küsme gııııı...bak bn veryrm... a.selammmm
ay cnmm sagolnerelersin ki sen küboşşş diger topicten selamıma yetiştin öperim
Hesnamm nerelerdesinnnnnnnn nnnnn
hep buralardayım benfakat 92/1 lerde taklyrm burayı bıraktım, ki artık oaryada yazmyrm dagıldı iyice topikk....
tabbii 4 ayımız kaldı ondan herhalde...
sen naslsın askerin nasıl iydir inşallah
Ohh ohh tatlım benim ne kadan güzell tadını çıkarınn yavrum benimizmir'den selamlaraşkım da yanımda
ben iyim canım...askerim 5 aydır burada.hipotiroidden 2 defa hava degişimi aldı..ayın 2sinde tekrar kontrol var işte bekliyoruzne günlerden gleindi dimi bu aylara canım...ben ilk 5 ay sıkıntı çektim ama son 5 ay kociş burada oldugu için tabi çabuk geçti...
Ama bu konuyu konusmuşken bişy demek istiyorum kızlar...eşim burda olabilir,ama ben sizinle türlü heyecanlar yaşıyorum topicte hepinizin özlemini paylaşıyorum,hep dua ediyorum...kelebegim geçen demiştin ya senin kociş burda diye çabuk geçmiştir.evet çabuk geçti tabiki kimin olsa çabuk geçer.ama sen öyle deyince ben kendimi kötü hissettim canım ya...günler geçer dedigimde sizlere zaten böyle şeyler düşünebileceginizi tahmin ediyorum ama sanmayın ki kayıtsızım sizlere karşı...yazdıklarınızla aglıyorum yeri geliyo...edilen dualar denmez ama hepinize hergün dua ediyorum askerleriniz sag salim bitirsin diye...ve bizde bitirelim tabi.1 gün bakmadan edemiyorum merak ediyorum.bizim süreçte başlıcak zaten yakında...karar ne olcak bilmiyorum ama ucunda 6 ay görüşmemek de var eşimle...sakın ama sakın "tabi senin eşin yanında yazmak kolay"gibi şeyler düşünmeyin çok üzülürüm((özlemlerinizi içimde hissederek yazıyorum hep yazmak olsun diye deigl yani
Ohh ohh tatlım benim ne kadan güzell tadını çıkarınn yavrum benim
Tatlım benim tabiki öyle düşünmüyoruz sen sakın yanlış anlama bizi.
Senin eşin hasta tatlım keşke seninkide hasta olmasaydı da askerde olsaydı.
Herşeyin başı sağık. onlar iyi olsun yeter yavrum.
Yazdıklarından ne kadar samimi olduğun belli zaten.
Samimi olmayanlar buraya yazamaz zaten.
Eşin yanında olduğu için kıskanma falanda olmaz ne kadar güzel Maşallah Allahım hiç ayırmasın sizi.
İnşallah eşin biran önce sağlığına kavuşur da sizin askerliğinizde biter de rahatlarsınızz..
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum umarım herkess iyidirr şafak attırmaya devam ((
canım sen nerelerdesın yahu gorunmuyosun hıc nasılsın ıyımısın nereye kayboldun ?
sabretmeye devam edicezzz canimmm gecicek insallah bi bakmissin gelecek ay bese dusmesini konusuo oluruz
amaaa burdayım beeeen
izmir'den selamlaraşkım da yanımda
küsme bebğim benimn ya fırsast buldukça geliyorum bak askerlerimiz yok birbirimizin tek dayanağıyız biz
selam kızlarrrrr ayy selam veriom veriom kimseler görmüo beni ama küstümm hee
ay cnmm sagolnerelersin ki sen küboşşş diger topicten selamıma yetiştin öperim
Hesnamm nerelerdesinnnnnnnn nnnnn
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum umarım herkess iyidirr şafak attırmaya devam ((
Evet doğru diyorsun aslında 200ler bana çok çabuk geçti niyeyse bakıyordum hemen ay bitmiş oluyorduGeri kalan da bitecek inşallah....
ayyyy canım hayırlı ve güzel mehtaplarınız olsun inşallah... Değerini bilin bu anların
Evet öyle ama keşke daha sık girsek daha çok görüşsek... Gün gün şafak özlemi topiğine döndü burası... Gelen şafak yazıyor sonra da gidiyor
Sen de mi kuzu
Canım çalışmam vardı yeni geldim eve... Eşimle konuştum sonra buraya geldim... Bir kaç gündür de dizi bakıyordum netten.. Baktım sohbet eden yok ben de dizilere verdim kendimi
Hoş geldin canım gördüğüm kadarıyla bir problem yok, şafak saymaya devam o zaman
sorma canım yaaa,pek ugrayan yok bu ara...eskilerden gelen olursada "nerde o eski topik" diyolar anlamadım ben.yeniydik,eskidik ama hala açmıyoruz kimseyi heraldeoysa ben kim olursa olsun ayırt etmeden sohbet etmeye çalışıyorum ama bi bakmışım herkes kayıp
Doğru diyorsun tatlım... Hatta ben farklı topiklerde muhabbet etmeye başladım şahsım adına konuşuyorum... Buraya gelerek görevimi yerine getiriyorum sadece, selam veren olursa muhabbet ediyorum tabii ki buranın yeri ayrı
Tugbammmm çok az kaldı canım çokkkk inş geçecek hayırlısıyla
pekmezcimm hoşgeldin canım şafak kaç kızz
Evet doğru diyorsun aslında 200ler bana çok çabuk geçti niyeyse bakıyordum hemen ay bitmiş oluyorduGeri kalan da bitecek inşallah....
ayyyy canım hayırlı ve güzel mehtaplarınız olsun inşallah... Değerini bilin bu anların
Evet öyle ama keşke daha sık girsek daha çok görüşsek... Gün gün şafak özlemi topiğine döndü burası... Gelen şafak yazıyor sonra da gidiyor
Sen de mi kuzu
Canım çalışmam vardı yeni geldim eve... Eşimle konuştum sonra buraya geldim... Bir kaç gündür de dizi bakıyordum netten.. Baktım sohbet eden yok ben de dizilere verdim kendimi
Hoş geldin canım gördüğüm kadarıyla bir problem yok, şafak saymaya devam o zaman
inş tatlım 4 göz 4 ayak 4 kolla bekliorum o günü
Bu arada raziş yener bana bugün telde düğünü ağustosa yetiştirelim dedi
evet canım buranın yeri ayrı tabiki..ilk günlerimi hiçbirşeyi herkesin destegini unutamam.dahada günlerimiz olacak burada.ama öyle dendiginde gerçekten anlamsız buluyorum.eskiye özlem tabiki olur eskileri özlemek suc degil ama buradakileri adam yerine koymamak gibi geliyor bana açıkçası..bunu uzun zamandır dicemde unutuyorum hep...topic hep aynı kalmaz biri gelir biri gider bu böyle yani...elimden geldigince herkesi takip etmeye çalışıyorum yinede çünkü dedigin gibi buranın önemi ayrı benim için de.
olsun kuzum dagıt kafanııı iyi ediyosun,film dizi falan derkennnn zaman geçiverir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?