Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak İnşallah 254...

Yarılama şafağı : 25

Yüzlere gelme şafağı : 55

Çift hanelilere gelme şafağı : 155

Plakalara gelme şafağı :173

Mehtap sanırım :61

Zaman Ne Kadar Zalım Olursa Olsun; Safak Gecmeye Mahkumdur .. ♥... 156..

Sevdiceğimin şubatta gitme durumu kesinleşmiş

Güya kendimi hazırlamıştım ben ya bi tuhaf oldum yine şimdiden

Canım benim e o kadar olcak naparsınnn...kolay değil yanii

Şafak İnşallah 254...

Yarılama şafağı : 25

Yüzlere gelme şafağı : 55

Çift hanelilere gelme şafağı : 155

Plakalara gelme şafağı :173

Mehtap sanırım :61

Oh her şeyi de saymışın ne güzel bayıldım :13:

Zaman Ne Kadar Zalım Olursa Olsun; Safak Gecmeye Mahkumdur .. ♥... 156..

Kesinlikleeee hepsi bitecek, bi gün gelcek dönüp gülcezzz

canım çok sagol tubişe açıklamışsın aynen dedigin gibi bakalım nolcak hayırlısı
hayırlı haberlerle gelir inşallah o zaman :26:
sagol tatlım
canım hoşgelmişsin yoruluyosun çok demek..Allah kolaylık versin...şafagımız başa baş nilücüm şükür ya 159u gördük

ŞAFAK 228

MEHTAP 1

Hesnamm cnm yaa sabah kısmetse kocişine kavusacaksınn ohhh şöyylee ügzel mi güzel bi kahvaltı edersiniz artıkkk
hoşgelmişsin cnm hemde çok hoşsevdiginin yaralanması üzücü tabi ama beterinden korusun Allahım..barışmanıza sevindim hayırlısı herşeyin
Sevdiceğimin şubatta gitme durumu kesinleşmiş

Güya kendimi hazırlamıştım ben ya bi tuhaf oldum yine şimdiden

hadi bakalım canım en azından belirsizlik yok şuan.şubatta askerini beklemeye başlıcan.kesinleşince insan çok garip oluyo bilirim...

TUGBİŞİM nerelerdesin cnm merak ettim seni facede de görmedim hiç:26: (yener_tugba.)

:92: 14.12.2012 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...86 harme...

…114 SaviorAngel…

…114 cnmsın64…

…156 fatihatice03…

…156 duygum…

…157 superisiii…

…157 bOniTO…

…158 DerinSu…

...158 cesurcvcv

...158 holofira...

…158 kubra17…

…158 aalis…

… 160 omerabia…

…160 yener_tugba…

...163 hera91...

…163 goqce…

…164 ErreS…

…181 SeNLeYM…

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

... 203 kelebek.hill ...

… 227 H_İ_S …

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

…249 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....250 nesliiiiiiiiii...

…251 Brrk…

...251 OZGEGURUR...

...251 esraa42...

...252 dilara1331

…253 Kayra95...

…253 buket1811…

…253 iboebru….

...253 kelebekd ...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....321 chidoshimedo

...343 GRGR...

...343 mayamaya11

...343 tugbaoguzhan

...343 BerlD...

...343 svsaskim...

...376 Mervens...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...433 depresiffpolyanna...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

14/12/2012

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…morvent = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 45 MANİSA' ya selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

kızlaaaaaaaaaar hepinize selamlar
yazılarınızı görüyorum zaman zaman bakıp ama tek tek hepsini okuyamıorum... Son zamanlarda maalesef işerim çok yoğun malum muhasebecinin yıl sonu işlemleri başladı üstüne saolsun patronum da bir sürü ıvır zıvır iş cıkarınca zaman problemi yaşıyorum. Bir de tabi tekrar dershane yaşantım başladı ölme eşşeğim ölme

mutsuzum ya la ben bugün mehmetle çok güzel bir kavga ettik ve ben hattımı kırdım. n'olur bir şey sormayın sizlerin de canını sıkmak istemem zaten çıkıyorum şimdi. gelene kadar görüşmücez, nasıl dayancam bilmiyorum. oysa ki ben çok özlemiştim zaten

ttalım sorun her neyse canını sıkma, gelmesine de bişey kalmadı ztn... Bu sıkıntılar da geçer

Aradı beni bugün Şubatta alınacak erlerin arasındaymışım öğrendim dedi. Hiçbir şey söyleyemedim tutuldum kaldım resmen tüylerim diken diken oldu

canım konustuk zaten öpüyorum seni gördügüme sevindim
kızz noluyoo yapmayın ya çok gerildiniz siz bu ara zaten...keşkek ırmasaydın hattını sinirle be cnm neyse.inş düzelirsiniz konuşuruz bi ara inş...
Aradı beni bugün Şubatta alınacak erlerin arasındaymışım öğrendim dedi. Hiçbir şey söyleyemedim tutuldum kaldım resmen tüylerim diken diken oldu

ah cnm ya kıyamam anlıyorum...o da şaşkın gibidir şimdi.

çok mutsuz olup sonuna ya la'yı ekleyen aklına, zihnine kurban olim ben sırasıyla smileylerimi takip et anacım
:26::18::128::132::128::128::118::118:

oldu mı ki acep ya la

Atarsa 64

bitmiyor :84::84::84::84::84::84:

atarsa 64 demiş bi de bitmiyo deyip ağlamış allahım allahım şafak 343 ben ağlamıyom hatun 64 e ağlıyo. ağlama kız valla yırtarım üstümü başımı burda

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...87 harme...

…945 SaviorAngel…

hesnaaağm, ablağğğm SaviorAngel'in şafağı ne kız öyle sağlam kitlemişin heaaa
bu arada farkettim ki mehtap doğan güneşmiş, gözümün ucuyla pırrrp yapıp kalbimlen :118::122: artık dengem nası kaymış sen düşün

çarşamba günü uğurum yurtiçi kargoyla bişey yollamış ama yurtiçi yine limon sıkıp aşkımın süprizine burnunu soktu ve bana bildirim mesajı geldi sayın uğur dündar kargonuz yola çıkmıştır diye tabi ben söylemedim uğuruma üzülmesin süprizinin bozulduğuna die sonra aradı beni kesin sana mesajı gelmiştir söyliyim bari mektup yolladım ömrüm dedi ...aaa sahi mi mesaj da gelmedi halbuki dedim
sonra dün elime ulaştırılması gereken kargo elime ulaşmayınca ben akşam iş çıkışı gittim kargoya bi temizz fırça çektim sizde beklesin diye gönderilmiyor kargo aldığınız ücretin hakkını verin yetişemiyoruz gibi bi bahane olamaz o zaman bi personel daha alıcaksınız dedim kızdım sonra haklısınız vs falan filan derken ben mektup bekliyordummm amaaa içimden bi ses dürtüyordu çünkü sistem bilgilerinde dosya değil mi olarak geçiyordu
ki içimdeki sesin dürttüğü gbi de oldu mektup değil bi kutuydu ama dahaa açamadan uğurum aradı ve eve gittiğinde aç hatta ben teldeyken aç dedi

kızlaaar resimlerini ekleyeceğim gönderdiklerinin ...bir çığlık kopardım ki sormayın sevincimi paylaşmak istedim ...mutluluk paylaşıldıkça çoğalır diye

ŞAFAK 227

MEHTAP DOĞAN GÜNEŞ

Ablammm mehtap doğan güneş olmuş nee güzell şuan kocişinin yanıdasındır umarımm Allahım mutluluğunuzu daimm etsinn inşaallahhh

Hayırlı mehtaplarr sizeeee
Kıyamam ben sana tatlım bozma moralini mehtabınza az kaldı inşallah geldiğinde herşey yoluna girer.
Unutma yılbaşına beraber giriceğiniz derler ya yılbaşına nasıl girersen o sene boyunca öyle yaşarsın die ahanda sen hep mehmedinle olacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…