destek oluyorum canım sağolasınnn inşallah sizde tezz zamanda biterirsiniz askerliği hiçbir aksilik olmadannn rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize
Atarsa 3 canlar
bugün hakkariye yine baskın yapmışlar aşkımda çatışmaya girmiş son
3 gün kala olcak işmi yaa Allah aşkına diyin banaa bir şehit var 6 yaralı görmüş her yerleri kandı diyor bana çok etkilenmişşş birtanemmm moralim çok bozukkk yapmadığım şaklabanlık kalmadıııı bunada şükür canı sağ yaa
evet zeynomm ya sorma daha başka vukuat istemiyorum zaten yüreğim dayanmazz bu iki oldu bizimm biliyorsunuzz Allah korusunn bir daha olmasınn inşallahhh..
evet ya şehit olan çocugun kafa tası patlamışş
yeni yarenler hoşgeldinizzzzzz
destek oluyorum canım sağolasınnn inşallah sizde tezz zamanda biterirsiniz askerliği hiçbir aksilik olmadannn rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin hepimize
canımm benimm Allah kimseye yaşatmasın ben iyiyim ona destek olmaya çalışıyorum işte gelsede bitse şu çileehakkarinin neresiki acabaa diken üzerindeolcaklar hep onlarında Allah yardımcısı olsunnn çok zorrr
evet zeynomm ya sorma daha başka vukuat istemiyorum zaten yüreğim dayanmazz bu iki oldu bizimm biliyorsunuzz Allah korusunn bir daha olmasınn inşallahhh..
evet ya şehit olan çocugun kafa tası patlamışş
yeni yarenler hoşgeldinizzzzzz
Atarsaaaaa hem 192 hem 180
nabersiniz bacişkolarımmm ?
amin canımm duaya çok ihtiyacımızz varr.. bolbolb dua ediyorum bende şifa versin rabbim yakınlarına sabır versin elden birşey gelmiyor maleseff..
o nasıl oluo :))
Hoşgeldin cidamm kıss senın yokluğuna alışmışım ya görünce tuhafsıyorum
Sen yenisin galiba canım yeni görüyorum seni burada :)
Bilenler anlamıştır zaten :)
192 gün sonra askerlik kavramından kurtuluyoruz12 gün daha izni var ... Yani 180 gün içerde olacak ... 180 gün daha orada uyuyacak ...
malesef dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden.
Canım benim ya çok geçmiş olsun ya Rabbim sağsalim sana kavuştursun inşaAllah Askerini ..
.
nabersiniz bacişkolarımmm ?
ümraaaaaaaaan nasılsın canım benim 5 günün kalmış oh maşallah
yedin vallahi yedinnnn ...
Allah tüm askerlerimizi korusun..Allah hepsinin yardımcısı olsun..O şehitin ailesinin başı sağolsun..Allah şifaversi yaralılara..
şemdinli demişti sanırım..
Allah götermesin canım aman aman,sağ salim kavuşturmayı nasip etsin.son günler İnş bir dahada olmaz
İçim bi fena oldu benım ya kafa tasımı patlamış dayanamam allahım büyük sabırlar verisn bekleyenlerine
kafanı kırarım kızım ne diyon senşurda 3 kuruşlukkk keyfimiz var onuda bozma pınar moda girerim bak
Tetto millet düz şafağı sayamaz (bknz:ben)
Sen on türlü şafak sayıyorsun
malesef dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden.
çok şükür dua etmek geliyor elimizden onları koruyacak bir gücün olduğunu bilmekte ferahlatıyor yüreğimizi
sorma zeynoşum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?