şafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)
O değil de Yasemincim diğer tablodaki değişikliği kimse fark etmedi ayol ne biçim asker yareni bunlar
şafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)
canım o tablodaki süslerden mi bahsediyorsun yoksa başka bir değişiklik mi var benim de göremediğim
O süsler göz boyama canım, asıl değişikliği kimse fark etmedi
yaaaaa söyle canım yaa merak ettim bakkk
AhahahahahaBiraz daha dikkat çekici değişiklikler mi yapsam acaba çok sevdim ben bu işi
söyle hadi söyle
hesnacım çıkmam gerek canım benimmm yarına kadar söyle sende değişikliğii
görüşürüz canım iyi gecelerrrr :112:
AhahahahahaBiraz daha dikkat çekici değişiklikler mi yapsam acaba çok sevdim ben bu işi
yok ağlasanda isyan etsende bağırsanda anlamayan insana boş..hayır yani ne istiyo millet birbirinden onu anlamıyorum ki.kamu kurumda memurum ben bir senedir.yani iş yapmak çalışmak istemiyosan gelme arkadaşım zorlamı soktular seni memurluğa.git yerine gelmek isteyen çok insan var.herkes iş yapmaktan aciz anca başkalarına iş yüklesinler.işini seviyo,yapıyo diye suistimal ediyolar.hayır yani burda kimse kimsenin patronu değil kimse kimsenin parasını vermiyo neyin derdi bu yani.gül gibi geçinmek varken bu ne dedikodu merakı,bu ne boş gezme merakı anlayamıyorum.bünye alışık değil böyle insanlara kaldıramıyorum.ancak dediğin gibi gülüp geçicen biraz şizofrenik takılmam lazım heralde onlar olumsuz olumsuz dolaşırken herkese gülüp geçebilmeye alışmalıyım.yoksa kafayı yerim ağlamaktan sızlamaktan.of amma konuştum.inan içimi dökmeye anlatmaya çok ihtiyacım vardı.kusuruma bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?