Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de artık yaaa gelince var yaa bunların hesabını sorcam ona...:)

soralım tabi..her kızın harcı değil böyle beklemek o kadar garip bir duruma düşüyorum ki bazen hani çok kaynar suya dokununca çok kaynar olduğu için başta soğuk gibi gelir ya..işte içimde öyle bir özlem topurcuğu oluştu ki artık boşlukta gibiyim uzaya doğru yol aldım tam tamına 1 yıl oldu çünkü yüzünü görmeyeli sevdiğimin herşeyimin

hasretim ben sana deli gibi hasretim
el ele yan yana öperken hasretim

[video=youtube;5sycDPYc4D8]http://www.youtube.com/watch?v=5sycDPYc4D8[/video]

yıldızın girdiği nakarat kısmına ba-yı-lı-yo-rum
mükemmel ya bu kadın

Vayy bee helal olsunn, tabi ki de her kızın harcı değil direk katılıyorum yani, çok sevgi ve sabır gerekiyorr... Ama çok az kalmış dayanacan mecburr...
Nerdeydi askerin??

ay gercek mi diyon kızzz mutlu oldum ha
canım benim yaaa ne zor bekleyişler gecirdik geciriyoruz bitiyor inşallah bitecek hepimizinki allahın izniyle

İnşallahhh tatlıımmm Siz bi kavuşun hele peşinden tesbih tanesi gibi dökülecez herkes için ayrı oynarız burda

Türkü yaa alemsın kız tıcker demek ıstedı sanırsam yazmıssın hemen acılmıs bı suru topık var dıye

kız gülme baaaa aazını burnunu asker yaparım bak
hatun ikidir topic diyo yavrum emin miyiz ticker dediğine
ticker diyosa öperim onu topic diyo sa sen beni öp

Türkü yaa alemsın kız tıcker demek ıstedı sanırsam yazmıssın hemen acılmıs bı suru topık var dıye

ya şu altta şafak sayclarınız var ya kelebklı börtulu böceklı onlardan işte...
benım safak sayacım içimi sıkıyor....
sizinkıler cok hoş... nasıl yapıcammm bendeee ondan..
:

Vayy bee helal olsunn, tabi ki de her kızın harcı değil direk katılıyorum yani, çok sevgi ve sabır gerekiyorr... Ama çok az kalmış dayanacan mecburr...
Nerdeydi askerin??

tekirdağ çorluda benim askerim.acemelik manisadaydı ne güzel gidiyodum yanına ben izmirdeyim çünkü.ama tekirdağ olunca gidemedim.o da yalnız gitmemi istemedi

ya şu altta şafak sayclarınız var ya kelebklı börtulu böceklı onlardan işte...
benım safak sayacım içimi sıkıyor....
sizinkıler cok hoş... nasıl yapıcammm bendeee ondan..
:

eneeeeğm mor oldum ya bence sen topic istiyon ticker değil topicdir o topic topic topic olsun uleeeen
valla ben hiç anlamıyom bende kullandım ama ite kaka öğrendim

tekirdağ çorluda benim askerim.acemelik manisadaydı ne güzel gidiyodum yanına ben izmirdeyim çünkü.ama tekirdağ olunca gidemedim.o da yalnız gitmemi istemedi

Ya evet bi de o sorun oluyor işte benimki de gelme dedi mardinde..ıspartadaydı acemilikte ben de gitmiştim 2 kere hatta,sonra o bayramda geldii.. dağıtımda geldii baya görüştük gene biz..daha 2 ay oldu yani..ama tabi bundan sonra mardin görüşemicez sanırım bakalım..seninki uzay olayı normal yani bacım sabır daşı olmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…