Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inş tatlım 4 göz 4 ayak 4 kolla bekliorum o günü

Bu arada raziş yener bana bugün telde düğünü ağustosa yetiştirelim dedi

Eniii ne güzel kıss bir an evvel evlenin bazen çok yalnız hissediyorum topikte kendimi evli birileri daha olsun

hoşbulduk canım aynen dediğin gibi şafak sayıyorum işte, ( sen nasılsın yolundamı herşey görüşmeyeli

teşekkürler tatlım yolunda allaha şükür 24 ocakta eşim gelecek izne dört gözle o günü bekliyorum işte ne olsun

ama ama ben de evliyimmm yoksa beni begen miyor muuuusunnn

Esracım bayadır ugramıyodun cnm,askerinle aran iyidir inşbi ara sanki bi mevzular olmuştu:26:

hoşbulduk canım((. valla en son hangi mevcu olmuştu senin bildiğin hangi mevzu bilmiyom ama bizim kavlarımız oluyor malesefki canım çünki araya 5 ay girdi 5 aydır yüzümüzü göremedik o yüzden özlem kavgaya sebep oluyor daha 2 ay daha görüşemeyeğiz 7 ay sonunda görüşeceğiz allah izin verirse ama şimdi iyiyz çok şükür

ayy canımmmm vallaha mııııı hadi hayırlısı kızzz

saolun kızlar bende artık gireyim dünya evine herif bi gelsin de hiç kaçarı yok ztn

ohh valla bnm üzerime kaçıncı mehtap bu ( şaka taikide görüşün hasret giderin canım çok az kalmış mehtabına, bizde dört gözle martı bekliyoruz ama gelmiyo bi türlü 5 aydır da hasretiz)):

ay ne bilimm kız o sıra kızlara bi haller olmuştu herkeste küslük vardı konular birbirine karıştı:26:hatırlamıyorumm.
aman aman iyi olun canım..zaten noluyosa özlemden oluyo bence yaaa sabır gülüm sabırr 2 ay da hemencik geçiverir inş.

şişttttttttttttt çoğul konuşma bakeeeem, bikereeeeeeem bizim yenerle aramızda hiç problem olmadıııııı taaaaaaaaaaaam mıııııı

evet cnm o dönem herkes umutsuz vakaydı ama şimdi çok iyi gördüm herkesin keyfi yerin gibi, sabretmekten başka çaremiz yok canım seninde az kalmış şfk

ama ama ben de evliyimmm yoksa beni begen miyor muuuusunnn

Yok olur mu kuzum biz evlilerden başka evliler de olsun demek istemiştim Seni alıngan seni

saolun kızlar bende artık gireyim dünya evine herif bi gelsin de hiç kaçarı yok ztn

Yanii tut elinden doğru nikah masasına

ohh valla bnm üzerime kaçıncı mehtap bu ( şaka taikide görüşün hasret giderin canım çok az kalmış mehtabına, bizde dört gözle martı bekliyoruz ama gelmiyo bi türlü 5 aydır da hasretiz)):

Eeee evli olunca dayanamıyoruz görüşmek için bahaneler yaratıyoruz ama o kadar da sık sayılmaz 2 ayda bir görüşüyoruz genelde

cnm biz ztn bir an önce olsun derdindeyis ama mayıs ta gelınce 2-3 ayda nasıl yetiştirces bakalım

yetişir canım yetişir, ömerde ağustos ta geliyor ondan sonra arkasından kış geldiği için ne yazıkki sene ye kalıyo düğün ama sizin yetişir yaparsınız bu yıl inşallah

iki ayda bi görüşmek harika bişey canım yaa( neyse sabretcez artık (

delüü aynen öylee hemencik evlenin kızzzzz süper yaaa
şişttttttttttttt çoğul konuşma bakeeeem, bikereeeeeeem bizim yenerle aramızda hiç problem olmadıııııı taaaaaaaaaaaam mıııııı
evet canım benim biliyorum amann Allah korusun zatenherkes dedigime bakma sen
evet cnm o dönem herkes umutsuz vakaydı ama şimdi çok iyi gördüm herkesin keyfi yerin gibi, sabretmekten başka çaremiz yok canım seninde az kalmış şfk
öyle canım öyle..bak 400 lerden bahsediyoduk geldigimizde..geçecek bu zorlu günler.

alıngan tavşannnnnn ben denizzz

Son düzenleme:
iki ayda bi görüşmek harika bişey canım yaa( neyse sabretcez artık (

Allaha şükür öyle... Sabretmek zorundayız... Doğuda olsaydı hiç görüşemezdik, izin vermezdi eşim oralara gitmeme, kendisi de gelemezdi senede bir sefer anca görüşürdük... Allaha şükür 2 ay da olsa görüşüyoruz yani

evet canım doğunun orası kötü ama ömer de çok rahat orası iyi, birde orada 20 günlük izni tek seferde kullanma gibi bi kural var orası kötü

evet canım doğunun orası kötü ama ömer de çok rahat orası iyi, birde orada 20 günlük izni tek seferde kullanma gibi bi kural var orası kötü

evet işte orası kötü, aslında bakarsan doğunun şartları daha iyi, askerlik yönünden yemekleri, internet cep telefonu erişimleri falan ama dediğim gibi askerlik sürecinde ancak bir sefer görüşülürdü 20 günlük izinde o da ne kötü değil mi?? Allah sabır versin orada askeri eşi olana...

kızlar ben izninizle çıkıyorum şimdikk.gece gene gelebilirim duruma göre.öptüm sizi.

İyi geceler kuzu belki ben de olurum gece duruma bağlı, belki dizi izlerim... Güney Kore sinemasına takmış bulunmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…