Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam akşam başımı yardım yaaaaaa, evde sargılı bir şekilde oturuorum
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam akşam başımı yardım yaaaaaa, evde sargılı bir şekilde oturuorum
Bu arada erken şafak attırdım kızlar, yatmaya gideceğim şimdi, hasta oldum, boğazım feci halde, sesim de kısıldı, özellikle iki gündür acayip baş dönmelerim var, önüne geçemiyorum, oturduğum yerde bile dengem gidiyor, ne oldu ki acaba :26:
Bir de eşimin dün istirahat izni bitmişti, bugün tekrar revire çıktı, durumunda bir düzelme olmadığı için doktor gataya sevk etmiş çarşamba günü gidecekmiş, bir de kantini devrettikten sonra kazan dairesine kaloriferci olarak vermişlerdi görevine başlamadan yine görevini değiştirmişler, telefon santralindeymiş şimdi, Allahım ordan oraya hallaç pamuğu gibi savurdular adamı... Bir bitseydi askerlik... Bir de mehtap kesinleşti gibi, eşim bugün konuşmuş yeni komutanıyla çıkarsın izne problem olmaz demiş inşallah bakalım 10 gün sonra eşim yanımda 10 günlüğüne evimizde
nası oldu :) sana zahmet anlatsana yaa bende bilmiyorum :)
geçmiş olsun canımmm nasıl başardın pekiiiKızlaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam akşam başımı yardım yaaaaaa, evde sargılı bir şekilde oturuorum
kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenle ordan da çeşitli seçenekler kısmında mesaj editörünü basit editör değilde diğer iki seçenekten birini yapıyosun oluyo
ben sayfanın linkinide vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
rica ederimçok teşekkür ederimmmm :)
kızlarr sizedemi günler geçmiyoooo:18::18::18::18:
Bu arada erken şafak attırdım kızlar, yatmaya gideceğim şimdi, hasta oldum, boğazım feci halde, sesim de kısıldı, özellikle iki gündür acayip baş dönmelerim var, önüne geçemiyorum, oturduğum yerde bile dengem gidiyor, ne oldu ki acaba :26:
Bir de eşimin dün istirahat izni bitmişti, bugün tekrar revire çıktı, durumunda bir düzelme olmadığı için doktor gataya sevk etmiş çarşamba günü gidecekmiş, bir de kantini devrettikten sonra kazan dairesine kaloriferci olarak vermişlerdi görevine başlamadan yine görevini değiştirmişler, telefon santralindeymiş şimdi, Allahım ordan oraya hallaç pamuğu gibi savurdular adamı... Bir bitseydi askerlik... Bir de mehtap kesinleşti gibi, eşim bugün konuşmuş yeni komutanıyla çıkarsın izne problem olmaz demiş inşallah bakalım 10 gün sonra eşim yanımda 10 günlüğüne evimizde
esracım hayırdır noldu neden canın sıkkın ?
nişanlım ile aramız açık canım, nasıl davrancağımı kişiliğimi gururumu herrşeyimi kaybeettim sanki kötü hissediyom kendimi
Selam kızlar,maşallah şafaklar ne kadar azalmış
Allah yeni yarenlerimize bol bol sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?