- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
gece gece iyi güldüm buna
öyle deme ama öyle demefilm yapcakmışmışta, izletçekmişte, pastaymışta yürü git bi len! zaten şafağı kalmış şurda 50 süpriz yapsan nolar, yapmasan nolar
ayrıca holof, seni eseflen kınıyorum yazmış bi de buraya doğan güneş mehtap diye.o mehtapların yesin seni e miiiiii
canım benimm en çok ihtiyacımız olan şey sabır. Allah'a dua et bol bol. inan alışıcaksın.
Evet yavrum yakın olunca gidip gelinir günü birlik tabiki.Haklısın yavrum
ya zaten yakın olması en büyük karımız ... istediğimde gidiyorum ve geliyor çok şükür aksi halde tabii ki ben de gidemezdim ki
Nesem siz bizim yerimizede görüşünn
Az kaldı dayan tatlım acemideyken öyle oluyor ustaya gidince rahatlicaksın mektupta göndericeksin daha rahat konuşucaksınız merak etmearadı... aradı aramasına da ona ulaşabileceğim bir numara yokadres dedim mektup yolluycam yok fırsat buldukça arıycam seni işte diyo sinir oldum kendime dayanamadm ağladım onuda üzdüm salak gibi oufff ben cok zorlanıyorum
Kızz sen nerdesinnnn görünmüyorsunn artıkk iyice unuttun biziicanım benimm en çok ihtiyacımız olan şey sabır. Allah'a dua et bol bol. inan alışıcaksın.
öyle deme ama öyle demeadam dedi mi ki kalmış şurada 66 şafak güll mül göndermiyim gidince alırım gönlünü nasılsa askerdeyim gönül koymaz bilmem ne
aah deme öylee kızzz deme öyleee sen deee bizi şimdiden sıkıştırıyor senin şafağına gelince canımıza okuyacak mı yani .... aman gözünü seveyim... sabret sık dişini accık daha ...tubişim yta cok özledim ben askımı safak ıyıce sıkıstırıyo
aah deme öylee kızzz deme öyleee sen deee bizi şimdiden sıkıştırıyor senin şafağına gelince canımıza okuyacak mı yani .... aman gözünü seveyim... sabret sık dişini accık daha ...
Bebişim az kaldı be bi ömür kocaaa bi ömür var önünüzdee bundan sonra önünüzde askerlik olmayacak hasret olmayacak... ayrılıklar da sevdaya dahil derler ya bak bu uzak kalışlar hasret çekmeler aşkı özel kılan aşkı güçlendiren şeyler ...çok güzel olacak yeter ki az daha sabır canım... düşünsene bi de dünya evine girceksiniz bi kaç ayahiç sorma canım ya o da bende cok kötüyüz inan ki sesimi duyunca sesı tıtriyo
Evet yavrum yakın olunca gidip gelinir günü birlik tabiki.
Nesem siz bizim yerimizede görüşünn
Az kaldı dayan tatlım acemideyken öyle oluyor ustaya gidince rahatlicaksın mektupta göndericeksin daha rahat konuşucaksınız merak etme
Kızz sen nerdesinnnn görünmüyorsunn artıkk iyice unuttun bizii
hadi sen de bırak üzülmeyi artık
Az kaldı dayan tatlım acemideyken öyle oluyor ustaya gidince rahatlicaksın mektupta göndericeksin daha rahat konuşucaksınız merak etme
cidden öyle olur mu ya.. ama yazık değil mi asker ailelerinin de düşünülmesi gerekir olur mu
neysee sevdiğimin de sesini duydum şimdi onun aramasını beklerm bende hep napıymmm kurbannn olurum onaaaa:)))
Taamm aplaa üzülmüyorum merak etmee 1 ay önce yanımdaydı zaten kaç aydır göremeyenler var onlar napsınhadi sen de bırak üzülmeyi artık
cidden öyle olur mu ya.. ama yazık değil mi asker ailelerinin de düşünülmesi gerekir olur mu
neysee sevdiğimin de sesini duydum şimdi onun aramasını beklerm bende hep napıymmm kurbannn olurum onaaaa:)))
Olur tabi şimdi alışmaya çalışıyorlar eğitim görüyorlar ustada bu kadar sıkı olmicak tatlım ve daha az olucak.
Ne zaman belli olucak ustası?
Taamm aplaa üzülmüyorum merak etmee 1 ay önce yanımdaydı zaten kaç aydır göremeyenler var onlar napsın
Olur tabi şimdi alışmaya çalışıyorlar eğitim görüyorlar ustada bu kadar sıkı olmicak tatlım ve daha az olucak.
Yaaa mesela ben11 kasımdan bu yana görmüyorum ben napayım söyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?