..benim askerimin oraya geliodu tüm şehitler onlara otopsi yapıolardı..acayip etkileniodu..

ama yinede Allah korumuş askerini..inş sağ salim döner bir an önce..

Allah bütün askerlerimizi korusun..o askerin ailesinin de başı sağolsun..

biraz önce bi arkadaşta hakkaride askeri olan varmı diodu kardeşi gidicekmiş..

hoşbuldum canım sagol ne yapalım asker yolu beklemek zor soluğu burda aldım ben :))

en iisini yapmışsın cnm..hep gel..

Son düzenleme:

Allah şehidimize rahmet eylesin ailsne de sabır versin.yaralı askerlerimze aciler şifalar versin inş.işin gerçekten çok zor inş. bu 3 günü de atlatır sağsalim gelir kavusursunuz bian önce.

inşallah biter Rabbim son 3 günleri görmeyi bizede nabib eder insallah onlar askerde ama diken üstünde olanlar biziz hele bide doğuda ise insan dahada kötü oluyor her dakka dua ediyorum RABBİM korusun onları sende sabırlı ol bizden alacakları desteğe çok ihtiyacları var

gelirim canım benim gibi asker yolu gözleyenleri görmek mutlu etti beni evdekiler anlamıyor beni

.

merhaba kizlar

uzun süredir yoktum, finaller yüzünden

bittiler cok sükür ohh kutuldeum

ve sinavlarimin hepsini gectim

sizde ne var ne yok

benim tertiplerim nerde bakalim

.

canımm benimm Allah kimseye yaşatmasın ben iyiyim ona destek olmaya çalışıyorum işte gelsede bitse şu çilee hakkarinin neresiki acabaa diken üzerindeolcaklar hep onlarında Allah yardımcısı olsunnn çok zorrr

Allah şehidimize rahmet eylesin ailsne de sabır versin.yaralı askerlerimze aciler şifalar versin inş.işin gerçekten çok zor inş. bu 3 günü de atlatır sağsalim gelir kavusursunuz bian önce.

amin canımm duaya çok ihtiyacımızz varr.. bolbolb dua ediyorum bende şifa versin rabbim yakınlarına sabır versin elden birşey gelmiyor maleseff..

destek oluyorum canım sağolasınnn inşallah sizde tezz zamanda biterirsiniz askerliği hiçbir aksilik olmadannn rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize

gelirim canım benim gibi asker yolu gözleyenleri görmek mutlu etti beni evdekiler anlamıyor beni

evet cnm seni anlayan insanlarla burda zaman daha güzel geçer..
.

merhaba kizlar

uzun süredir yoktum, finaller yüzünden

bittiler cok sükür ohh kutuldeum

ve sinavlarimin hepsini gectim

sizde ne var ne yok

benim tertiplerim nerde bakalim

.

tebrik ederim cnm..

hoşgeldin tatlım..

Atarsaaaaa hem 192 hem 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…