Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

15/01/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…funda_bayram = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:…denizgzr = 13 BİTLİS' e selam yola devam :123:
:123:…cituhanba = 22 EDİRNE' a selam yola devam :123:
:123:…flores = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:…p_i_n_a_r = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:…mekselin = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:…narpuz = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:…okyanus1 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:…alya32 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…uguruntugbası = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:…_CeyDa_ = 32 ISPARTA' ya selam yola devam :123:
:123:…cerenbayram = 35 İZMİR' e selam yola devam :123:
:123:…yesim. = 37 KASTAMONU' ya selam yola devam :123:
:123:…harme = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:…SaviorAngel = 61 TRABZON' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Bu arada erken şafak attırdım kızlar, yatmaya gideceğim şimdi, hasta oldum, boğazım feci halde, sesim de kısıldı, özellikle iki gündür acayip baş dönmelerim var, önüne geçemiyorum, oturduğum yerde bile dengem gidiyor, ne oldu ki acaba :26:

Bir de eşimin dün istirahat izni bitmişti, bugün tekrar revire çıktı, durumunda bir düzelme olmadığı için doktor gataya sevk etmiş çarşamba günü gidecekmiş, bir de kantini devrettikten sonra kazan dairesine kaloriferci olarak vermişlerdi görevine başlamadan yine görevini değiştirmişler, telefon santralindeymiş şimdi, Allahım ordan oraya hallaç pamuğu gibi savurdular adamı... Bir bitseydi askerlik... Bir de mehtap kesinleşti gibi, eşim bugün konuşmuş yeni komutanıyla çıkarsın izne problem olmaz demiş inşallah bakalım 10 gün sonra eşim yanımda 10 günlüğüne evimizde

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar akşam akşam başımı yardım yaaaaaa, evde sargılı bir şekilde oturuorum

çok geçmiş olsun canım, daha iyisindir umarım o değil de kafa zaten çatlak iyice gitmese bari tubikim böyle yazdım diye kızma kuzum, seni seviyom

alala sana n'oldu ki bebikim :44: inşallah kötü bir şey yoktur...

kocişine de bir rahat vermediler, bitince ancak rahat edecek sanırım. benim müdür gibi onun komutanları da pek acımasız çıktı 13 gündür izinsiz çalışıyorum ve bir 8 gün daha sürecek bu durum toplamda 21 gündür sabah 8.20, akşam 7.15 izinsiz çalışmış olcam, bünyem dayanmıyor artık yolda geçen zamanı da eklemedim bu süreye :26:

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun. inşallah kötü birşey yoktur. en kısa sürede doktora görün canım

nişanlım ile aramız açık canım, nasıl davrancağımı kişiliğimi gururumu herrşeyimi kaybeettim sanki kötü hissediyom kendimi

canım ne yasadıgını sen daha ıyı bilirsin muhakkak ama gitme üstüne zor şeyler yasıyoruz kendını de onu da sevginizi de yıpratmamaya çalış kendıne haksızlık etme bı mucadele verıyosan aşkın için verıyosun gururmu kaybettım dıye asla düşünme

Selam kızlar,maşallah şafaklar ne kadar azalmış
Allah yeni yarenlerimize bol bol sabır versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…