Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak 27 telefonda resmine baktığım günler sona erecek az kaldı dayanıyorum Gökselin şarkısını bağıra bağıra sölicem gelde

şimdi sen varsın yaşamak güzel her yer aydınlık mutluyum ben şimdi sen varsın coşuyor içim bilmeli dünya mutluyum ben

Şafak İnşallah 247 :)

Yarılama şafağı :18

Yüzlere gelme şafağı : 48

Bi ilerleme var sanki bişilere az kalmış hadi hayırlısı ....

Ablacımmm biz izinlerimizi şafaktan düştük yarın şafağımı 231 yapabilirmisinn acabaa??

Ebruuu hayırrr düşme izinlerini beni yanlız bırakma kız ne güzel gidiyoduk yavaş yavaş hem daha 8 ay var yahu kullanırsınız belkı izin belli mı olur ...

Kızlarrr İstanbul karlar altındaa kar yağması nıyeyse benı cok sevındırdı nişanlım vanda sürekli karla boğuştuğu için olabilir yanı tam bilmıyorum ama içimde bi mutluluk var bugun ..

bende katılmak istiyorum şafak panosuna, nasıl olacak bu iş:)

şafak 428

yolun başı...
Aramıza hoşgeldin tatlım Allah tez vakitte kavuştursun askerini

H_İ_S ablacığımız var o ayarlıyorr seninkinide listeye alır tatlım
Ebruuu hayırrr düşme izinlerini beni yanlız bırakma kız ne güzel gidiyoduk yavaş yavaş hem daha 8 ay var yahu kullanırsınız belkı izin belli mı olur ...
Yavrum bende düşmek istemiyorum ama ibo düşmüş bile ben 247 diyorum o 232 diyor.
Bizim zaten zor izin kullanmamız Allah korusun birimize bişey olucakta anca öyle haberci ya izin vermiyorlar kendiside gelmek hiç istemiyor

bende katılmak istiyorum şafak panosuna, nasıl olacak bu iş:)

şafak 428

yolun başı...

canım listeyı paylaşan aradasımızın adı Hesna namı diğer HİS :) Kendısıne özel mesaj atarsan senı lısteye eklıyıcektır. Bu arada yenı uyesın eger mesaj hakkın yoksa ben senın yerıne atarım ..

Tatlım şaka yapıyorum nasıl yapmak istiyosan öyle yap ama sunu da unutma sımdı şafagı düşmek guzel ama izin kullanırsan o safagın artması da var moralını bozma yanı o zaman dıye soledım

Tatlım şaka yapıyorum nasıl yapmak istiyosan öyle yap ama sunu da unutma sımdı şafagı düşmek guzel ama izin kullanırsan o safagın artması da var moralını bozma yanı o zaman dıye soledım

Yok tatlım biliyorumda işte dediğim gibi kullanmasıda zor ama zaten düşemicem ellam çünkü tickerı yapmayı bilmiyorum

ayy cok teşekkür ederim evet mesaj atamıyorum atabılırsenız sevınırım cok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…