- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
aynen bebemmmmKız kavuştun kavuşuyon heee..naptın sen gittin mi gitcen mi ıspartayaa???
aynen bebemmmmkavuşalım artık diiiğmiii ama ..gitmedim gidicm baby
11 ya da 12 ocakta çıkacağım Allah nasip ederse kuzumne zaman gidiyosun tatlımm?? ne süpriz olcak ama enişteyee..
:))) yokk yine bakınca az gibi görünüyor aradaki mesafe öyle görülüyor ucu bucağı var gibi.. :)) ama gerceğini düşününce ucsuz bucaksız sonsuzz
11 ya da 12 ocakta çıkacağım Allah nasip ederse kuzumkısa bi film oluşturacağım onunla ilgili motive edecek konuşmalar geçecek içinde sevdikleriinin... onu arkadaşının da yardımı ile gideceğim yere getirtip önce filmi izlemesini sağlayacağım sonra da tam duygunun dibine vurmuşken pastayla çıkıp karşısına gözlerine bakacağım bi aksilik olmaz umarım çok güzel olacak
Yok canım onu demek ıstemedım 1 yıl 2 ay bilmem kac gun gorunuyo ya senın safagın daha az yanı onu demek ıstedım 1 yıl bı ay bilmem kac hafta olması lazım onu soyluyorum
ben gidip gelicem 1 ay kalmış olcakAy güzel olmaz mı yaa harika ötesi olur ki benceeben bi kaç ay mahsur kalcam sanırım buralarda ama sonrasında benim de bi fikirlerim olacak duramıyycaaammm o kadar süreee
ben gidip gelicem 1 ay kalmış olcakinşallah kar mar olmaz eğer olursa sıkıntı bizimkiler göndermeye razı olmaz ben de çingenelik yaparım bu sefer
bugün 6 ayımız bitti biziiim
e tabii ki koşarım evde zincire vuracak değiller yaHadi bakalım nice aylaraa..inşallah olmaz ya kar mar ama olsa da engelleriaşar koşarsın sevgilinee
e tabii ki koşarım evde zincire vuracak değiller ya
ah kıyamam ya ... zordur o his ama engel tanımaz ki sevdaa ... Allah bi kolaylık verir eminim ... :)En azndan evin haberi olcak falan giderken yakın yer sayılır ben netcem yaaaher şey kaçak göçek olcak zorlucak bayaa..
ah kıyamam ya ... zordur o his ama engel tanımaz ki sevdaa ... Allah bi kolaylık verir eminim ... :)
allah allah dur bir tekrar hesaplayım :) 424 gün olması lazım
Maşallah tatlım Allah ayırmasın.
Hayırlısıyla askerden bir gelsin o zaman herşey hayırlısıyla olur tatlım sen sıkma canını.
Yarınımızın ne olucağını bile bilmiyoruzz geldikten sonra artık herşey yavaş yavaş netleşirr.
Geçmiş olsun bu arada ne hastalığı var canım?
Tatlım benımde 42 ama 242Kendimle dalga gecer oldum artık sen doğan güneş dediğinde ben 199 dicem İnşallahh
Ayy Çok geçmiş olsun tatlım ya çok zor bir durum Allahım yardımcısı olsun.en ufacık bir streste burnu kanar beyne giden damarlarda çatlaklık var ameliyat olması gerekiyordu olmadı evlenince olurum basımda durursun dedi hep burnu kanar.. bide tansiyonu çıkıyor canını azıcık cıkınca.. oralarda napcak hiç bilmiyorum...
Ayy nee kadan güzell planlamışın hatun Maşallah bee :)11 ya da 12 ocakta çıkacağım Allah nasip ederse kuzumkısa bi film oluşturacağım onunla ilgili motive edecek konuşmalar geçecek içinde sevdikleriinin... onu arkadaşının da yardımı ile gideceğim yere getirtip önce filmi izlemesini sağlayacağım sonra da tam duygunun dibine vurmuşken pastayla çıkıp karşısına gözlerine bakacağım bi aksilik olmaz umarım çok güzel olacak
ne kadar güzel demişsin geldikten sonra hersey netleşir diye...
Ayy Çok geçmiş olsun tatlım ya çok zor bir durum Allahım yardımcısı olsun.
Oraya giderken söylemiştir fazla yormazlar o zaman sen gönlünü ferah tutmaya çalış ona moral ver.
Ayy nee kadan güzell planlamışın hatun Maşallah bee :)
Amma da romantiksinn ben düşer bayılırdımm ellam :) :)
Öyle tabiki tatlım herşey geldikten sonra netleşir. sen şimdiden sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?