7/24 ormantik adam da çekilmez arkidiş arada bırak odunlukları da olsun
Yaa tamam hacıda 7/24'ün sadece 1i romantik geçiyordurrr
Meselaa nerdeyse 3 4 aydır aşkım dediği duymadım hatta onun dışında başka kelimelerde.
Uzunca bir süredirde seni seviyorumda yok anca ben söylersem cevap olark geliyor.
Ondan sonraa rahat benimki çok şükürr msj attığı aradığı yok ben msj atınca karşılık veriyorr hee bazen onuda yapmıyor kitaba dalıyor tlfnuna bakmıyor falan ölee yanee gelde sen bunaa ne dee??
Ya yavrum sadece askerde böyle olsaydı tamam derdim ama böyle benimki küser trip atar 1 ay boyunca 2 hafta konuşmaz falaln yapıyordu bunları yane nese ben yine hatırladıkca sinirleniyorum tatlım zor dönemler geçirdim gerçekten ve o her böyle yaptığında ben o zamanları hatırlayıp yine yıpranıyorum.Canım bak askerlik yaptığı yer çok etkiler psikolojilerini... çok iyiyim iyi yerdeyim de dese ne kadar stres altında olduğunu bilemeyiz... babasının evi ya da tatilde değil ki ... eminim telafi edecektir... iyi ki benim dönüşüm imkansız beni bekleme gibi bişey söylemiyor..
Ya yavrum sadece askerde böyle olsaydı tamam derdim ama böyle benimki küser trip atar 1 ay boyunca 2 hafta konuşmaz falaln yapıyordu bunları yane nese ben yine hatırladıkca sinirleniyorum tatlım zor dönemler geçirdim gerçekten ve o her böyle yaptığında ben o zamanları hatırlayıp yine yıpranıyorum.
canım valla bişey diyemeyeceğim... Allah yardımcın olsun...yıpratma kendini ...
Tatlım hoşgeldi barışmanıza çok sevindim Hade gözün aydın bakalım
Ama bir kaza geçirmiş çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.şehit olan arkadaşınında Mekanı cennet olsun
Çok az kalmış kavuşmanıza sonundaa hep beraber olucaksınız inşallah tatlım Allahım bir daha ayrılık göstermesin sizee inşallah
aminn bebişim hiçbirimizinkini bozmasın inşallahebruum çok teşekkür ederim meleğimm :)
kızlar hepinizede tek tek teşekkür ederim Allah sizide yakın zamanda kavuştursun sevdiklerinize.
hesnaamm bitti ya gıı :) sadece 7 gün kaldı tokatta olmasınaaa vooouuww
tuğbaa sevdiceğin ne güzel sürprizler yapmış sana yaaa Allah ağzınızın tadını bozmasın canıımm
profesyonel çekimlerim ve aşkımın sürpriziiiii
Canım çok tatlı bi süpriz olmuş maşallahhhDoğumgününde gitme işi noldu bakayımm??
paylaştım bebeğimhe valla odundum yontuldum ben hiç yapmamıştım bana da yapılmamıştı
sevgili mi o nedemek kızcanım o canımmm
kızz noluyoo yapmayın ya çok gerildiniz siz bu ara zaten...keşkek ırmasaydın hattını sinirle be cnm neyse.inş düzelirsiniz konuşuruz bi ara inş...
çok mutsuz olup sonuna ya la'yı ekleyen aklına, zihnine kurban olim bensırasıyla smileylerimi takip et anacım
:26::18::128::132::128::128: :118::118:
oldu mı ki acep ya la
Kıyamam ben sana tatlım bozma moralini mehtabınza az kaldı inşallah geldiğinde herşey yoluna girer.
Unutma yılbaşına beraber giriceğiniz derler ya yılbaşına nasıl girersen o sene boyunca öyle yaşarsın die ahanda sen hep mehmedinle olacan
meraba kızlar 6 ocakta dugunum var nısanılım ocakta askere gıtmesı gerekıyrdu uzun donem fakat bakaya kalaca bıldırıden sonra gıdecek sorun olmaz sanırm
atarsa 64 demiş bi de bitmiyo deyip ağlamışallahım allahım şafak 343 ben ağlamıyom hatun 64 e ağlıyo. ağlama kız valla yırtarım üstümü başımı burda
bir anlık sinirle kırdım ama çok iyi geldi, bir gün boyunca bana ulaşamayınca ona çok iyi bir ders oldubugün gidip hattımı tekrar çıkardığımda bir de kontör yüklediğimde zararı yine kendime verdiğimi farkettim ama pişman değilim
kızım naptımı ben biliyor muyum ki hattı kırmışım la'yı mı esirgicem
inşallah canıminşallah o güne kadar yeni bir kriz yaşamayız. adam bileti yırtmaktan falan bahsetti
ilginiz için teşekkür ederim, düzelttik arayı
sağolasın bebiş , inşallah herkesin hayatı aşkla mutlulukla dolsun...en güzelleri szlerin olsuncanım yaaMAŞAALLAH sizeee..ömür boyu böyle mutlu ve aşk dolu olun inş cnm. çok güzel şeyler yapmış sevdigin...
kızlar kimseler yokk.herkes iyidir umarım...
40 gün kaldı, komando'm geliyooooooooooooooor.. Bi öpcem onu gelinceeeee :$
Kırşehir - 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?