canım ya kıyamam...şafak azaldıkça sabırda tükeniyo galiba askerlerde yaacanım sıkkın, canım acıyor... ve ne zaman canım acısa kendimi burada buluyorum...burası benm sığındığım tek liman kader arkaşlarım...
kuzum ya off çok üzüldüm heeKızlaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam akşam başımı yardım yaaaaaa, evde sargılı bir şekilde oturuorum
ayy canımm çok sevindim vallahi yaaa eşinin gelecegine ve gataya sevk etmelerineee...şükür yani..ama dedigin gibi adamı ordan oraya yolluyolar yaaa nasıl biyer böyle sinir bozucuuu.hasta olmasa neyse de ...olsun 9 gün sonra kocişlesiniz inş kuzum..bu arada çok çok geçmiş olsun Hesnam.baş dönmesi deyince kansız kalmış olabilecegin geldi aklıma cnm..demir ve kan degerlerine bi baktır istersen..aslında ilkten başka bişi geldi aklıma amaBu arada erken şafak attırdım kızlar, yatmaya gideceğim şimdi, hasta oldum, boğazım feci halde, sesim de kısıldı, özellikle iki gündür acayip baş dönmelerim var, önüne geçemiyorum, oturduğum yerde bile dengem gidiyor, ne oldu ki acaba :26:
Bir de eşimin dün istirahat izni bitmişti, bugün tekrar revire çıktı, durumunda bir düzelme olmadığı için doktor gataya sevk etmiş çarşamba günü gidecekmiş, bir de kantini devrettikten sonra kazan dairesine kaloriferci olarak vermişlerdi görevine başlamadan yine görevini değiştirmişler, telefon santralindeymiş şimdi, Allahım ordan oraya hallaç pamuğu gibi savurdular adamı... Bir bitseydi askerlik... Bir de mehtap kesinleşti gibi, eşim bugün konuşmuş yeni komutanıyla çıkarsın izne problem olmaz demiş inşallah bakalım 10 gün sonra eşim yanımda 10 günlüğüne evimizde
geçmiş olsun canımmm nasıl başardın pekiii
ayy canımm çok sevindim vallahi yaaa eşinin gelecegine ve gataya sevk etmelerineee...şükür yani..ama dedigin gibi adamı ordan oraya yolluyolar yaaa nasıl biyer böyle sinir bozucuuu.hasta olmasa neyse de ...olsun 9 gün sonra kocişlesiniz inş kuzum..bu arada çok çok geçmiş olsun Hesnam.baş dönmesi deyince kansız kalmış olabilecegin geldi aklıma cnm..demir ve kan degerlerine bi baktır istersen..aslında ilkten başka bişi geldi aklıma amaöyle bi ihtimal var mı
canım ya kıyamam...şafak azaldıkça sabırda tükeniyo galiba askerlerde yaainşaAllah eger hayırlısı öyleyse düzelir aranız cnm...sabret...
kuzum ya off çok üzüldüm heeçok geçmiş olsunn ((Yenere söyledin mi
ayy canımm çok sevindim vallahi yaaa eşinin gelecegine ve gataya sevk etmelerineee...şükür yani..ama dedigin gibi adamı ordan oraya yolluyolar yaaa nasıl biyer böyle sinir bozucuuu.hasta olmasa neyse de ...olsun 9 gün sonra kocişlesiniz inş kuzum..bu arada çok çok geçmiş olsun Hesnam.baş dönmesi deyince kansız kalmış olabilecegin geldi aklıma cnm..demir ve kan degerlerine bi baktır istersen..aslında ilkten başka bişi geldi aklıma amaöyle bi ihtimal var mı
Tugbaaa kızzz senin evlenmeye niçin 57 yıl yazdın delüüü
Aynen canımm.. sanırım az kalınca böyle oluyor
Valla Hesnacım benimde aklıma bebiş geldi
Mehtabın bebeği olmasın
Mehtaptan bebek doğuyomuş
Hesnaa ablacımm sanada geçmiş olsun valla başım dönüyor diyince benimde aklıma direk bebiş deldiAhanda olabilermiiii
evett yaklaştııııııTeşekkür ederim canım evet 9 güncük kaldı şaka maka mehtap da yaklaştı, tatil de
Ya Razişim bilmiyorum ki biz geçen mehtapta bir hata mı ettik kiKansızlıktır kansızlık
eğer az bi süre koyarsam ve o süre zarfında evlenmeye odaklanırsam evlenemezsem sıkıntı olur ben süreyi mümkün olduğunca uzatayım ki sürpriz olsun didimdi napıyım evlilik bu
inşallah canım
bana pek kolay gelmiyor canım sabrımın sınırını zorluyorlar. artık beni atmak istiyorlar da benim pes etmemi bekliyor gibiler.
fiziksel yorgunluk neyse de mehmet beni üzmekten vazgeçmediği için ruhen çöküntüdeyim. arkadaşın arabasına binmemi uzattıkça uzatıyor. sürekli laf sokuyor. bizim hayat tarzımız böyle bir şeye izin vermezmiş, ben onun sözlerini dinlemiyormuşum, rahatsız olduğu halde binmeye devam ediyormuşum. babam, abim, erkek kardeşim bu durumu bilse ne olurmuş... :26: ben illa bincem demiyorum zaten. istemiyorsan binmem diyorum. yok sen kararlarını kendin verebilecek durumdasın, benim etkim altında kalma, binmek istiyorsan bindiyor. iki ucu b..lu değnek anlıcan, napcamı şaştım. bugün hoca, hocam bugün çıkış kaçta diye sordu. ben de hocam ben bundan sonra sizinle gelemicem dedim. neden, hayırdır hocam dedi. ben de erkek arkadaşım izin vermiyor dedim. hımm anladım dedi. ben de kusura bakmayın dedim. hocam ne kusuru anladım ben dedi. ayıp mı oldu bilemiyorum, terbiyesizlik mi etmişim :26: açık açık söylemenin, her sorduğunda atlatmaktan daha iyi olacağını düşündüm, yanlış mı yaptım acaba :44: mehmet'e de durumu anlattım. iyi bakalım dedi ama aramız hala limoni
Canlarım yazdıklarınızı okudum, hepiniz saolun geçmiş olsun dilekleriniz için... Zaten 2 gr beynim vardı şimdi o da yalan oldu işte
Dün akşam düştüğüm zaman malesef başımı çok sert vurdum ve başımı demire vurdum... Bayağı bi derin kesildi ve çok fazla kan gelmeye başladı, nerdeyse yüzüm kanla kaplandı... Önce yakındaki bir eczaneye gittim hemen kanı durdurttum, annem eczaneye geldi onunla beraber hastaneye gittik, dikiş atılmasını istemedim daha çok iz kalır diye ama doktor teyze dikiş atmazsak olmaz çok derin çünkü dedi... O zamana kadar gözümden hiç yaş gelmemişti gayet soğuk kanlıydım ama dikiş atılacak deyince, iz kalacak korkusuyla ağlamaya başladım. Doktor teyze de normal de 4-5 dikişlik olan yere 9 dikiş attı saolsunsaolsun diorum çünkü iz daha az kalsın diye başka birşey kullandığı ve ince iple diktiği için daha sık dikiş atmak zorunda kaldı Dünden beri iyiydim ama bu aksam gözüm burnum biras şişdi, canım sıkkın... Ama herşeye rağmen buna da şükür, verilmiş sadakam varmış
çok çok gecmiş olsun canım görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?