Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANA ŞAFAK 194

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 95

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 113

MEHTAP SANIRIM 9

canım sıkkın, canım acıyor... ve ne zaman canım acısa kendimi burada buluyorum...burası benm sığındığım tek liman kader arkaşlarım...
canım ya kıyamam...şafak azaldıkça sabırda tükeniyo galiba askerlerde yaa inşaAllah eger hayırlısı öyleyse düzelir aranız cnm...sabret...
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam akşam başımı yardım yaaaaaa, evde sargılı bir şekilde oturuorum
kuzum ya off çok üzüldüm heeçok geçmiş olsunn ((Yenere söyledin mi
ayy canımm çok sevindim vallahi yaaa eşinin gelecegine ve gataya sevk etmelerineee...şükür yani..ama dedigin gibi adamı ordan oraya yolluyolar yaaa nasıl biyer böyle sinir bozucuuu.hasta olmasa neyse de ...olsun 9 gün sonra kocişlesiniz inş kuzum..bu arada çok çok geçmiş olsun Hesnam.baş dönmesi deyince kansız kalmış olabilecegin geldi aklıma cnm..demir ve kan degerlerine bi baktır istersen..aslında ilkten başka bişi geldi aklıma amaöyle bi ihtimal var mı
geçmiş olsun canımmm nasıl başardın pekiii

Tugbaaa kızzz senin evlenmeye niçin 57 yıl yazdın delüüü

Teşekkür ederim canım evet 9 güncük kaldı şaka maka mehtap da yaklaştı, tatil de

Ya Razişim bilmiyorum ki biz geçen mehtapta bir hata mı ettik ki Kansızlıktır kansızlık

Valla Hesnacım benimde aklıma bebiş geldi
Mehtabın bebeği olmasın
Mehtaptan bebek doğuyomuş

eğer az bi süre koyarsam ve o süre zarfında evlenmeye odaklanırsam evlenemezsem sıkıntı olur ben süreyi mümkün olduğunca uzatayım ki sürpriz olsun didimdi napıyım evlilik bu

Yenerin tuğbası canım çok geçmiş olsun Allahım beterin den korusun ya. benimde başım dikişli tatlım küçüklükten hep bizimkiler dalga geçer kafadan kırık bak dikişli falan diye seninlede dalga geçmeye başlarlar

Uğurunun tuğbası canım seninde Maşallah evlilik tickerın ne öyle tamam uzun yapta 57 yıl niye yaptın kız bari bi 10 falan yapaydın 57 yıl sonra kim öle kim kala

Hesnaa ablacımm sanada geçmiş olsun valla başım dönüyor diyince benimde aklıma direk bebiş deldi Ahanda olabilermiiii

Oyy Turnam Turnam,

Benden Selam Söyle Dağlara Benden Selam..

Yari Görmeyeli Oldu Bir Hayli Zaman!

Benden Selam Söyle Dağlara Benden Selam,

Benden Dağlara..!

ŞAFAK: 205!

Tuğbacım büyük geçmiş olsun canım sana.... Demek o kadar derin yarılmış kuzum yaa Neyse doktor o kadar uğraştığına göre izi kalmaz canım korkma... Sana bir şey olmasın da

Valla Hesnacım benimde aklıma bebiş geldi
Mehtabın bebeği olmasın
Mehtaptan bebek doğuyomuş

Heee mehtap bebişi... Adını da Mehtap koyarız artık

Hesnaa ablacımm sanada geçmiş olsun valla başım dönüyor diyince benimde aklıma direk bebiş deldi Ahanda olabilermiiii

Ayy yok canım imkanı yok, sanırım benim tansiyonum düştü, bugün daha iyi hissediyorum ama boğazlarım yine kötü tabi... Sözde doktora gidecektim hastalıktan bu vakte kadar uyumuşum... Eşim kızacak niye gitmedin diye :26: Bir şeyler yedim birazdan işe gitmem lazım

Damseeellll özel mesaj kutun doluymuş cevap yazamadım buradan yazayım dedim
24ünde çıkacak ve akşamında gelmiş olacak diyosun o zaman 7 oluyor canım

Teşekkür ederim canım evet 9 güncük kaldı şaka maka mehtap da yaklaştı, tatil de

Ya Razişim bilmiyorum ki biz geçen mehtapta bir hata mı ettik ki Kansızlıktır kansızlık
evett yaklaştıııııı
kızz cidden bakk bi süphen varsa dikkat et bak,hastayım diyosun alacagın ilaçlarada dikkat et.nolur nolmaz tatlım...
eğer az bi süre koyarsam ve o süre zarfında evlenmeye odaklanırsam evlenemezsem sıkıntı olur ben süreyi mümkün olduğunca uzatayım ki sürpriz olsun didimdi napıyım evlilik bu

ilaaahii yaa delü seni..öyle iyi hissediyosan ne güzel olsun.dedigin gibi sürpüss olur

Nerde o eski sohbetler, sabahtan akşama, geceden sabaha kadar..
Özledim sizleri

tatlım çocuk haklı ama ya düşünsene iş çıkışlarında sevdiğin bir kızı arabasına alsa bıraksa ya da onu bıraksalar hoş olur mu olmaz tabiki
bak biz neredeyse 10 yıldır nişanlımla birlikteyiz senin durumn aynını yasayalım aynı tepkiler dogar
biraz daha dikkat et bu durumlar biraz hassas sanki ha

mehtap 1

Yanıma koşa koşa gelsen
Geceyi yedi güne bölsen
Elini tuta tuta ölsem
Bizi kaybetmem

Beni dünyada başka hiçbir şey
Böyle mutlu etmez

çok çok gecmiş olsun canım görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…