Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7/24 ormantik adam da çekilmez arkidiş arada bırak odunlukları da olsun

Yaa tamam hacıda 7/24'ün sadece 1i romantik geçiyordurrr
Meselaa nerdeyse 3 4 aydır aşkım dediği duymadım hatta onun dışında başka kelimelerde.
Uzunca bir süredirde seni seviyorumda yok anca ben söylersem cevap olark geliyor.
Ondan sonraa rahat benimki çok şükürr msj attığı aradığı yok ben msj atınca karşılık veriyorr hee bazen onuda yapmıyor kitaba dalıyor tlfnuna bakmıyor falan ölee yanee gelde sen bunaa ne dee??

Canım bak askerlik yaptığı yer çok etkiler psikolojilerini... çok iyiyim iyi yerdeyim de dese ne kadar stres altında olduğunu bilemeyiz... babasının evi ya da tatilde değil ki ... eminim telafi edecektir... iyi ki benim dönüşüm imkansız beni bekleme gibi bişey söylemiyor..

Ya yavrum sadece askerde böyle olsaydı tamam derdim ama böyle benimki küser trip atar 1 ay boyunca 2 hafta konuşmaz falaln yapıyordu bunları yane nese ben yine hatırladıkca sinirleniyorum tatlım zor dönemler geçirdim gerçekten ve o her böyle yaptığında ben o zamanları hatırlayıp yine yıpranıyorum.

canım valla bişey diyemeyeceğim... Allah yardımcın olsun...yıpratma kendini ...

profesyonel çekimlerim ve aşkımın sürpriziiiii

Eklentiler

• $1.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $2.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 40
  • $3.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $4.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $6.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $7.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $8.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $9.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $10.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $11.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 46
  • $12.webp
    31 KB · Görüntüleme: 36
  • $13.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 38
  • $14.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $15.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

ebruum çok teşekkür ederim meleğimm :)
kızlar hepinizede tek tek teşekkür ederim Allah sizide yakın zamanda kavuştursun sevdiklerinize.
hesnaamm bitti ya gıı :) sadece 7 gün kaldı tokatta olmasınaaa vooouuww
tuğbaa sevdiceğin ne güzel sürprizler yapmış sana yaaa Allah ağzınızın tadını bozmasın canıımm

aminn bebişim hiçbirimizinkini bozmasın inşallah

paylaştım bebeğim he valla odundum yontuldum ben hiç yapmamıştım bana da yapılmamıştı

sevgili mi o nedemek kız canım o canımmm

canım yaa MAŞAALLAH sizeee..ömür boyu böyle mutlu ve aşk dolu olun inş cnm.çok güzel şeyler yapmış sevdigin...

kızlar kimseler yokk.herkes iyidir umarım...

Son düzenleme:
kızz noluyoo yapmayın ya çok gerildiniz siz bu ara zaten...keşkek ırmasaydın hattını sinirle be cnm neyse.inş düzelirsiniz konuşuruz bi ara inş...

bir anlık sinirle kırdım ama çok iyi geldi, bir gün boyunca bana ulaşamayınca ona çok iyi bir ders oldu bugün gidip hattımı tekrar çıkardığımda bir de kontör yüklediğimde zararı yine kendime verdiğimi farkettim ama pişman değilim

çok mutsuz olup sonuna ya la'yı ekleyen aklına, zihnine kurban olim ben sırasıyla smileylerimi takip et anacım
:26::18::128::132::128::128::118::118:

oldu mı ki acep ya la

kızım naptımı ben biliyor muyum ki hattı kırmışım la'yı mı esirgicem

inşallah canım inşallah o güne kadar yeni bir kriz yaşamayız. adam bileti yırtmaktan falan bahsetti

ilginiz için teşekkür ederim, düzelttik arayı

heee iyi olmuş canım dogru ya çıkar nasılsa hat yenidenders olmuştur eminim hadi barışmışınız bari sevindimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…