hoşbulduk canım aynen dediğin gibi şafak sayıyorum işte, (sen nasılsın yolundamı herşey görüşmeyeli
inş tatlım 4 göz 4 ayak 4 kolla bekliorum o günü
Bu arada raziş yener bana bugün telde düğünü ağustosa yetiştirelim dedi
hoşbulduk canım aynen dediğin gibi şafak sayıyorum işte, (sen nasılsın yolundamı herşey görüşmeyeli
Eniii ne güzel kıss bir an evvel evlenin bazen çok yalnız hissediyorum topikte kendimi evli birileri daha olsun
teşekkürler tatlım yolunda allaha şükür 24 ocakta eşim gelecek izne dört gözle o günü bekliyorum işte ne olsun
Esracım bayadır ugramıyodun cnm,askerinle aran iyidir inşbi ara sanki bi mevzular olmuştu:26:
ayy canımmmm vallaha mıııııhadi hayırlısı kızzz
Eniii ne güzel kıss bir an evvel evlenin bazen çok yalnız hissediyorum topikte kendimi evli birileri daha olsun
teşekkürler tatlım yolunda allaha şükür 24 ocakta eşim gelecek izne dört gözle o günü bekliyorum işte ne olsun
hoşbulduk canım((. valla en son hangi mevcu olmuştu senin bildiğin hangi mevzu bilmiyom ama bizim kavlarımız oluyor malesefki canım çünki araya 5 ay girdi 5 aydır yüzümüzü göremedik o yüzden özlem kavgaya sebep oluyor daha 2 ay daha görüşemeyeğiz 7 ay sonunda görüşeceğiz allah izin verirse ama şimdi iyiyz çok şükür
saolun kızlar bende artık gireyim dünya evineherif bi gelsin de hiç kaçarı yok ztn
ay ne bilimm kız o sıra kızlara bi haller olmuştu herkeste küslük vardı konular birbirine karıştı:26:hatırlamıyorumm.
aman aman iyi olun canım..zaten noluyosa özlemden oluyo bence yaaa sabır gülüm sabırr 2 ay da hemencik geçiverir inş.
zorla nkah masası diyorsun yani (valla canım evlenin bu senede bizlerede sıra gelsin (
ay ne bilimm kız o sıra kızlara bi haller olmuştu herkeste küslük vardı konular birbirine karıştı:26:hatırlamıyorumm.
aman aman iyi olun canım..zaten noluyosa özlemden oluyo bence yaaa sabır gülüm sabırr 2 ay da hemencik geçiverir inş.
ama ama ben de evliyimmmyoksa beni begen miyor muuuusunnn
saolun kızlar bende artık gireyim dünya evineherif bi gelsin de hiç kaçarı yok ztn
ohh valla bnm üzerime kaçıncı mehtap bu (şaka taikide görüşün hasret giderin canım çok az kalmış mehtabına, bizde dört gözle martı bekliyoruz ama gelmiyo bi türlü 5 aydır da hasretiz)):
cnm biz ztn bir an önce olsun derdindeyis ama mayıs ta gelınce 2-3 ayda nasıl yetiştirces bakalım
Yok olur mu kuzum biz evlilerden başka evliler de olsun demek istemiştimSeni alıngan seni
Yanii tut elinden doğru nikah masasına
Eeee evli olunca dayanamıyoruz görüşmek için bahaneler yaratıyoruz ama o kadar da sık sayılmaz 2 ayda bir görüşüyoruz genelde
delüü aynen öylee hemencik evlenin kızzzzz süper yaaasaolun kızlar bende artık gireyim dünya evineherif bi gelsin de hiç kaçarı yok ztn
evet canım benim biliyorum amann Allah korusun zatenşişttttttttttttt çoğul konuşma bakeeeem, bikereeeeeeem bizim yenerle aramızda hiç problem olmadıııııı taaaaaaaaaaaam mıııııı
öyle canım öyle..bak 400 lerden bahsediyoduk geldigimizde..geçecek bu zorlu günler.evet cnm o dönem herkes umutsuz vakaydı ama şimdi çok iyi gördüm herkesin keyfi yerin gibi, sabretmekten başka çaremiz yok canım seninde az kalmış şfk
Yok olur mu kuzum biz evlilerden başka evliler de olsun demek istemiştimSeni alıngan seni
Yanii tut elinden doğru nikah masasına
Eeee evli olunca dayanamıyoruz görüşmek için bahaneler yaratıyoruz ama o kadar da sık sayılmaz 2 ayda bir görüşüyoruz genelde
iki ayda bi görüşmek harika bişey canım yaa(neyse sabretcez artık (
Allaha şükür öyle... Sabretmek zorundayız... Doğuda olsaydı hiç görüşemezdik, izin vermezdi eşim oralara gitmeme, kendisi de gelemezdi senede bir sefer anca görüşürdük... Allaha şükür 2 ay da olsa görüşüyoruz yani
evet canım doğunun orası kötü ama ömer de çok rahat orası iyi, birde orada 20 günlük izni tek seferde kullanma gibi bi kural var orası kötü
kızlar ben izninizle çıkıyorum şimdikk.gece gene gelebilirim duruma göre.öptüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?