Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oleeeyy oley oley oleyyy oleeeyyy kıyamadı bana yine kurban olurum saaa ben yiring :13:

İstanbul'dan Eğirdir'e su yolu yaptım zaten gidip duruyorum...
Atar yapsa da kıyamaz o banaaa çok seviyorum ben onuuuu

yürü giüüüütt

Kıymamaktan ziyade atar yaptı sanki amaaa işine geleni aldın sen kızımmm

10 numero 5 yıldız sana balım bi o anlamadı ellaaam

haklısın canım işte ben okuyunca kötü oluyoRum Allahım yardım etsin hepimize.

cnm KTBK k.lığı KIBRIS yazıyordu.herkeste uzun uzun acıklama vardı.ama bizimkinde yok.direk karargah diyorlar.öle olursa daha kolay olur.ya işte ben cok mutluydum ilk çıktıgında böyle olaylaı görünce cok üzüldüm.inş sağ salim gelirler.su an keşke tek korkum kıbrıs kızları olsa.bir arasa gittinde dese ki gayet normal öle şeyler yok falan diye brz olsun rahatlarım.acaba ne görevi vercekler bizimkine merak ettim.inş öle şeyler yasamaz hiçbir askerimiz.

Anaaa kızım var yaa direk beraber gidermişiz haa ben de İstanbul'dayım ya bacımmm Ben de Isparta'ya gidiyordum orda buluşuyordukk

eğirdir de süper ama ya ıspartada buluşmadık zaman çık kısıtlı oluyo zaten
yürü giüüüütt

10 numero 5 yıldız sana balım bi o anlamadı ellaaam

gitcem öp gidiyim
Heheh işine gelmedi bacım yazık kız elleme gitsin artık napcan heves etmiş yavrum

ebet heves ettim ben çok

Bu arada sen nerelisin kuşum ya ellamm falan diyince Amasyayı hatırlatırsın bana, çıtır elma memleketimi

Heheh işine gelmedi bacım yazık kız elleme gitsin artık napcan heves etmiş yavrum

izmirliyim çiçeğim.o meseleye gelince çok çabuk şive kaparım ben ondan yani
yollmeyooon

işi ne sevdiceğinin? mezun olduğu bölüm falan? ona göre ayrılırlar hemen.

selam canlarım tam bir haftadır girmiyorum; ama yazdıklarınızın hepsini okudum erinmeden, sıkılmadan gelenler gidenler, kavuşanlar ayrılanlar, küsenler barışanlar, ağlayanlar gülenler ne çok şey olmuş burda böyle

tubik yener gitmiş; ama gelecek ve son olacak çokta güzel geçmiş mehtabınız darısı bize inşallah

hesna'm beni andığın ve özlediğin için çok teşekkür ederim, çok tatlısın ya sen ben de çok özledim sizleri; ama dersaneden çok yorgun geliyorum o yüzden hiç giremiyorum. mehmet'le dahi görüşmekte sıkıntı çekiyorum yatağa girip konuşuyorum o zamanda uyuyup gidiyorum

şafaktan bile haberim yok 160 demek mehtaba da son 2 hafta 00.00'dan itibaren 14 güncük

canım evet, cezaevi jandarma biz çok rahatız çok şükür gittikten kısa bir süre sonra tel soktu, sürekli konuşup görüşebiliyoruz, her hafta çarşımız var. komutanları ve arkadaşlarıyla arası çok iyi. zaten devreleri de acemilikten o yüzden sıkıntı çekmedi. gece kamerada bekliyor ve 5 saat nöbeti oluyor kulelerde nöbet tutuyor. önce mutfaktaydı o zamanlar 2 saat nöbet tutuyordu; ama tedavi için ankara'ya gelip gitmesi gerekiyordu bu yüzden ordan çıktı. görevi koruma olanlar gece uyuyor, gündüz 8 saat nöbet tutuyor. görevi sevk olanlar da mahkumların naklini yapıyor, hastaneye falan götürüyorlar, komutanları getirip götürenler var. birçok görev var yani. bir de benim askerim artık gece nöbetinden de düştü alt devreler geldikçe, sadece 3 saat sabah nöbet tutuyor. rahatız yani çok şükür

Son düzenleme:
:92: 13.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...87 harme...

…945 SaviorAngel…

…115 cnmsın64…

…157 fatihatice03…

…157 duygum…

…158 superisiii…

…158 bOniTO…

…159 DerinSu…

...159 cesurcvcv

...159 holofira...

…159 kubra17…

…159 aalis…

… 161 omerabia…

…161 yener_tugba…

...164 hera91...

…164 goqce…

…165 ErreS…

…182 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

... 204 kelebek.hill ...

… 228 H_İ_S …

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…250 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....251 nesliiiiiiiiii...

…252 Brrk…

...252 OZGEGURUR...

...252 esraa42...

...253 dilara1331

…254 Kayra95...

…254 buket1811…

…254 iboebru….

...254 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....322 chidoshimedo

...344 GRGR...

...344 mayamaya11

...344 tugbaoguzhan

...344 BerlD...

...344 svsaskim...

...377 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...434 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…