Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

_____________atınca ______________
________________20________________

Bilmiyorum canım :26: Hastayım o ayrı da baş dönmesi canımı fena sıkıyor Eşim gelene kadar iyileşsem bari

Bu aralar ben de çok yoğunum canım okullar kapanmaya yaklaştı ya işler sıklaştı Sana da kolay gelsin kuzum

Eşim de inşallah artık yer değişimi olmadan teskere alır biz de şaştık...

kızlarr sizedemi günler geçmiyoooo:18::18::18::18:

Az kalınca böyle oluyor sanırım, bizim de 10 gün sonra mehtap var, bizi de mehtap sıkıştırıyor mesela, geçmiyor gibi geliyor

canım benim çok geçmiş olsun. inşallah kötü birşey yoktur. en kısa sürede doktora görün canım

Zaman bulamıyorum ki canım bugün 9 olmadan çıktım evden işte anca bu saatte geldim, yemeğimi de yeni yiyebileceğim

nişanlım ile aramız açık canım, nasıl davrancağımı kişiliğimi gururumu herrşeyimi kaybeettim sanki kötü hissediyom kendimi

Ne oldu kuzu yaa anlatmak istersen dinleriz, sanırım onu da şafak sıkıştırmaya başladıysa pek dengeli davranamıyordur...

Selam kızlar,maşallah şafaklar ne kadar azalmış
Allah yeni yarenlerimize bol bol sabır versin...

Merhaba canım asıl sen haber ver nerelerdesin nasıl gidiyor hayat hür generallik nasıl

Hesnam geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim tatlım, sen nasılsın? Nasıl gidiyor heyecanlı bekleyiş

Sağol canım iyiyim şükür sorma ya değişik duyguymuş bu evlilik öncesi hem çok güzel hemde hüzün ..
Önümüzdeki aydan itibaren hızlanıyoruz bakalım :)

Sağol canım iyiyim şükür sorma ya değişik duyguymuş bu evlilik öncesi hem çok güzel hemde hüzün ..
Önümüzdeki aydan itibaren hızlanıyoruz bakalım :)

Evet öyle canım... Heyecanlı, güzel, değişik duygular değil mi Sen şu an ailenin yanında olduğun için çok hüzünlü geliyordur bu hazırlıklar, ben maalesef ailemin yanında değildim düğün hazırlıkları sırasında, o yüzden o hüznü pek hissedememiştim.... Güzel haberlerini bekliyoruz

Aynen öyle canım benim napalım evlilik için sevdik bekledik sırası geldi artık :)
Ayrılmak zor evet ama sevdiğim adam kocam olucak ve bi hayat süreceğiz bunu düşünmek çok güzel

Aynen öyle canım benim napalım evlilik için sevdik bekledik sırası geldi artık :)
Ayrılmak zor evet ama sevdiğim adam kocam olucak ve bi hayat süreceğiz bunu düşünmek çok güzel

Evet öyle canım, bak evlenince daha iyi anlayacaksın ki her ne kadar ailen canın ciğerin olsa da, uzaktayken onları çok özlesen de, her sıkıntında desteklerini hissetsen de, eşinin yeri ayrı olacak bunu unutma Ailelerimiz hayatımızın sonuna kadar bizle olamıyorlar maalesef, doğanın kanunu böyle, hayat arkadaşımız bizim elimiz kolumuz, hayatla bağlantı kaynağımız oluyor... Allah yeter ki iyileriyle karşılaştırsın

Canım ya yazın çok iyi geldi bana çok teşekkür ederim

Canım ya yazın çok iyi geldi bana çok teşekkür ederim

Rica ederim canım... Zaman geçtikçe daha güzellerini yaşayacaksın umarım

Kızla erkek canım
Sizin baya azaldı

Ahh evet arada bir bakıyorum onlara da kızım epey ilerledi gerçekten... Önceden hep 12 de dururdu... Demek ki geçiyormuş zaman... Teşekkürler canım... Hepimizin yavaş yavaş azalacak inşallah Allah sağlık ve mutluluk versin

inşallah canım

bana pek kolay gelmiyor canım sabrımın sınırını zorluyorlar. artık beni atmak istiyorlar da benim pes etmemi bekliyor gibiler.

fiziksel yorgunluk neyse de mehmet beni üzmekten vazgeçmediği için ruhen çöküntüdeyim. arkadaşın arabasına binmemi uzattıkça uzatıyor. sürekli laf sokuyor. bizim hayat tarzımız böyle bir şeye izin vermezmiş, ben onun sözlerini dinlemiyormuşum, rahatsız olduğu halde binmeye devam ediyormuşum. babam, abim, erkek kardeşim bu durumu bilse ne olurmuş... :26: ben illa bincem demiyorum zaten. istemiyorsan binmem diyorum. yok sen kararlarını kendin verebilecek durumdasın, benim etkim altında kalma, binmek istiyorsan bin diyor. iki ucu b..lu değnek anlıcan, napcamı şaştım. bugün hoca, hocam bugün çıkış kaçta diye sordu. ben de hocam ben bundan sonra sizinle gelemicem dedim. neden, hayırdır hocam dedi. ben de erkek arkadaşım izin vermiyor dedim. hımm anladım dedi. ben de kusura bakmayın dedim. hocam ne kusuru anladım ben dedi. ayıp mı oldu bilemiyorum, terbiyesizlik mi etmişim :26: açık açık söylemenin, her sorduğunda atlatmaktan daha iyi olacağını düşündüm, yanlış mı yaptım acaba :44: mehmet'e de durumu anlattım. iyi bakalım dedi ama aramız hala limoni

Son düzenleme:

Mehmet de abartmış evet ama ilişkini başlarında bu tarz durumlar çok yaşanıyor... Yani binmeni istemiyor ama sen bilirsin filan diyerek de tavrını ölçüyor, gerçeği söylemen iyi olmuş aslında ama şimdi adamı tanımıyorum ne düşünmüştür acaba? İnşallah aklına kötü bir şey gelmemiştir... :26:

ben de tanımıyorum; ama göründüğü kadarıyla çok beyefendi biri canım, namazında niyazında... hiç öyle kötü, kaba, saygısız bir sözüne ve tavrına şahit olmadım. inşallah yanlış anlamamıştır geçen hem izin verdi, binebilirsin, ben sana güveniyorum dedi hem de bugün böyle yaptı. anlam veremedim. bekar olması mehmet'i rahatsız etti dicem; ama evli olanla gelmeme de laf ediyor :26: açıkça istemiyorum dese zaten hiç binmezdim. off hesnam ya :85: içim daraldı valla.

ne zaman geçecek bu sorunlar

Ben sana eşimin ilk sevgili olduğumuz dönemlerdeki kıskançlıklarını anlatsam dilin uçuklar, boş ver çok takılma, olur böyle şeyler, bu kadar kıskandığına göre, sahipleniyor ve seviyor demek ki... Bu güzel taraflarını düşün.... O da seni tanımaya çalıştığı için ve onun için neler yapabileceğini öğrenmek için serbest bırakıyormuş gibi yapıyor ama takip de ediyor işte... Bunlar gülün dikenleri, yapacak bir şey yok...

Canlarım yazdıklarınızı okudum, hepiniz saolun geçmiş olsun dilekleriniz için... Zaten 2 gr beynim vardı şimdi o da yalan oldu işte
Dün akşam düştüğüm zaman malesef başımı çok sert vurdum ve başımı demire vurdum... Bayağı bi derin kesildi ve çok fazla kan gelmeye başladı, nerdeyse yüzüm kanla kaplandı... Önce yakındaki bir eczaneye gittim hemen kanı durdurttum, annem eczaneye geldi onunla beraber hastaneye gittik, dikiş atılmasını istemedim daha çok iz kalır diye ama doktor teyze dikiş atmazsak olmaz çok derin çünkü dedi... O zamana kadar gözümden hiç yaş gelmemişti gayet soğuk kanlıydım ama dikiş atılacak deyince, iz kalacak korkusuyla ağlamaya başladım. Doktor teyze de normal de 4-5 dikişlik olan yere 9 dikiş attı saolsun saolsun diorum çünkü iz daha az kalsın diye başka birşey kullandığı ve ince iple diktiği için daha sık dikiş atmak zorunda kaldı Dünden beri iyiydim ama bu aksam gözüm burnum biras şişdi, canım sıkkın... Ama herşeye rağmen buna da şükür, verilmiş sadakam varmış

:92: 16.01.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…108 yener_tugba…

...119 holofira...

…123 fatihatice03…

…123 duygum...

…124 superisiii…

…124 bOniTO…

…125 DerinSu…

...125 cesurcvcv

…125 kubra17…

…125 aalis…

… 127 omerabia…

...130 hera91...

…130 goqce…

…131 ErreS…

…151 SeNLeYM…

... 170 kelebek.hill ...

… 194 H_İ_S …

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

…205 iboebru….

…216 BerrakSudakiKirmiziBalik…

....217 nesliiiiiiiiii...

…218 Brrk…

...218 OZGEGURUR...

...218 esraa42...

...219 dilara1331

...220 kelebekd ...

…220 Kayra95...

…220 buket1811…

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

....310 chidoshimedo....

...310 GRGR...

...310 mayamaya11

...310 tugbaoguzhan

...310 BerlD...

...310 svsaskim...

...343 Mervens...

...399 xxIpekxx...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...400 depresiffpolyanna...

...401 nesilll...

...403 tugcehayati...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

16/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 12 BİNGÖL' e selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 34 İSTANBUL' a selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 36 KARS' a selam yola devam :123:
:123:…harme = 53 RİZE' ye selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 60 TOKAT' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…