Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kızlarrr...

Hesnoşumu merak ettim ugramamış:26:umarım iyidir kuzum

şafaklar azalıyor şükür kızlar...hepinize hayırlı tezkereler

Geldim

İyiyim Razişim gece bindim sabahın köründe geldim Ankara ya uyudum biraz şimdi işe gideceğim... Bir iki ufak sıkıntı çıksa da çok güzel bir mehtaptı... Bitti yapacak bir şey yok... Keşke daha uzun olsaydı böyle insan hiç bir şey anlamıyor gel-gitten... Neyse Ocak sonu Şubat başı gibi gelecek buraya eşim o zamanı düşünerek geçireceğim günleri

Kızlarrrr beni yeni arkadaşlar tanımaz ama meşhurumdur buralarda

Düğün tarihim belli oldu 8 Haziranda evleniyoruzzzz

Hayırlı olsun canım:123::118:
Darısı bizim başımıza inşallah

Teşekkürler canım amin inşallah
Bende bekledim askerimi nişanlandık ve sonunda evleniyoruz sabırla hersey oluyor

canım benim zor ya zorrr ne desem de boş ocak sonu glemeside iyi olmuş kuzum tekrardan görüşceksiniz inş üzme kendini.öyle böyle bi sen gidicen bi o gelecek biticek canım benim..2012 bitiyo bak...2013 çokk güzel olcak Allahın izniyle inş.

ooo cnm hadi hayırlı ugurlu olsunnn haziran demekkkAllah mutlulugunuzu daim etsin Yasemincimm

kzılar askerime atkı örücem fakat rengine karar veremiyorum off:44::44:

fümeee benim örmeye başladığım ama çok zor bir model seçtiğim ve çalışmaktan fırsat bulamadığım için tamamlayamadığım atkı modeli belki hoşuna gider

hayırlı uğurlu olsun yasminim

canımmm sonunda ayrılık olsa da kocişini görebilmene çok sevindim mutlak sona doğru ilerliyoruz, hepsi geçecek, bunlar son ayrılıklar olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…