Merhaba senide yeni görüyorum
Allah kavuştursun 91-3 müsün
hoşgeldin cnm..
Allah kavuştursun tatlım..
bugün yeni yeni yarenler gelio hepiniz hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr
Baya bitmiş senin şafağın ya hadi gözün aydın cnm az kalmış
amin inş canımeski üyelerdenim uzun zamandır giremiyordum sanırım 91/3 Rabbim tüm askerlerimzi sahiplerine kavuşturur insallah
bugün yeni yeni yarenler gelio hepiniz hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrr
Atarsa 3 canlar
bugün hakkariye yine baskın yapmışlar aşkımda çatışmaya girmiş son
3 gün kala olcak işmi yaa Allah aşkına diyin banaa bir şehit var 6 yaralı görmüş her yerleri kandı diyor bana çok etkilenmişşş birtanemmm moralim çok bozukkk yapmadığım şaklabanlık kalmadıııı bunada şükür canı sağ yaa
sağol canım bitti işte biten sayılar değilde kalan sayılar derdimiz şu 188 ide bitirseydik
amin inş canım
He yaa kankaa yeni yeni yarenler gelirr
Bugün face yazanın aynısı değilmi ümranım başka bi olay yok ?
Allah sabırlar versin oradakii askerlerimizede can sağlıklarıı versin Rabbim korusun onları
Dularımızı eksik hiç etmeyelim zor
1 Tanede şehit var hangi ocak yandı kimbili sabır versin allahım zor
Atarsa 3 canlar
3 gün kala olcak işmi yaa Allah aşkına diyin banaa bir şehit var 6 yaralı görmüş her yerleri kandı diyor bana çok etkilenmişşş birtanemmm moralim çok bozukkk yapmadığım şaklabanlık kalmadıııı bunada şükür canı sağ yaa
hoşbuldum canım sagol ne yapalım asker yolu beklemek zor soluğu burda aldım ben :))
Atarsa 3 canlar
Atarsa 3 canlar
ah cnm bende bilirim o halleri..benim askerimin oraya geliodu tüm şehitler onlara otopsi yapıolardı..acayip etkileniodu..
ama yinede Allah korumuş askerini..inş sağ salim döner bir an önce..
biraz önce bi arkadaşta hakkaride askeri olan varmı diodu kardeşi gidicekmiş..
en iisini yapmışsın cnm..hep gel..
ah cnm bende bilirim o halleri..benim askerimin oraya geliodu tüm şehitler onlara otopsi yapıolardı..acayip etkileniodu..
ama yinede Allah korumuş askerini..inş sağ salim döner bir an önce..
biraz önce bi arkadaşta hakkaride askeri olan varmı diodu kardeşi gidicekmiş..
en iisini yapmışsın cnm..hep gel..
Allah şehidimize rahmet eylesin ailsne de sabır versin.yaralı askerlerimze aciler şifalar versin inş.işin gerçekten çok zor inş. bu 3 günü de atlatır sağsalim gelir kavusursunuz bian önce.
inşallah biter Rabbim son 3 günleri görmeyi bizede nabib eder insallah onlar askerde ama diken üstünde olanlar biziz hele bide doğuda ise insan dahada kötü oluyor her dakka dua ediyorum RABBİM korusun onları sende sabırlı ol bizden alacakları desteğe çok ihtiyacları var
gelirim canım benim gibi asker yolu gözleyenleri görmek mutlu etti beni evdekiler anlamıyor beni
.
merhaba kizlar
uzun süredir yoktum, finaller yüzünden
bittiler cok sükür ohh kutuldeum
ve sinavlarimin hepsini gectim
sizde ne var ne yok
benim tertiplerim nerde bakalim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?