amin adaşım amiiiiinnn bitti be bişey kalmadı yavrum yaaaay canım adaşım yaaaa bitsin artık
aralık da son bulsun inşallahhh hemencik
Sevdiceğimin şubatta gitme durumu kesinleşmiş
Güya kendimi hazırlamıştım ben ya bi tuhaf oldum yine şimdiden
Şafak İnşallah 254...
Yarılama şafağı : 25
Yüzlere gelme şafağı : 55
Çift hanelilere gelme şafağı : 155
Plakalara gelme şafağı :173
Mehtap sanırım :61
Zaman Ne Kadar Zalım Olursa Olsun; Safak Gecmeye Mahkumdur .. ♥... 156..
Amin canım çok teşekkürler :) Allah sizide kavuştursunAllah kavuştursun
canım çok sagol tubişe açıklamışsın aynen dedigin gibi bakalım nolcak hayırlısıHava değişiminde şafaktan düşüyor canım onu biliyoruz ama üstüste verilince askerlik uzuyor zira Razişin eşinin öyle oldu 2 ay uzadı askerlik bizim merak ettiğimiz üçüncü hava değişimim veriliyor mu verilmiyor mu ben hava değişimi verilmiyor direkt rapor verilip eve gönderiliyor diye biliyorum.... Ama ocak ayında öğreneceğiz bakalım Razişin eşi nasıl haberlerle gelecek...
sagol tatlımhayırlı haberlerle gelir inşallah o zaman :26:
canım hoşgelmişsin yoruluyosun çok demek..Allah kolaylık versin...şafagımız başa baş nilücüm şükür ya 159u gördükselam canlarımtam bir haftadır girmiyorum; ama yazdıklarınızın hepsini okudum erinmeden, sıkılmadan gelenler gidenler, kavuşanlar ayrılanlar, küsenler barışanlar, ağlayanlar gülenler ne çok şey olmuş burda böyle
tubik yener gitmiş; ama gelecek ve son olacakçokta güzel geçmiş mehtabınız darısı bize inşallah
hesna'm beni andığın ve özlediğin için çok teşekkür ederim, çok tatlısın ya senben de çok özledim sizleri; ama dersaneden çok yorgun geliyorum o yüzden hiç giremiyorum. mehmet'le dahi görüşmekte sıkıntı çekiyorum yatağa girip konuşuyorum o zamanda uyuyup gidiyorum
şafaktan bile haberim yok 160 demekmehtaba da son 2 hafta 00.00'dan itibaren 14 güncük
canım evet, cezaevi jandarmabiz çok rahatız çok şükür gittikten kısa bir süre sonra tel soktu, sürekli konuşup görüşebiliyoruz, her hafta çarşımız var. komutanları ve arkadaşlarıyla arası çok iyi. zaten devreleri de acemilikten o yüzden sıkıntı çekmedi. gece kamerada bekliyor ve 5 saat nöbeti oluyor kulelerde nöbet tutuyor. önce mutfaktaydı o zamanlar 2 saat nöbet tutuyordu; ama tedavi için ankara'ya gelip gitmesi gerekiyordu bu yüzden ordan çıktı. görevi koruma olanlar gece uyuyor, gündüz 8 saat nöbet tutuyor. görevi sevk olanlar da mahkumların naklini yapıyor, hastaneye falan götürüyorlar, komutanları getirip götürenler var. birçok görev var yani. bir de benim askerim artık gece nöbetinden de düştü alt devreler geldikçe, sadece 3 saat sabah nöbet tutuyor. rahatız yani çok şükür
Hesnamm cnm yaa sabah kısmetse kocişine kavusacaksınn ohhh şöyylee ügzel mi güzel bi kahvaltı edersiniz artıkkk
ŞAFAK 228
MEHTAP 1
hoşgelmişsin cnm hemde çok hoşmerhaba kızlar uzun zamandır yoktum hepinizi çok özledim.dersler ev iş derken girmeye vaktim olmadı pek sınav yaklaştı işi bıraktım bugün evdeyken gireyim dedim :) nasılsınız geçmişi okumayı istedim ama gözüm kesmedi sanırım..size anlatmam gereken çok şey var ama özet geçeyim biliyosunuz sevgilimle ayrılmıştık uzun zaman konuşmadık ama şimdi barıştık aileler girdi işin içine konuşup anlaştık çok şükür şimdilik bi pürüz yok.eskisi kadar görüşemiyoruz ama 9 günümüz kaldııı :).tabi sevindiğime bakmayın geçenlerde çıkan bi çatışmada yaralandı kolundansilah arkadaşı şehit düştü çok zor günler geçirdik ama şükür bitiyo kızlaar.darısı hepinizin başına Rabbim sağ salim sevdiklerinize kavuştursun hepinizi
Sevdiceğimin şubatta gitme durumu kesinleşmiş
Güya kendimi hazırlamıştım ben ya bi tuhaf oldum yine şimdiden
mutsuzum ya la benbugün mehmetle çok güzel bir kavga ettik ve ben hattımı kırdım. n'olur bir şey sormayın sizlerin de canını sıkmak istemem zaten çıkıyorum şimdi. gelene kadar görüşmücez, nasıl dayancam bilmiyorum. oysa ki ben çok özlemiştim zaten
ttalım sorun her neyse canını sıkma, gelmesine de bişey kalmadı ztn... Bu sıkıntılar da geçer
inşallah canım. kendimi iyi hissettiğim bir gün konuşuruz. öpüyorum cancazım...
canım çok sagol tubişe açıklamışsın aynen dedigin gibi bakalım nolcak hayırlısı
sagol tatlım
canım hoşgelmişsin yoruluyosun çok demek..Allah kolaylık versin...şafagımız başa baş nilücüm şükür ya 159u gördük
Hesnamm cnm yaa sabah kısmetse kocişine kavusacaksınn ohhh şöyylee ügzel mi güzel bi kahvaltı edersiniz artıkkk
hoşgelmişsin cnm hemde çok hoşsevdiginin yaralanması üzücü tabi ama beterinden korusun Allahım..barışmanıza sevindim hayırlısı herşeyin
hadi bakalım canım en azından belirsizlik yok şuan.şubatta askerini beklemeye başlıcan.kesinleşince insan çok garip oluyo bilirim...
TUGBİŞİM nerelerdesin cnm merak ettim seni facede de görmedim hiç:26: (yener_tugba.)
canım konustuk zaten öpüyorum seni gördügüme sevindimkızlaaaaaaaaaar hepinize selamlar
yazılarınızı görüyorum zaman zaman bakıp ama tek tek hepsini okuyamıorum... Son zamanlarda maalesef işerim çok yoğun malum muhasebecinin yıl sonu işlemleri başladıüstüne saolsun patronum da bir sürü ıvır zıvır iş cıkarınca zaman problemi yaşıyorum. Bir de tabi tekrar dershane yaşantım başladı ölme eşşeğim ölme
kızz noluyoo yapmayın ya çok gerildiniz siz bu ara zaten...keşkek ırmasaydın hattını sinirle be cnm neyse.inş düzelirsiniz konuşuruz bi ara inş...mutsuzum ya la benbugün mehmetle çok güzel bir kavga ettik ve ben hattımı kırdım. n'olur bir şey sormayın sizlerin de canını sıkmak istemem zaten çıkıyorum şimdi. gelene kadar görüşmücez, nasıl dayancam bilmiyorum. oysa ki ben çok özlemiştim zaten
Aradı beni bugün Şubatta alınacak erlerin arasındaymışım öğrendim dedi. Hiçbir şey söyleyemedim tutuldum kaldım resmen tüylerim diken diken oldu
mutsuzum ya la benbugün mehmetle çok güzel bir kavga ettik ve ben hattımı kırdım. n'olur bir şey sormayın sizlerin de canını sıkmak istemem zaten çıkıyorum şimdi. gelene kadar görüşmücez, nasıl dayancam bilmiyorum. oysa ki ben çok özlemiştim zaten
Atarsa 64
bitmiyor :84::84::84::84::84::84:
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...87 harme...
…945 SaviorAngel…
Ablammm mehtap doğan güneş olmuş nee güzell şuan kocişinin yanıdasındır umarımm Allahım mutluluğunuzu daimm etsinn inşaallahhh
ŞAFAK 227
MEHTAP DOĞAN GÜNEŞ
Kıyamam ben sana tatlım bozma moralini mehtabınza az kaldı inşallah geldiğinde herşey yoluna girer.mutsuzum ya la benbugün mehmetle çok güzel bir kavga ettik ve ben hattımı kırdım. n'olur bir şey sormayın sizlerin de canını sıkmak istemem zaten çıkıyorum şimdi. gelene kadar görüşmücez, nasıl dayancam bilmiyorum. oysa ki ben çok özlemiştim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?