- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
He ya benim komando yarim neler çekti ordaaa...Anladım canım, peki sen nerden gitcen bu arada??
Kıymamaktan ziyade atar yaptı sanki amaaa işine geleni aldın sen kızımmm
İstanbul'dan Eğirdir'esu yolu yaptım zaten gidip duruyorum...
Atar yapsa da kıyamaz o banaaaçok seviyorum ben onuuuu
oleeeyy oley oley oleyyy oleeeyyykıyamadı bana yine kurban olurum saaa ben yiring :13:
İstanbul'dan Eğirdir'esu yolu yaptım zaten gidip duruyorum...
Atar yapsa da kıyamaz o banaaaçok seviyorum ben onuuuu
Kıymamaktan ziyade atar yaptı sanki amaaa işine geleni aldın sen kızımmm
yürü giüüüütt
10 numero 5 yıldız sana balım bi o anlamadı ellaaam
.......ellaaam
İlk gönderirken hoopp insanın içine cidden düşüyor bir ateş bacımama inan ki alışıyorsun, tabi ki hep özlem hep merak içindesin ama en azından alışıyorsun... kısa dönem en azından o iyi bak, ben göndereli 4 ay oldu bak, ve gelmesine var 205 gün ama sabredip dayanmaktan başka çare yok..
Ayrıca okuma öyle kötü şeyler, erkek o dayanır, onların yapısı daha dayanıklı, hem sen de desteği olcaksın hep Allah'ın izniyle giderr gelir sen kafanı yorma.
kıbrıs merkez mi yazıyordu ki acep ? canım benim ktbk komutanlıkla, birliğiyle alakalı birşey. diğer konuya gelince. canım benim hiç üzme sen canını böyle şeylerle.zaten kısa dönem gidecekmiş yani nerde ne yapacağını bilen birisi olur ki onlar kusura bakma poşet muamelesi görecekleri için ezilmezler.zaten direk meslekçi olarak ayrılacaklar onlar. şartlar birliğe göre değişiyor evet. mesela biz LEfkoşadayız ve topçu şöförüz. spora ya da eğitime katılmıyo tek yaptığı nöbet tutmak ve arabasını temizlemek.
iletişimde çok zorlanacaksınız ilk zamanlar o seni aramadıkça ulaşamıcaksın (tabi benim gibi birliğin numarasını netten bulursan farklı olur) ki iletişimde pahalı orda.. çarşıda düşün netin saati 5lira. doğu çıksa keşke deme tamam ülke sınırları içinde olsa ben daha çok sevinirdim. zira biz ulaştırmayız ve topçu olarak normal bir yere verilmezdik..o yüzden kıbrıs bizim için çok iyi bir şans.. kıbrısla ilgili korkacağın tek şey kıprıslı kızlar olsunzira fazlasıyla ukela dümbelekleridir kendileri nöbet tutan askere 'napan askercik?' mi denir len saçınızı yolarım hepsinizin
Anaaa kızım var yaa direk beraber gidermişiz haa ben de İstanbul'dayım ya bacımmmBen de Isparta'ya gidiyordum orda buluşuyordukk
yürü giüüüütt
10 numero 5 yıldız sana balım bi o anlamadı ellaaam
Heheh işine gelmedi bacımyazık kız elleme gitsin artık napcan heves etmiş yavrum
Bu arada sen nerelisin kuşum ya ellamm falan diyince Amasyayı hatırlatırsın bana, çıtır elma memleketimi
Heheh işine gelmedi bacımyazık kız elleme gitsin artık napcan heves etmiş yavrum
cnm KTBK k.lığı KIBRIS yazıyordu.herkeste uzun uzun acıklama vardı.ama bizimkinde yok.direk karargah diyorlar.öle olursa daha kolay olur.ya işte ben cok mutluydum ilk çıktıgında böyle olaylaı görünce cok üzüldüm.inş sağ salim gelirler.su an keşke tek korkum kıbrıs kızları olsa.bir arasa gittinde dese ki gayet normal öle şeyler yok falan diye brz olsun rahatlarım.acaba ne görevi vercekler bizimkine merak ettim.inş öle şeyler yasamaz hiçbir askerimiz.
vicdansızzzizmirliyim çiçeğim.o meseleye gelince çok çabuk şive kaparım ben ondan yani
yollmeyooon
işi ne sevdiceğinin? mezun olduğu bölüm falan? ona göre ayrılırlar hemen.
izmirliyim çiçeğim.o meseleye gelince çok çabuk şive kaparım ben ondan yani
yollmeyooon
işi ne sevdiceğinin? mezun olduğu bölüm falan? ona göre ayrılırlar hemen.
vicdansızzz
jeoloji mühendisliği bitirdi ne yaptırırlar acaba
izmirliyim çiçeğim.o meseleye gelince çok çabuk şive kaparım ben ondan yani
yollmeyooon
senin ticker neden 6 ay diyoben öyle bişi dimedim
senin ticker neden 6 ay diyotorpilli misin
tatlım bişey sorucam askeirn şuan cezavi jandarma dimi? Rahat mı şuan? İletişim açısından telefon ve görev olarak yoğunmu..Askerim baya görevimiz olucakmış bir hata kabul etmiyo falan dedide...Şuan rahat mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?