Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne zaman gidiyosun tatlımm?? ne süpriz olcak ama enişteyee..
11 ya da 12 ocakta çıkacağım Allah nasip ederse kuzum kısa bi film oluşturacağım onunla ilgili motive edecek konuşmalar geçecek içinde sevdikleriinin... onu arkadaşının da yardımı ile gideceğim yere getirtip önce filmi izlemesini sağlayacağım sonra da tam duygunun dibine vurmuşken pastayla çıkıp karşısına gözlerine bakacağım bi aksilik olmaz umarım çok güzel olacak

:))) yokk yine bakınca az gibi görünüyor aradaki mesafe öyle görülüyor ucu bucağı var gibi.. :)) ama gerceğini düşününce ucsuz bucaksız sonsuzz

Yok canım onu demek ıstemedım 1 yıl 2 ay bilmem kac gun gorunuyo ya senın safagın daha az yanı onu demek ıstedım 1 yıl bı ay bilmem kac hafta olması lazım onu soyluyorum

Ay güzel olmaz mı yaa harika ötesi olur ki bencee ben bi kaç ay mahsur kalcam sanırım buralarda ama sonrasında benim de bi fikirlerim olacak duramıyycaaammm o kadar süreee

Ay güzel olmaz mı yaa harika ötesi olur ki bencee ben bi kaç ay mahsur kalcam sanırım buralarda ama sonrasında benim de bi fikirlerim olacak duramıyycaaammm o kadar süreee
ben gidip gelicem 1 ay kalmış olcak inşallah kar mar olmaz eğer olursa sıkıntı bizimkiler göndermeye razı olmaz ben de çingenelik yaparım bu sefer
bugün 6 ayımız bitti biziiim

ben gidip gelicem 1 ay kalmış olcak inşallah kar mar olmaz eğer olursa sıkıntı bizimkiler göndermeye razı olmaz ben de çingenelik yaparım bu sefer
bugün 6 ayımız bitti biziiim

Hadi bakalım nice aylaraa..inşallah olmaz ya kar mar ama olsa da engelleriaşar koşarsın sevgilinee

ne kadar güzel demişsin geldikten sonra hersey netleşir diye...

Tatlım benımde 42 ama 242 Kendimle dalga gecer oldum artık sen doğan güneş dediğinde ben 199 dicem İnşallahh

ay canım benim yaaa öyle deme bitecek inşallah
bugünler de gececek biz de dev rakamları gördük çilesini çektik de düştük
hem inan var ya plakalar acayip zorluyor yaaaa valla bak
allah kavuştursun hepimizi...

Ayy Çok geçmiş olsun tatlım ya çok zor bir durum Allahım yardımcısı olsun.
Oraya giderken söylemiştir fazla yormazlar o zaman sen gönlünü ferah tutmaya çalış ona moral ver.

Ayy nee kadan güzell planlamışın hatun Maşallah bee :)
Amma da romantiksinn ben düşer bayılırdımm ellam :) :)

ne kadar güzel demişsin geldikten sonra hersey netleşir diye...

Öyle tabiki tatlım herşey geldikten sonra netleşir. sen şimdiden sıkma kendini

nabza göre şerbet adama göre muamele bebeğim hakediyor paşam

Öyle tabiki tatlım herşey geldikten sonra netleşir. sen şimdiden sıkma kendini [/QUOTE]

Sende istanbuldasın dimi kağıthanede yormlarda bir yerde görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…