Kızlarrrr nişanlıma yılbaşı için kalpli bı kutu hazırladım ıcerısıne ıkımızın fotograflarından bastırıp koydum kucuk kırmızı kalplere yaklaşık 50 tane not yazdım bir de mektup yazıp koydum sonra aklıma geldı kutunun ıcerısıne cıkolata da koydum hem guzel gorunur hem de yesın sevgilim diye düşündüm bugun de kargoya verdım buraya kadar herşey tamam da çalıştıgım ıcın cıkolataları kardesıme aldırdım pelitten almıs ıyı guzel buraya kadar bı sorun yok sonra aldıgı cıkolataları kutuya koydum cok az geldi gozume lıngır lıngır oynuyo kutu. kargoya da bugun vermem gerekıyodu pazartesı elınde olması için biraz daha cıkolata alıyım dedım ama işyerıme yakın düzgün bi pastane yok burdakı cocuklara siparıs verdım gidip şölenın pirinc patlaklı cıkolatasını almıslar mecburen ıcıne onları ekledım ve gonderdım ama şimdi pişman oldum o uyduruk cıkolatalar butun hazırladıklarımı mahvettı diye düşünüyorum ...
aa hayır olur mu uyduruk diyorsun bide ne kdr güzel ama ne kdr hoş:)) benimki hiç anlamaz biliyo musun yontulmamıs kereste :))
Benım sevgilim romantıkdır acıkcası hatta bazen Romeo diye hitap ederım :)) Ama şöle bişey anlatıyım sana 2,5 yıldır beraberız bız ılk baslarda yılbası oldu 14 subat oldu doğum gunum oldu hepsını muhakkak kutladık ama insan ne bilim bişi alır yanı dımı bi cıcek bile olsa alır onemlı olan o dur. Ama yok bu hiçbişey yapmıyodu bende bişey demıyodum tabıkı ama ben o yapmıyo bende yapmıyım dıye dusunmedım hıc tam tersıne o yapmadıkca ben ona daha buyuk sürprizler yaptım ve en sonunda benım sevgilim de istedıgım kıvama geldı 1,5 yıldan berı özel gunlerı bende ıyı planlar kadınlar gununde bile cıcek gonderır dereceye geldı gerısını sen dusun hatta artık genellıkle sehır dısında gecırırız ozel gunlerımızı bır gun değil hafta sonu boyunca kutlamış oluruz. Yanı şekerım kereste deme adama kadın isterse yola getırır sende dene bence sonuc mukemmel oluyo
yanı kereste dediysem öyle cok romantik olmadığı için istediği zaman benden de romantikte işte istiycek ben gümüş yollycm üstüne ayetel kürsi yazılı olur mu ki
Haklısın yavrumnabza göre şerbet adama göre muamele bebeğimhakediyor paşam
Öyle tabiki tatlım herşey geldikten sonra netleşir. sen şimdiden sıkma kendini
Öle düşünme tatlım gayet güzel hazırlamışın gayette güzel bir şekilde yer merak etme o kutuyu mektubu gördülkten sonra zaten hiç bişey düşünemez yaneKızlarrrr nişanlıma yılbaşı için kalpli bı kutu hazırladım ıcerısıne ıkımızın fotograflarından bastırıp koydum kucuk kırmızı kalplere yaklaşık 50 tane not yazdım bir de mektup yazıp koydum sonra aklıma geldı kutunun ıcerısıne cıkolata da koydum hem guzel gorunur hem de yesın sevgilim diye düşündüm bugun de kargoya verdım buraya kadar herşey tamam da çalıştıgım ıcın cıkolataları kardesıme aldırdım pelitten almıs ıyı guzel buraya kadar bı sorun yok sonra aldıgı cıkolataları kutuya koydum cok az geldi gozume lıngır lıngır oynuyo kutu. kargoya da bugun vermem gerekıyodu pazartesı elınde olması için biraz daha cıkolata alıyım dedım ama işyerıme yakın düzgün bi pastane yok burdakı cocuklara siparıs verdım gidip şölenın pirinc patlaklı cıkolatasını almıslar mecburen ıcıne onları ekledım ve gonderdım ama şimdi pişman oldum o uyduruk cıkolatalar butun hazırladıklarımı mahvettı diye düşünüyorum ...
Haklısın yavrum
ya zaten yakın olması en büyük karımız ... istediğimde gidiyorum ve geliyor çok şükür aksi halde tabii ki ben de gidemezdim ki
hee valla canım ya şükür Allahıma..hastalıktan dolayı geldigi için ayrı bi üzüntü ama yanımdaydı ve iyi çok şükür..dünde bunu sana yazarken böyle düşünebilcegini tahmin ettim aslında canım yaaa haklısın yanımda oldugu için de çabuk geçtigi bi kesin zaten de.ben kızlardan da biliyorum çok kişi 200ler çabuk akıyo diyolarİnsallah razıscımm amınn. Yazarken aklıma geldı 200 lerın cabuk gecmesı senın kocan yanında dıye olmasın sakın
bence hiçde uyduruk olmamış canım ya..pelit var işin içindeKızlarrrr nişanlıma yılbaşı için kalpli bı kutu hazırladım ıcerısıne ıkımızın fotograflarından bastırıp koydum kucuk kırmızı kalplere yaklaşık 50 tane not yazdım bir de mektup yazıp koydum sonra aklıma geldı kutunun ıcerısıne cıkolata da koydum hem guzel gorunur hem de yesın sevgilim diye düşündüm bugun de kargoya verdım buraya kadar herşey tamam da çalıştıgım ıcın cıkolataları kardesıme aldırdım pelitten almıs ıyı guzel buraya kadar bı sorun yok sonra aldıgı cıkolataları kutuya koydum cok az geldi gozume lıngır lıngır oynuyo kutu. kargoya da bugun vermem gerekıyodu pazartesı elınde olması için biraz daha cıkolata alıyım dedım ama işyerıme yakın düzgün bi pastane yok burdakı cocuklara siparıs verdım gidip şölenın pirinc patlaklı cıkolatasını almıslar mecburen ıcıne onları ekledım ve gonderdım ama şimdi pişman oldum o uyduruk cıkolatalar butun hazırladıklarımı mahvettı diye düşünüyorum ...
bence çok güzel bi hediye canım..duadan güzeli var mı zaten hele ki ayetelkürsi...Allahım senin askerini ve tüm askerleri güzel dualarımız hürmetine korusun...yanı kereste dediysem öyle cok romantik olmadığı için istediği zaman benden de romantikte işte istiycek ben gümüş yollycm üstüne ayetel kürsi yazılı olur mu ki
biz 5 yılı geride bıraktık o istanbulda oturuyo ben ankarada akrabalık var yazları görüşüyoduk sonra ayda 1 geliyordu ankaraya yada ben gidiyordum.. benim için gitti askere hasta bide nasıl yapacak nasıl edecek aklım sürekli onda.. allah yardım eder tabiki vardır bir yazısı mutlaka hayırlısı olsun... gelse hayırlısıyla herkes karsı ama düğünümüzü yapcaz bde onun heyecanı var bende karısığım anlıcağınn ebru :))
en ufacık bir streste burnu kanar beyne giden damarlarda çatlaklık var ameliyat olması gerekiyordu olmadı evlenince olurum basımda durursun dedi hep burnu kanar.. bide tansiyonu çıkıyor canını azıcık cıkınca.. oralarda napcak hiç bilmiyorum...
aradı... aradı aramasına da ona ulaşabileceğim bir numara yokadres dedim mektup yolluycam yok fırsat buldukça arıycam seni işte diyo sinir oldum kendime dayanamadm ağladım onuda üzdüm salak gibi oufff ben cok zorlanıyorum
11 ya da 12 ocakta çıkacağım Allah nasip ederse kuzumkısa bi film oluşturacağım onunla ilgili motive edecek konuşmalar geçecek içinde sevdikleriinin... onu arkadaşının da yardımı ile gideceğim yere getirtip önce filmi izlemesini sağlayacağım sonra da tam duygunun dibine vurmuşken pastayla çıkıp karşısına gözlerine bakacağım bi aksilik olmaz umarım çok güzel olacak
film yapcakmışmışta, izletçekmişte, pastaymışta yürü git bi len! zaten şafağı kalmış şurda 50 süpriz yapsan nolar, yapmasan nolar
ayrıca holof, seni eseflen kınıyorum yazmış bi de buraya doğan güneş mehtap diye.o mehtapların yesin seni e miiiiii
ayy ben daha hiçç süpriz yapmadım yaaa yazık benimkineee ama kıbrıstaa çok zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?