Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben inanıyorum ki askerlikten sonra güzel günler bizi bekliyor, bütün planlarımızı uygulayacağız bak unutma

Zaten gideceğim birazdan canım... Yarın 1 de dersim öğleciyim biliyorsun... Akşam da uyudum biraz sanırım o yüzden uykum gelmiyor

hoşgeldin canım..ne güzel darısı bizeeski topicleri görünce duygulanıyor insan dimi.

aminn cnm amin inşaAllah valla...diyorum ya bu günlere de çokkk şükür tabiki..ama inş daha yasayacagımız daha ferah günler olur.
anladım canım uykun ondan gelmiyo seninn..beni bilsen günlerdir uyku sorunum var şimdi burda olmasam yatsam bile 4-5 lere kdr dönüp dönüp duruyorum.

Benim de gelmiyor bu aralar uyku... Pek aram yok zaten hiç kendime de düzgün bakamıyorum çok bunaldım çok sıkıldım yalnızlıktan öyle böyle değil... Hiç bir şeyin tadı yok, hiç bir şey yapasım yok... Anladım ki eşim gittikten sonra, ben aslında kendimi sevmiyormuşum... hiç önemsemiyorum kendimi...

İlk başta öyle dedi zaten bana ay hesabı olacak dedi. Sonradan vazgeçti yanlış biliyomuşum tam 460 günmüş dedi. Kendi kafası da karışık benim kafamı da karıştırıp durdu işte böyle
O 454 gün meselesini de internette gördüm. Şubatta gidenler (Şubat 28 çekerse) 454, diğer aylarda gidenler de 457 gün yapar yazıyodu ama sevgilim 460 diyince karıştı yine
Gittiği günden tam 15 ay sonra dönecek yani.. Bunu öğrendim çok mutlu oldumm
Çok teşekkür ederimm

canım ya öyle deme seviyorsundur ama işte eşlerimiz olmayınca eksik oluyor insan,hiçbişeyden tat almayınca da kendine bakmakta gelmiyor içinden çok haklısın sıkılıp bunlamakta Hesnam napcan işte...Allahtan bu hafta görüşceksiniz inş canım dolu dolu iki gün ve bide akşama kdr pazar gününz var yarıladınızda şükür..ben yarıdan sonra Koray burada oldugu için nasıl düştügünü anlamadım tabi ama inş günler su olup gider gözünde canım unutma "şu kış'ı geçirsek daha güzeliz baharda..."

Rica ederim canım... Evet 30 gün izni de kullanırsa tam 15 ay sonra dönecek...

Evet kendime bakasım hiç gelmiyor... Evet şu iki gün de geçsin cuma sabahtan görüşeceğiz inşallah 2 gece 3 gün çok mutluyum heyecandan uyuyamıyorum 100 lere bir inelim geçer inşallah yavaş yavaş... :26:

olsun canım,onu ne kdr önemsedigini buradan anlıyoruz,daha gitmeden telaş içindesin kıyamam...Allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin...şubatta gidecekti dimi?

Amin inşallah herkesin askeri hayırlısıyla gelsinn
Benimki de hayırlısıyla gitsin önce sonra da hayırlısıyla gelsin
Daha belli değil malesef o. Tecilini bozdurmak zorunda kaldı daha doğrusu kendi kendine bozuldu sanırım:44:
92'lilerle gitmesi lazımdı ama tecil meselesi çıkardım ben başımıza Keşke çıkarmasaydım şimdi az kalmış olacaktı ne güzel.
Askerlik şubesinde 93/1 le gidersin büyük ihtimal demişler. Ocak başı veya ortası gibi belli olacakmış

Zaten 7 gününü mecbur kullanacak diye biliyorum. Acemiden sonra..
Ama ben aklını çelmeyi düşünüyorum bütün izni kullanmayalım

Yooo mecbur kullanacak diye bir şey yok istemezse acemilikten sonra yol izni kullanarak direkt geçer usta birliğine... İzin ben de kullanmayalım diyordum ama gerçekten olmuyor yaa biz yapamadık Allahtan evci izinleri var da şafaktan düşüyor

evet ya cnm benim heyecan nasıl olmasın.iyi yine ya sevindim valla cuma sabahından verdileraynen 100lere geldinmi gerisi kolay geçer inş
anladım canım,olsun biz de sözlüyken ayrılmayalım evliyken ayrılmayalım diye diye tecile sarıldık ama sonunda geldi işte mecburengelip geçecek inş napalım.

Ay ben hiçbi şey bilmiyomuşum o zamann
Benim sevdicek de benden fazla bilmiyo heralde
Ben hemmen söyleyim bunu da sabah İzin kullanmamayı da önereyim bakalım ne olcak
Evci izni çok güzel bi fırsat zaten evli olanlara
Sizin de mehtap çok az kaldı

Evet bizde de güya evlendikten sonra askerlik olcaktı. Ama okul kaydı yaptırmayı unutunca gitti bitti tecil meselesi. Ya tam olsaydı ya hiç olmasaydı keşke diyorum şimdi işte
Hiç değilse bu çıkar aradan artık napalım yapacak bir şey yok

Öyle canım benimki yine iyi iş çıkardı komutanla konuşmuş Cuma sabahtan çıkabilirmiyim diye komutan evci izninde öyle bir şey yapamayız ama sana cuma günü için çarşı izni yazayım sabahtan çık akşam da eşinle gelir hemen giriş çıkış yaparsın yine gidersin demiş sağolsun... Çok sevindim tabiii..

Neyse kızlar size doyum olmaz çok özlemişim burada muhabbet etmeyi iyi oldu vallahi ben kaçayım yavaştan... Hepinize iyi geceler görüşürüz yarın

olsun olsun cnm dedigin gibi aradan çıkması çok iyi olacak inş sizin içinevliyken beklemek çok zor,biz pişmanız sözlüyken gitmedigine
evet canım iyi ki konusmuş eşinbende özlemiştim Hesnam ya iyi oldu seni yakaldıgım iyi geceler Allah rahatlık versin
Beni de uyku sıkıştırdı iyice.. Gidip yatıyım artık

İyi geceler güzel ablalarımm

canım Allah rahatlık versin sana da güle güle

ben biraz geç yazdım hep ama ev ilanlarına daldım baya bi kusuruma bakmayın kızlar iyi geceler

Tamamdır kızlar öptüm ikinizi de

Razişim eşlerimiz tamamen bize dönsün evlerin en güzellerini alacağız kuşum, güneş tamamen bizim için evimize doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…