Kızlar çok teşekkür ederim... Ben mehtaptayken yazan arkadaşlar da olmuş onlar da sağolsun... Gittim gördüm eşimi... Çok güzel bir mehtap yaşadık... Bir iki sıkıntı oldu... Ben rahatsızlandım zaten geçen hafta biraz yokladıydı hastalık o yüzden biraz hastaydım bunun haricinde veli toplantısı var diye lisede eşimi cuma akşamı giriş çıkış yapmaya götürdüğümde geri göndermediler sorun çıkardılar iznini onaylamadılar, sonra da imzaladılar ama yarın veliler varken açık olacak diye baskı yaptılar, dolayısıyla eşim çok bozuldu, sinirlendi filan ama hallettik, cumartesi sabahtan kalktık askeriyeye geldik ben de girdim elimi kolumu sallaya sallaya eşimin yanında durdum kantinde çalıştık birlikte çok komikti, bu sayede değişik bir anı oldu bizim için, pazar günü de geç girdi akşam 9 dan sonra teslim oldu... Bugün de komutanlar gelip eşimle konuşmuşlar gülmüşler falan, tarihi Kuleli Askeri Lisesinde bir ilk gerçekleşti, ilk defa eşiyle askerlik yapan sensindir demişler....
Onun haricinde iyi vakit geçirmeye çalıştık, bir yandan gezdik, bir yandan birbirimize otelimizde vakit ayırdık, ayrılması zor geldi sizin de bildiğiniz üzere... İnşallah sona doğru yaklaşmak amacıyla ayrıldık, kesin vuslatı da göreceğiz....
hayırlı akşmlar herkeseee...
Hesnoşum;dün sormayı unutmuşum neden sıkıntı oldu diye ama çaıklamışsın kıyamam bende hasta olmuştum korayın yanında gittigimde ya.bide benimki psikolojikti hep başım agrıdı kusma geldineyse o kantin olayı da degişik oldu kıss resimde çekinseydin hatıra olsun gerçekten bencede bi ilktir
çok sevimli bir anı olmuş canım ya
daha çok var149... 1 hafta önce gitti
Anket bölümünde en duygusal kadınlar kulübü üyesine aday olmuşum kızlar isteyen uğrayıp oy verebilir....
Kızlar eşim askerde ve her topikte ağlıyorum diye eziklemişler beni
Linki bulmak zormuş yaa belki bana oy kullanırsınız diye vereyim dedim linki...
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri-f1211/
19/12/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:…morvent = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…funda_bayram = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 40 KIRŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 57 SİNOP' a selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 59 TEKİRDAĞ' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 81 DÜZCE' ye selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?