Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim sevdiğimin acemilik manisa usta kıbrıs cıktı.kıbrıs nasıl acaba hiç iyi şeyler duymadım cok korkuyorum.bgn manisada teslim olcak.ama kıbrıstan cok korkkuyorm.var mı sevdiği kıbrısta olan birisi

Son düzenleme:
git deeee git deeee

gir kız ikna edek yollasın

he yaa bıraksaa gitsem yeaaa

gazi izne gelsin öyle yollarım bi tek bacım

Kız bırak gitsin kızzzz yazık kızzzz, doğum günleriymiş bak ikisinin de kızzz

tuttu makedon damarım ı-ıh yollameyoon

ooo hoşgeldin pembe kedi, benim yarimde kıbrısta..3 yaren var kıbrıs yolu bekleyen..devresi kaç ki? hem neyinden korkuyosun kıbrısın güzelim? neresine çıktı bi de söyleyiver bakalım, yardımcı olalım..

Sevdiceğim kıbrıs'ta değil ama, ısparta eğirdir'den çekilen kuralarda komando oldukları için hep doğu çıkıyordu. Ve bana en iyileri kıbrıs, keşke orayı çeksem dediğini hatırlıyorum Ayrıca nereye giderse gitsin zaten sen yüreğini ferah tut, duanı eksik etme, Allah yardımcısı olsun, ona da sana da sabırlar versin canım.

Son düzenleme:
ooo hoşgeldin pembe kedi, benim yarimde kıbrısta..3 yaren var kıbrıs yolu bekleyen..devresi kaç ki? hem neyinden korkuyosun kıbrısın güzelim? neresine çıktı bi de söyleyiver bakalım, yardımcı olalım..[/QUOTE]

hoşbulduk canım.349. dönem kısa dönem er.internette ktbk k.lığı yazıyordu sadece.herkeste bir sürü şey yazıyo onda sadece bu yazıyordu.kıbrıstan korkma sebebim şu.gecen nette kıbrısta askerlik dye araştırırken bi haber okudum.bir askeri uğur kantar adı hatta içtimaya gec kaldı diye işkence ederek öldürmüşler.ondan dolayı korkuyorum.şartları çok agırmıs.en cok kıbrısta intihar vakası oluyormus.sizin de moralinizi bozmak istemem ama.ben bunları okuyana kadar cok mutluydum.ama su an diorm ki doğu cıksa belki daha iiydi..

teşekkür ederim canım Allah size de yardım etsin.çok zormus asker göndermek daha şimdiden o kadar kötüyüm ki.

yolla deeyom yollameyonnn kacıp gidicim en sonunda

enem benim paşam eğirdirde yeaa

İnat çıktı kız haaa anam bi deneyim dedim olmadı gene tuğbiş, tut çek sen götür o zaman kızı gııı

kaçıp gidicem sonunda o olcak

teşekkür ederim canım Allah size de yardım etsin.çok zormus asker göndermek daha şimdiden o kadar kötüyüm ki.

İlk gönderirken hoopp insanın içine cidden düşüyor bir ateş bacım ama inan ki alışıyorsun, tabi ki hep özlem hep merak içindesin ama en azından alışıyorsun... kısa dönem en azından o iyi bak, ben göndereli 4 ay oldu bak, ve gelmesine var 205 gün ama sabredip dayanmaktan başka çare yok..
Ayrıca okuma öyle kötü şeyler, erkek o dayanır, onların yapısı daha dayanıklı, hem sen de desteği olcaksın hep Allah'ın izniyle giderr gelir sen kafanı yorma.

aynen kaçırdık
amaaan ben onun yanında olayım da tarihler denk gelmeyiversiiin

Kızzz hepimiz de aynı kafadayız haaa,yanında olıyım gerisi boş zaten bu başlıkta başka türlüsü yoktur, çünkü bunca beklemeyi göze almışız, vardır bi bildiğimizzz

valla he ne güzel olurdu yaaa söylerdik tanışır kanka olurlardı tükk beee ... Seni Mardin'e ,beni Eğirdir'e fırlatacak yok muuuu

Ahh benim yarim yarimmm... Keşkem olaydı bacım şöyle vınnn hopp biz geldikkk..
Ve Eğirdir'de olsalar cidden iyi olurmuş he Benimki acemilikte ordaydı işte

kıbrıs merkez mi yazıyordu ki acep ? canım benim ktbk komutanlıkla, birliğiyle alakalı birşey. diğer konuya gelince. canım benim hiç üzme sen canını böyle şeylerle.zaten kısa dönem gidecekmiş yani nerde ne yapacağını bilen birisi olur ki onlar kusura bakma poşet muamelesi görecekleri için ezilmezler.zaten direk meslekçi olarak ayrılacaklar onlar. şartlar birliğe göre değişiyor evet. mesela biz LEfkoşadayız ve topçu şöförüz. spora ya da eğitime katılmıyo tek yaptığı nöbet tutmak ve arabasını temizlemek.
iletişimde çok zorlanacaksınız ilk zamanlar o seni aramadıkça ulaşamıcaksın (tabi benim gibi birliğin numarasını netten bulursan farklı olur) ki iletişimde pahalı orda.. çarşıda düşün netin saati 5lira. doğu çıksa keşke deme tamam ülke sınırları içinde olsa ben daha çok sevinirdim. zira biz ulaştırmayız ve topçu olarak normal bir yere verilmezdik..o yüzden kıbrıs bizim için çok iyi bir şans.. kıbrısla ilgili korkacağın tek şey kıprıslı kızlar olsun zira fazlasıyla ukela dümbelekleridir kendileri nöbet tutan askere 'napan askercik?' mi denir len saçınızı yolarım hepsinizin

yolla deeyom yollameyonnn kacıp gidicim en sonunda

kaçıp gidicem sonunda o olcak

kaçmak demek ni demek ? hele bi kaç bedenini kafandan nası ayırıyom görüsün emmeneeeee

İnat çıktı kız haaa anam bi deneyim dedim olmadı gene tuğbiş, tut çek sen götür o zaman kızı gııı

çok sevdiğim bi Ege deyimi vardır 'inadım inat *ıçım iki kanat.' aynen öyle

Ahh benim yarim yarimmm... Keşkem olaydı bacım şöyle vınnn hopp biz geldikkk..
Ve Eğirdir'de olsalar cidden iyi olurmuş he Benimki acemilikte ordaydı işte

seninki komandodaydı demekki uğur hemen karşısındaki jandarmada

kaçıcam işte kaçıcammm ...paşamı görüp gelcem gitcem kaççam işte

evet askerlik uzamıyor hava değişiminde şafağı atmaya devam ediyor ...

Hava değişiminde şafaktan düşüyor canım onu biliyoruz ama üstüste verilince askerlik uzuyor zira Razişin eşinin öyle oldu 2 ay uzadı askerlik bizim merak ettiğimiz üçüncü hava değişimim veriliyor mu verilmiyor mu ben hava değişimi verilmiyor direkt rapor verilip eve gönderiliyor diye biliyorum.... Ama ocak ayında öğreneceğiz bakalım Razişin eşi nasıl haberlerle gelecek...

seninki komandodaydı demekki uğur hemen karşısındaki jandarmada

kaçıcam işte kaçıcammm ...paşamı görüp gelcem gitcem kaççam işte

He ya benim komando yarim neler çekti ordaaa... Anladım canım, peki sen nerden gitcen bu arada??

Kıymamaktan ziyade atar yaptı sanki amaaa işine geleni aldın sen kızımmm

hayırlı haberlerle gelir inşallah o zaman :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…