evet işte orası kötü, aslında bakarsan doğunun şartları daha iyi, askerlik yönünden yemekleri, internet cep telefonu erişimleri falan ama dediğim gibi askerlik sürecinde ancak bir sefer görüşülürdü 20 günlük izinde o da ne kötü değil mi?? Allah sabır versin orada askeri eşi olana...
allah bana sabır versin yani cnm diyarbakırda ya ömer )): ama senin iyiki de çünki evliyken iki kat daha zor oluyordur kesin asker beklemek
cnm biz ztn bir an önce olsun derdindeyis ama mayıs ta gelınce 2-3 ayda nasıl yetiştirces bakalım
İyi geceler kuzu belki ben de olurum gece duruma bağlı, belki dizi izlerim... Güney Kore sinemasına takmış bulunmaktayım
hee okudum canımm keyif laıyosan ne güzel işteee.o dedigin diziyi merak ediyorum aslında canım yaaa.I'm sory I love you dimi ismi ?
Canım yetıstırırsınız 3 ay uzun zaman benım nısanlım agustosda gelıcek İnşallah eylül ıcın evlılık hazırlığı yapıyoruz sız haylı haylı yetıstırırsınız :)
Evet canım I am sorry I love you...16 bölümcük zaten... Ama sabırla izlemen gerekiyor ağır dram... Aşk da var içerisinde aile ilişkileri de çok ağladım
Aman da aman tickerımı yerim ben
tamam cnm olsun ben severimmm.en yakın zamanda almak istiyorum.
kelebekk ne iş cnm hiç pas vermiyosun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?