Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkımın morali berbattı bugün.daha önce anlatmıştım diğer askerlerden 1.5 saat erken uyanıyor,gece herkesden geç yatıyor diye.işi akşam 9da bittiyor,9.30dan 11.30a kadar nöbet tutuyor,12de uyuyor 3de kalkıyor,gece 3.30dan 5.30a kadar nöbet tutuyor,uyumadan kantine gidiyor.hergün böyle.hiç uyuyamıyor.bu kantin işi beni bitirdi ölcem uykusuzluktan dedi yarın komutanla konuşacak.3.30-5.30 nöbetini ya bana yazmayın yada ben bırakmak istiyorum kantin işini diyecek.günde 3 saat uykuyla duruyor 2.5 aydır böyle.bakalım yarın komutan ne diyecek

Canım direk komutanıyla konuşsun eğer konuşmazsa böyle gider

Bizdede böyle rahatsızlıklar olmuştu başka türlü ama komutana söyleyince düzeldi

cnm onun haricinde yorluomuydu kantinde?komutanla konuşmalı bencede..eminim yardımı olur..

Son düzenleme:
Canım direk komutanıyla konuşsun eğer konuşmazsa böyle gider

Bizdede böyle rahatsızlıklar olmuştu başka türlü ama komutana söyleyince düzeldi

evet canım söylemedikce sessiz kaldıkca böyle devam edecek yarın konuşcam dedi serkanda.bakalım nolcak yarın:26:

cnm onun haricinde yorluomuydu kantinde?

canım kantinde sandığımız gibi sıcacık ortamda oturuyo onu bunu satıyo değil görevi.kantin,depo arası mal taşıyorlar ve kantinde oturmak yasak.işin olmasa bile oturmak yasakmış..ayaklarımın altı mosmor oldu topuklarım kanıyor diyor canım daha ne olsun çok üzülüyorum nolcak böyle

cnm bence bu kadar acılı geçiosa kantinciliği bıraksın nöbetçi fln olsun onu olsabile daha ii olur..iki saat arayla nöbet tutar..gündüzcü yada gececi olur..gündüz olursa gece rahat eder gece olursa gündüz..

Benimkiyle konuşuyordum canım kusura bakma
herkes böyle diyor çünkü senden önce yaşıyorlar o anları o yüzden söylüyoruz
hani nasıl 200ler kolay 300ler zor geçiyor vs diyorsak bizden sonrakilere
50lerin 60ların biraz zor geçtiğini anltıyoruz

öyle canım bizde bunu konuştuk.nöbetci olsam razıyım dedi.yarın konuşacak bakalım eğer düzelmezse bırakcak kantinciliği.ama komutan serkanı bırakır mı acaba.15 ay benimsin yanımdasın deyip duruyormuş her lafın başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…