kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar pazar günü bende hürgeneralim
buraya epeydir gelemiyorum çünkü 18şubatta sözüm
7 nisanda nişanım var:18::18::18:
ama aklım kalbim hep sizlerleydi bnm sevdiğimle beraber sizede hep dua ettim...sizlerde bian önce askerlerinizi alırsınız yanınıza inş
ama size tavsiye sakın ama sakınnn umutsuzluğa kapılmayın...benim ne soranım vardı 15 ay ne gelenim...o giderken hep senleyis eksikliğini hissetmiceksin diyenler artık yoklar
15 ayımı ben tek başıma askerim onun ailesi ve kendimle geçirdim...bazen birbirimizi çok kırdık ama bu kadar özlem fazla geldiğindendi hep
sonunda bitti rüyam başlıyo...sizde aşkınızdan hiç vazgeçmeyin sabredin
Günahını aldım ozamanKız sen 50 60 lara gel ben görcem seni
Banana uymuyonnizkii uyasanınnn kuşatırızzz vallaa ahahahaha
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar pazar günü bende hürgeneralim
buraya epeydir gelemiyorum çünkü 18şubatta sözüm
7 nisanda nişanım var:18::18::18:
ama aklım kalbim hep sizlerleydi bnm sevdiğimle beraber sizede hep dua ettim...sizlerde bian önce askerlerinizi alırsınız yanınıza inş
ama size tavsiye sakın ama sakınnn umutsuzluğa kapılmayın...benim ne soranım vardı 15 ay ne gelenim...o giderken hep senleyis eksikliğini hissetmiceksin diyenler artık yoklar
15 ayımı ben tek başıma askerim onun ailesi ve kendimle geçirdim...bazen birbirimizi çok kırdık ama bu kadar özlem fazla geldiğindendi hep
sonunda bitti rüyam başlıyo...sizde aşkınızdan hiç vazgeçmeyin sabredin
sonra bizi diskoya atmasınlar kanka
ay cnm senin adına çok sevindim..nerelerdeydi şafağın..maşallahh darısı başımıza inş..
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm..
Başlatmasınnlarr diskosunndannn atsınlarr onlaraaa diskoo neymişş gösteririrzzz kanakaaa
valla biz orayı gerçekten disko yaparuk gün fln yaparız orda
hataaa bizidee alın diyee yalvarırrlarrr haaa
ayyy bu kadar plan yaptığımızı görse bizimkiler valla sıyırmış bunlar der..
çaktırmaaa aknakaa çokk pisss düşüncelerimm var dedimyaa sanaa çaktırmaaa hahahahahaaa
Fatmagulu izliyonmuu yawruuu
ay arada bakıom ona kuzum..sanki dizi hiç akmıo..
kalbim 4 mevsime bakıoz annemle şimdi kim 500 bin ister başladı
İyi geceler yawru yawaş giriş yaptın
ay şimdii bi arkadşala konuşuyorum msn dede oda aynı şeyi diyordu demek tek bunu düşünen ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?