Ahhh Mardin dedin içimi yaktın şimdiii...sevdiceğim Mardin'dee
ahh ahh canım kolay değil valla.özlemden kafayı yicez artık gelsinler
inşallah kuşummm sırf varyaaa topik açılmışmı diye açtım pcyişafağımı yazıyım benden sonrakilere örnek olsun sabretsinler diye
Bence de artık yaaagelince var yaa bunların hesabını sorcam ona...:)
öyle miiiiii
boluya çok çok selamlarımızı sunarız efendim
ya kızlar bu topicten bende ıstıyorum nasıl yapıcammm
anlamadım hangi topicten istiyosun ki ? açılmış bi sürü topik var hiç biri istediğin şeye yaramıyor mu ?
soralım tabi..her kızın harcı değil böyle beklemeko kadar garip bir duruma düşüyorum ki bazen hani çok kaynar suya dokununca çok kaynar olduğu için başta soğuk gibi gelir ya..işte içimde öyle bir özlem topurcuğu oluştu ki artık boşlukta gibiyim uzaya doğru yol aldım tam tamına 1 yıl oldu çünkü yüzünü görmeyeli sevdiğimin herşeyimin
Senin şafağa da imrenmemek mümkün değil yahuu..çalası geliyor insanınn
ay gercek mi diyon kızzz mutlu oldum ha
canım benim yaaa ne zor bekleyişler gecirdik geciriyoruz bitiyor inşallah bitecek hepimizinki allahın izniyle
Türkü yaa alemsın kız tıcker demek ıstedı sanırsam yazmıssın hemen acılmıs bı suru topık var dıye
Türkü yaa alemsın kız tıcker demek ıstedı sanırsam yazmıssın hemen acılmıs bı suru topık var dıye
Vayy bee helal olsunn, tabi ki de her kızın harcı değil direk katılıyorum yani, çok sevgi ve sabır gerekiyorr... Ama çok az kalmış dayanacan mecburr...
Nerdeydi askerin??
ya şu altta şafak sayclarınız var ya kelebklı börtulu böceklı onlardan işte...
benım safak sayacım içimi sıkıyor....
sizinkıler cok hoş... nasıl yapıcammm bendeee ondan..
:
tekirdağ çorluda benim askerim.acemelik manisadaydı ne güzel gidiyodum yanına ben izmirdeyim çünkü.ama tekirdağ olunca gidemedim.o da yalnız gitmemi istemedi
İnşallahhh tatlıımmmSiz bi kavuşun hele peşinden tesbih tanesi gibi dökülecez herkes için ayrı oynarız burda
ay çok hoşsun yaaa tespih gibi dökülün arkamdan
tez zamanda inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?