alala sana n'oldu ki bebikim :44: inşallah kötü bir şey yoktur...
kocişine de bir rahat vermediler, bitince ancak rahat edecek sanırım. benim müdür gibi onun komutanları da pek acımasız çıktı13 gündür izinsiz çalışıyorum ve bir 8 gün daha sürecek bu durum toplamda 21 gündür sabah 8.20, akşam 7.15 izinsiz çalışmış olcam, bünyem dayanmıyor artık yolda geçen zamanı da eklemedim bu süreye :26:
kızlarr sizedemi günler geçmiyoooo:18::18::18::18:
canım benim çok geçmiş olsun. inşallah kötü birşey yoktur. en kısa sürede doktora görün canım
nişanlım ile aramız açık canım, nasıl davrancağımı kişiliğimi gururumu herrşeyimi kaybeettim sanki kötü hissediyom kendimi
Selam kızlar,maşallah şafaklar ne kadar azalmış
Allah yeni yarenlerimize bol bol sabır versin...
Hesnam geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim tatlım, sen nasılsın? Nasıl gidiyor heyecanlı bekleyiş
Sağol canım iyiyim şükür sorma ya değişik duyguymuş bu evlilik öncesi hem çok güzel hemde hüzün ..
Önümüzdeki aydan itibaren hızlanıyoruz bakalım :)
Evet öyle canım... Heyecanlı, güzel, değişik duygular değil miSen şu an ailenin yanında olduğun için çok hüzünlü geliyordur bu hazırlıklar, ben maalesef ailemin yanında değildim düğün hazırlıkları sırasında, o yüzden o hüznü pek hissedememiştim.... Güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen öyle canım benim napalım evlilik için sevdik bekledik sırası geldi artık :)
Ayrılmak zor evet ama sevdiğim adam kocam olucak ve bi hayat süreceğiz bunu düşünmek çok güzel
Hesnacım tickerın gözüme çok güzel gözüktü
Evet öyle canım, bak evlenince daha iyi anlayacaksın ki her ne kadar ailen canın ciğerin olsa da, uzaktayken onları çok özlesen de, her sıkıntında desteklerini hissetsen de, eşinin yeri ayrı olacak bunu unutmaAilelerimiz hayatımızın sonuna kadar bizle olamıyorlar maalesef, doğanın kanunu böyle, hayat arkadaşımız bizim elimiz kolumuz, hayatla bağlantı kaynağımız oluyor... Allah yeter ki iyileriyle karşılaştırsın
EheheeHangisi ayol bir sürü ticker oldu valla kafam karışıyor
Canım ya yazın çok iyi geldi bana çok teşekkür ederim
Kızla erkek canım
Sizin baya azaldı
Bilmiyorum canım :26: Hastayım o ayrı da baş dönmesi canımı fena sıkıyorEşim gelene kadar iyileşsem bari
Bu aralar ben de çok yoğunum canım okullar kapanmaya yaklaştı ya işler sıklaştıSana da kolay gelsin kuzum
Eşim de inşallah artık yer değişimi olmadan teskere alır biz de şaştık...
inşallah canımbana pek kolay gelmiyor canım sabrımın sınırını zorluyorlar. artık beni atmak istiyorlar da benim pes etmemi bekliyor gibiler.
fiziksel yorgunluk neyse de mehmet beni üzmekten vazgeçmediği için ruhen çöküntüdeyim. arkadaşın arabasına binmemi uzattıkça uzatıyor. sürekli laf sokuyor. bizim hayat tarzımız böyle bir şeye izin vermezmiş, ben onun sözlerini dinlemiyormuşum, rahatsız olduğu halde binmeye devam ediyormuşum. babam, abim, erkek kardeşim bu durumu bilse ne olurmuş... :26: ben illa bincem demiyorum zaten. istemiyorsan binmem diyorum. yok sen kararlarını kendin verebilecek durumdasın, benim etkim altında kalma, binmek istiyorsan bindiyor. iki ucu b..lu değnek anlıcan, napcamı şaştım. bugün hoca, hocam bugün çıkış kaçta diye sordu. ben de hocam ben bundan sonra sizinle gelemicem dedim. neden, hayırdır hocam dedi. ben de erkek arkadaşım izin vermiyor dedim. hımm anladım dedi. ben de kusura bakmayın dedim. hocam ne kusuru anladım ben dedi. ayıp mı oldu bilemiyorum, terbiyesizlik mi etmişim :26: açık açık söylemenin, her sorduğunda atlatmaktan daha iyi olacağını düşündüm, yanlış mı yaptım acaba :44: mehmet'e de durumu anlattım. iyi bakalım dedi ama aramız hala limoni
Mehmet de abartmış evet ama ilişkini başlarında bu tarz durumlar çok yaşanıyor... Yani binmeni istemiyor ama sen bilirsin filan diyerek de tavrını ölçüyor, gerçeği söylemen iyi olmuş aslında ama şimdi adamı tanımıyorum ne düşünmüştür acaba? İnşallah aklına kötü bir şey gelmemiştir... :26:
ben de tanımıyorum; ama göründüğü kadarıyla çok beyefendi biri canım, namazında niyazında... hiç öyle kötü, kaba, saygısız bir sözüne ve tavrına şahit olmadım. inşallah yanlış anlamamıştırgeçen hem izin verdi, binebilirsin, ben sana güveniyorum dedi hem de bugün böyle yaptı. anlam veremedim. bekar olması mehmet'i rahatsız etti dicem; ama evli olanla gelmeme de laf ediyor :26: açıkça istemiyorum dese zaten hiç binmezdim. off hesnam ya :85: içim daraldı valla.
ne zaman geçecek bu sorunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?