Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay Ümrann yalnızmı kaldık banamı öyle geliyo milletde kaçtı bizim dırdırdan

bizde seni seviyoruz kuzummmmmmmmmmmmmm..

ay ne kadar sayfa ilerleyip kopmuşsunuz öle askeriye önünde evlilik hemi bak çok güzel fikir bu

evet askeriyee onundee evlilik şahit komutann gelinarabası tankk gelin arabası yazısı " 460 gun sizindi bir ömür benim oldu"

onca sayfanın özeti bu yawru

bizde seni seviyoruz kuzummmmmmmmmmmmmm..

ay ne kadar sayfa ilerleyip kopmuşsunuz öle askeriye önünde evlilik hemi bak çok güzel fikir bu

heyaa sorma canımmm çok güzel olurduuu

Ay Ümrann yalnızmı kaldık banamı öyle geliyo milletde kaçtı bizim dırdırdan

yalnız kaldık ama bak buse geldii

he geldim valla..

oo fikirler süperrrrrrrrrrr

sizi çooook öpüyrumm kızlarrr görüşürüzzz hoşçakalınnn emi aşkımla mesajlaşıyım az aylardır yapmadıgımız şey ona odaklanıyımm hadi ben kaçtımm

Yaa mustafaa kerimimi bastı hastanede işte kavga gürültü yeni başladı zaten

Bende daha ne fikirler varda çok ortaya dökmüyorum

kızımmmmmmmmm sana kalsa askeriyeleri kuşatırız valla

sizi çooook öpüyrumm kızlarrr görüşürüzzz hoşçakalınnn emi aşkımla mesajlaşıyım az aylardır yapmadıgımız şey ona odaklanıyımm hadi ben kaçtımm

ohhh çok süper..öpüorum seni cnm

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar pazar günü bende hürgeneralim
buraya epeydir gelemiyorum çünkü 18şubatta sözüm
7 nisanda nişanım var:18::18::18:

ama aklım kalbim hep sizlerleydi bnm sevdiğimle beraber sizede hep dua ettim...sizlerde bian önce askerlerinizi alırsınız yanınıza inş

ama size tavsiye sakın ama sakınnn umutsuzluğa kapılmayın...benim ne soranım vardı 15 ay ne gelenim...o giderken hep senleyis eksikliğini hissetmiceksin diyenler artık yoklar
15 ayımı ben tek başıma askerim onun ailesi ve kendimle geçirdim...bazen birbirimizi çok kırdık ama bu kadar özlem fazla geldiğindendi hep

sonunda bitti rüyam başlıyo...sizde aşkınızdan hiç vazgeçmeyin sabredin

Gözün aydın canım buralara kadarda gelmişsiniz

darısı başımıza

kızz ne zaman sevinimm hahah yoo aksinee bileydim bağlardım ben o neti

Eminim zaten canım benim öyle çok sorunum yok şafakla bitmemsiyle felan elbet bitecek

Günahını aldım ozaman Kız sen 50 60 lara gel ben görcem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…