Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)

şafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)

Canım hayırlısı olsun sabrın sonu selamettir sabrettin aldın sevdiğini yanına çok şükür darısı bizlere olsun İnşallah heğımız cıkalım bu cenderenın ıcınden düğününe de bişey kalmadı hadi gozun aydın

.............127...............
bi tek bana mı geçmiyo zaman yaaa .ya da ben bugün bunalımdayım geçmiyo gibi günler

NE Kadar mutlusundur allah hepimize nasip etsin canım hayırlısıylaa çok mutlu ol hersey gönlunuzce olur inşallah sevgiler....

ne güzel funda. Rabbim kavuştursun inşallah. Darısı başımıza ne diyelim.

120 günümüz kaldı. bekliyoruz sabırla

ne güzel funda. Rabbim kavuştursun inşallah. Darısı başımıza ne diyelim.

120 günümüz kaldı. bekliyoruz sabırla

birşey sormak istiyorum canlar bana alıntıyla cevap veren birini ben nerden görebilirim sürekli sayfa sayfa gezmek zorunda kalıyorm bunun kısa yolu vardır ıllakı

Canım benim çok sevindim Hadi hayırlısı olsun bakalım bir ömür boyu mutlu olunnnn
Gelsinndee koccaman doya doyaa sarılll
İnşallah bir daha ayrılmazsınn Mutluu huzurluu bir ömürr geçiririsinizz inşallahhh

birşey sormak istiyorum canlar bana alıntıyla cevap veren birini ben nerden görebilirim sürekli sayfa sayfa gezmek zorunda kalıyorm bunun kısa yolu vardır ıllakı

okyanus alıntı yapıldığı zaman uayaran bir sistem yok galiba.

senin şafak az kalmış maşallah.

kızlar sizler askerlerinizi beklerken zor günler geçiriyormusunuz iş yerlerinizde..ben böyle artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.herkesten herşeyden nefret etmeye başladım.insanların iki yüzlülüğünden.birbirlerinin arkalarından iş çevirme çabalarından.herşeyden.üstelik daha 1 senedir burdayım.yeni olmamında etkisi var tabi burda.ama cidden artık bunaldım.kimseyle konuşamamaktan sıkıldım.askerime yansıtmamaya çalıştıkça daha kötü oldum.ve şimdi en son artık buraya yazmak istedim belki biraz rahatlarım diye.

AHHHHH ahhhh yarama tuz bastın ınan 1 senedir bende biyerde çalısıyorum anamdan emdığım sutu burnumdan getrdıler dıeblırım ama arrtıkk gulumseyerk duzelttım cunku bagrdm cagrdm çıldırdım daha beter oluyo inan bende en önce herseye eyvallah demeye basladım sesımı çıkarmamaya başladım oo şekilde duzeldi yoksa katil olabılırdım yanı tabiri caizse

yok ağlasanda isyan etsende bağırsanda anlamayan insana boş..hayır yani ne istiyo millet birbirinden onu anlamıyorum ki.kamu kurumda memurum ben bir senedir.yani iş yapmak çalışmak istemiyosan gelme arkadaşım zorlamı soktular seni memurluğa.git yerine gelmek isteyen çok insan var.herkes iş yapmaktan aciz anca başkalarına iş yüklesinler.işini seviyo,yapıyo diye suistimal ediyolar.hayır yani burda kimse kimsenin patronu değil kimse kimsenin parasını vermiyo neyin derdi bu yani.gül gibi geçinmek varken bu ne dedikodu merakı,bu ne boş gezme merakı anlayamıyorum.bünye alışık değil böyle insanlara kaldıramıyorum.ancak dediğin gibi gülüp geçicen biraz şizofrenik takılmam lazım heralde onlar olumsuz olumsuz dolaşırken herkese gülüp geçebilmeye alışmalıyım.yoksa kafayı yerim ağlamaktan sızlamaktan.of amma konuştum.inan içimi dökmeye anlatmaya çok ihtiyacım vardı.kusuruma bakmayın

hey süper bu gecmiş olsun canım
allahım bir daha ayrılık vermesin inşallah mutlu mutlu olun e mi

say say bitmiyor anasını satayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…