Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bundan sonra böyle yapmaya çalışıcam bende..dün biraz askerimlede dertleşme imkanı buldum..dün çok üzülceğim bi gün olmasına rağmen kendimi bırakmadım hiç gülmediğim kadar güldüğümü fark ettimbundan sonra da böyle devam edecek inşallah

Şafak 118
Çift hanelilere son 18

:124:Şafak sayacımdan 4 ay gitmiş 3 aya da düşmüşüm :124:​

Son düzenleme:
[video=youtube;nTWC7SjpEnc]http://www.youtube.com/watch?v=nTWC7SjpEnc[/video]

bide ben stresli bi çalışma ortamındaym ne yapcağmı şaşırdm ya
stresli iş ortamında yapılması gereken ilk 3 ...

yeşil çay...
eğer dinleme imkanın varsa tasavvuf müziği ney taksimi
ve son olarak da derin nefes alıp vererek sakinleşmeye çalışmak...

oturarak çalışanlar için dik oturup derin nefes almak ve 5 dk gözlerini kapatıp bi süre olduğun yerin dışında hissetmek de iyi geliyor ... ben hep böyle yapıyorum stres mtres kalmıyo o zaman

denicem mutlaka

mesai arkadaşların egoist bencil ve sorumsuz ise yapacak şey onları kafaya takmak yerine işe odaklanıp onlarla olan mesafeni korumaktır. Allah yardımcınız oolsunn

haklısın.hayatımda değer vermediğim kişiler yüzünden düşünüp üzülüp durmam saçma aslında.olan bana oluyo yani onlara değil.bana iş dışındaki hayatım, ailem,sevdiğim yetiyo

Aslında ilk yaptığımda o kadar hain değildim sadece plakalara gelmeyi bekleyenleri değiştirmiştim, çift hanelere düşmeyi bekleyenler diye kimse fark etmeyince biraz daha hainleştim

Aferin sana otur 100

Kızlarrr nasılsınız bakalım..
Nasıl gidiyor?
Uuzun zamandır uğrayamıyorum buraya, özledim :)
benim askerim askerliği bitirip geleli 2 ay 10 gün oldu :) Ama ben hala askerlik psikolojisini üzerimden atamadım, şurda düğünümüze 4 ay kaldı. Düğün stresi heyecanı içindeyiz ama hala o askerdeyken geçen günlerimiz aklıma geldikçe ağlayıp zırlıyorum.

Aşkım geçti bitti bak artık kendine gel diyo yarim :) ama yok..

Çok tuhaf bir duygu gerçekten çoookk...

ANA ŞAFAK 192

ÇİFT HANELERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 93

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 111

MEHTAP SANIRIM 7

[video=youtube;4dmh8Ahe0m8]http://www.youtube.com/watch?v=4dmh8Ahe0m8[/video]

ban guven canım ınan ıyı olcak

hiiiiiissss, seni kızılcık sopasıynan koşturum baak vdört gözle 400leri bekleyen ne demek kalmış şurda 8 günüm attırma makedon kafamı
ne zorluklarla düştüm ben o şafaaaaaaa bilüyün nü ?

bitmiyo la bu 300ler sanki tıkandı kaldı orda

yeşil çay anca yapabılırım ama onun dısında gözümü 5 dk değil 2 dk kapatcak vaktım yokki bu arada yeşil çayıda hç sevmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…