şafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)
şafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)
hobbaaaaşafak doğan güneş dedik :) aldık teskereyi bitti aşkım çıktı :) çok mutluyum yarın sabah yanımda olacak yaşasın:):):):):):):)
.............127...............
bi tek bana mı geçmiyo zaman yaaa .ya da ben bugün bunalımdayım geçmiyo gibi günler
ne güzel funda. Rabbim kavuştursun inşallah. Darısı başımıza ne diyelim.
120 günümüz kaldı. bekliyoruz sabırla
banada geçmiyo 30 lar bitmediiiiiii
iyi maşallah sen yine çift hanelere düşmüşsün ben daha 3 hanedeyim yaaa hofffff:2::2::2::2::2:
birşey sormak istiyorum canlar bana alıntıyla cevap veren birini ben nerden görebilirim sürekli sayfa sayfa gezmek zorunda kalıyorm bunun kısa yolu vardır ıllakı
okyanus alıntı yapıldığı zaman uayaran bir sistem yok galiba.
senin şafak az kalmış maşallah.
kızlar sizler askerlerinizi beklerken zor günler geçiriyormusunuz iş yerlerinizde..ben böyle artık avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.herkesten herşeyden nefret etmeye başladım.insanların iki yüzlülüğünden.birbirlerinin arkalarından iş çevirme çabalarından.herşeyden.üstelik daha 1 senedir burdayım.yeni olmamında etkisi var tabi burda.ama cidden artık bunaldım.kimseyle konuşamamaktan sıkıldım.askerime yansıtmamaya çalıştıkça daha kötü oldum.ve şimdi en son artık buraya yazmak istedim belki biraz rahatlarım diye.
AHHHHH ahhhh yarama tuz bastın ınan 1 senedir bende biyerde çalısıyorum anamdan emdığım sutu burnumdan getrdıler dıeblırım ama arrtıkk gulumseyerk duzelttım cunku bagrdm cagrdm çıldırdım daha beter oluyo inan bende en önce herseye eyvallah demeye basladım sesımı çıkarmamaya başladım oo şekilde duzeldi yoksa katil olabılırdım yanı tabiri caizse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?