sıkıntı sıkıntııı sıkıntıııı buhranlar içindeyim durdu sanki zaman geçmiyor ...
yanlızzz değilmişimmm
artık kendi kendime bi gülüyorum bi ağlıyorum ....
seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim inan gülmeyi dene onlar gibi olmaa ama takmada yanı dedikodu vs sen kendı çizgini bozma gul geç işini yap inan bu sana ıyı gelecek en yakın zamanda bu sıkıntıyı yasamıs birinin tavsiyesi bu başka çözumu yok
stresli iş ortamında yapılması gereken ilk 3 ...bide ben stresli bi çalışma ortamındaym ne yapcağmı şaşırdm ya
stresli iş ortamında yapılması gereken ilk 3 ...
yeşil çay...
eğer dinleme imkanın varsa tasavvuf müziği ney taksimi
ve son olarak da derin nefes alıp vererek sakinleşmeye çalışmak...
oturarak çalışanlar için dik oturup derin nefes almak ve 5 dk gözlerini kapatıp bi süre olduğun yerin dışında hissetmek de iyi geliyor ... ben hep böyle yapıyorum stres mtres kalmıyo o zaman
mesai arkadaşların egoist bencil ve sorumsuz ise yapacak şey onları kafaya takmak yerine işe odaklanıp onlarla olan mesafeni korumaktır. Allah yardımcınız oolsunndenicem mutlaka
mesai arkadaşların egoist bencil ve sorumsuz ise yapacak şey onları kafaya takmak yerine işe odaklanıp onlarla olan mesafeni korumaktır. Allah yardımcınız oolsunn
heeeeh iştee böylee :)haklısın.hayatımda değer vermediğim kişiler yüzünden düşünüp üzülüp durmam saçma aslında.olan bana oluyo yani onlara değil.bana iş dışındaki hayatım, ailem,sevdiğim yetiyo
Üşenmedım dıkkatlıce ınceledım ınceledım buldum kız allah senı napsın ben 100 lere koşmayı beklerken sen bızı 300 lere koşan yarenler baslıgı olarak degıstırmıssın bı de şafaklarını yarılayamayanlar baslıgı var ona cok guldum yaa
heeeeh iştee böylee :)
Ayyy çok eğlendim gece gece
evet bundan sonra böyle yapmaya çalışıcam bende..dün biraz askerimlede dertleşme imkanı buldum..dün çok üzülceğim bi gün olmasına rağmen kendimi bırakmadım hiç gülmediğim kadar güldüğümü fark ettimbundan sonra da böyle devam edecek inşallah
Dört gözle 400Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
....308 chidoshimedo....
...308 GRGR...
...308 mayamaya11
...308 tugbaoguzhan
...308 BerlD...
...308 svsaskim...
...341 Mervens...
...397 xxIpekxx...
...398 depresiffpolyanna...
...399 nesilll...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...401 tugcehayati...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...[/CENTER]
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
stresli iş ortamında yapılması gereken ilk 3 ...
yeşil çay...
eğer dinleme imkanın varsa tasavvuf müziği ney taksimi
ve son olarak da derin nefes alıp vererek sakinleşmeye çalışmak...
oturarak çalışanlar için dik oturup derin nefes almak ve 5 dk gözlerini kapatıp bi süre olduğun yerin dışında hissetmek de iyi geliyor ... ben hep böyle yapıyorum stres mtres kalmıyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?